Cum să-l faci să se îndrăgostească de tine. Reguli esențiale

Cum să-l faci să se îndrăgostească de tine
Cum să-l faci să se îndrăgostească de tine. Reguli esențiale

Descoperă cum îl poți face să se îndrăgostească iremediabil de tine, punând în aplicare doar câteva reguli simple.

Tehnici de seducție

Una dintre cele mai vechi arte este fără îndoială, arta seducției. Femeile se bazează pe tehnici de seducție subliminale, subtile, din cele mai vechi timpuri, prin care reușesc adesea să cucerească bărbatul dorit.
Există câteva mici trucuri de care femeile se folosesc pentru a prinde bărbatul în mrejele lor:
Privirea
O privire poate să transmită mesaje fără ajutorul cuvintelor, știut fiind faptul că, ochii sunt oglinda sufletului.


Când dialoghezi cu bărbatul pe care ți-l dorești, privește-l direct în ochi, ridică o sprânceană în funcție de ce spune sau fă-i cu ochiul dacă se află la distanță.
Dacă ești într-o încăpere aglomerată, fixează-l cu privirea pentru a-i atrage atenția.

 

Citeste si: 5 motive pentru care oamenii rămân în relații toxice

Zâmbetul

În primul rând, zâmbetul trebuie să fie sincer, dar în același timp, să inspire un aer viclean, ca și cum ai spune „știu ceva ce tu nu știi".
Zâmbește când el spune ceva interesant sau dacă simți că se apropie.
Limbajul trupului
Limbajul trupului este extrem de important în ceea ce privește arta seducției. Cea mai indicată, pentru a impresiona un posibil partener, este ipostaza în care te sprijini cu brațele sau șoldul de masă.


Un alt aspect important este părul. După cum bine știm, majoritatea bărbaților îl preferă pe cel lung. Astfel, o fluturare neglijentă a părului poate fi un gest de-a dreptul seducător.
O altă metodă eficientă pentru a cuceri un bărbat este dansul. Prin mișcări senzuale pe ritmurile muzicii îl poți cuceri definitiv.

Manifestari sa se indragosteasca de tine

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: 4 idei toxice despre iubire pe care le considerăm romantice

5 replici celebre care îl fac să se îndrăgostească de tine

1.„Îmi place să te privesc"
Este un comentariu care îi va da de înțeles că ești impresionată, chiar dacă el nu depune niciun efort în acest sens.
Replici ca ,,îmi place să te privesc când citești" sau ,,îmi place să te privesc în timp ce conduci" vor da bărbaților un sentiment extraordinar, îi vor face să se simtă cu adevărat apreciați.


2.„Mă inspiri"
Un bărbat se va simți special când îi vei mărturisi că te inspiră, primind această replică ca pe o declarație de dragoste.
În acel moment, va ști că este respectat, apreciat și că ocupă un loc foarte important în viața ta.
3.„Iubesc felul în care gândești"
Dacă iubești felul în care gândește cineva, înseamnă că îl cunoști cu adevărat. Când un bărbat primește acest compliment se simte mândru și sigur pe el.

Citeste si: CITEŞTE: 3 semne ale abuzului emoțional. Cum depistezi abuzatorul

4. „Mă simt în siguranță în brațele tale"
Un bărbat se va simți în al nouălea cer când îi vei spune că te simți bine în brațele lui, datorită instinctului său biologic de a proteja femeia.
Aceasta este replica minune, care îl va face să se îndrăgostească iremediabil de tine.


5. „Am încredere în deciziile pe care le iei"
Se spune că bărbatul este stâlpul casei și că el trebuie să aibă, de cele mai multe ori, ultimul cuvânt sau măcar să aibă impresia că îl are.
Faptul că tu ai încredere în soluțiile pe care el le-a găsit îl măgulește, îl încurajează și îl determină să se deschidă în fața ta.

Citeste si: Semne pozitive care arată încă de la început că o relație este pe calea cea bună

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pentru a cuceri, nu este suficient să fii frumoasă și să te îmbraci cu gust.
În general, un bărbat nu se îndrăgostește de felul în care arată o femeie. El va iubi cu adevărat  atunci când se va simți conectat cu sufletul ei.
Pentru ca o relație să dureze, nu este suficientă doar atracția fizică, este nevoie de o conexiune emoțională. Cel mai simplu mod de a crea intimitate emoțională cu un bărbat este acela de a-l face să se simtă bine cu el însuși.
Consilierii în relații amoroase susțin că aceleași reguli se aplică și în cazul femeilor.
„Un barbat se îndragosteste de acea femeie care se pune in primul rând pe primul loc pentru ea. Nu ma refer aici sa ii arati ca el nu este important sau sa aplici strategii ca esti o femeie fatala, greu de cucerit si sa faci pe inabordabila, caci nici acest mod de a fi nu functioneaza. Din contra, este despre a-i arata ca esti deschisa, ca il placi, dar ca esti o femeie care se valorizeaza, se iubeste si se pune pe primul loc in viata ei.
Nu este vorba despre frumusețe, strategii sau alte atuuri. Este despre a fi conștienta de propria ta valoare, de feminitatea ta, este despre a fi in energie feminina, sa te astepti sa fii iubita. Este despre a emana iubire și siguranța de sine."- Andradada Dan- Find Love.

ce complimente să-i faci unui bărbat

Citeste si: Compatibilitatea zodiilor în căsătorie! Vezi cu ce zodie poți avea o căsnicie fericită

Bărbații preferă femeile care au încredere în ele

Nimic nu îl atrage mai mult decât atunci când femeia îl vrea, dar nu are nevoie de el pentru a evolua în carieră.
O femeie sigură pe ea, cu o ținută care să-i pună în evidență formele și o atitudine care impune respect, va fi cu siguranță dorită de orice bărbat.
„Vibrația increderii in sine, a energiei feminine, face ca o femeia sa fie relaxata, calma, senina, ceea ce atrage magnetic un barbat, il face sa ramana dorindu-si sa faca parte din viata ei, fără ca femeia sa facă ceva in mod deosebit", susține Andrada Dan, consilier în relații de iubire.
Există femei care își fac relații ușor, natural fără să depune niciun efort.
„Acest mind set îl au acele femei care nu au probleme in dragoste si au relatii usor, fara sa depuna efort, deoarece un barbat se indragosteste cand el investeste si actioneaza in a cuceri o femeie. Un barbat nu se indragosteste cand noi facem lucruri pentru el. Un barbat are nevoie sa se simta util si valoros prin ceea ce face el. Aceasta este esenta lui, ceea ce este el (a face): energia masculina. Iar o femeie se simte valoroasa, prin ceea ce este ea. Aceasta este esenta ei, feminitatea (a fi): energia feminina".- Andrada Dan.

Citeste si: 6 motive pentru care bărbații își ascund sentimentele



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Lipsa de comunicare la locul de muncă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies