Dieta cu apă caldă. Slăbește 5 kilograme în 7 zile. "Dacă nu bem suficiente lichide există riscul să ne scadă ușor tensiunea arterială"

Dieta cu apa calda
Dieta cu apa calda

Dieta cu apă caldă este foarte sănătoasă, se bazează pe hidratarea corespunzătoare a organismului și promite rezultate vizibile după doar o săpătmână. Iată ce trebuie să faci în dieta cu apă caldă:

Dieta cu apă caldă a devenit foarte cunoscută în ultimii ani. Această cură de slăbire pe care o recomandă medicii nutriționiști te ajută scapi de kilograme în plus într-un timp foarte scurt și fără prea mult efort. În timpul acestei diete nu este nevoie să îți numeri caloriile, deci poți răsufla ușurată și, în plus, trebuie să urmezi doar câțiva pași simpli de bază. Descoperă, în acest articol, ce presupune dieta cu apă caldă și cum poți obține cele mai bune rezultate în doar câteva zile.

Dieta cu apa calda
Dieta cu apa calda[Sursa foto: PixaBay]

Dieta cu apă caldă- Alimente interzise

Ca în orice tip de dietă, este foarte important să elimini pe cât posibil alimentele bogate în grăsimi, atât animale, cât și vegetale. Timp de o săpătmână, cât durează dieta cu apă caldă, încearcă să introduci în alimentația ta multe legume și fructe, pește, cereale integrale, nuci și semințe. În schimb, renunță la mâncăruri de tip fast food, sucuri carbogazoase, alcool și zahăr.

Acestea nu îți satisfac nevoia de sațietate decât pe moment, drept urmare vei simți nevoia să mănânci mai mult la următoare masă, iar acest lucru nu te va ajuta să obții rezultatele normale din dieta cu apă caldă.

Alimente pe care nu ai voie să le consumi în dieta cu apă caldă:

- pizza
- burgeri
- cartofi prăjiți
- carne prăjită
- alimente semipreparate din carne (salam, pastramă, cârnați etc)
- alimente cu un conținut ridicat de grăsimi precum lactatele foarte grase
- paste
-

orez
- pâine
- produse de patiserie
- ciocolată
- sucuri carbogazoase
- înghețată
- zahăr
- alcool

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Detoxifierea cu semințele de IN. "Sunt extrem de bune pentru sănătate, aşa că este indicat să le introduceţi în dieta zilnică."

Dieta cu apa calda
Dieta cu apa calda[Sursa foto: Pexels]

Dieta cu apă caldă- Ce trebuie să faci

Este cunoscut faptul că lipsa apei favorizează depunerile de grăsime în organism. Dacă nu te hidratezi suficient, rinichii tăi nu vor mai funcționa la capacitate normală, iar o parte din sarcinile lor se vor duce direct către ficat, care are rolul de a transforma rezervele de grăsimi în energia necesară întregului organism. Astfel, ficatul nu va lucra eficient, deci va prelucra mai puține grăsimi și va duce la depunerea surplusurilor.

Dieta cu apă caldă activează metabolismul, previne depunerile de grăsime, ajută la controlarea poftei de mâncare și oferă energia necesară organismului.

Așadar, dieta cu apă caldă se bazează pe un singur principiu: înainte de fiecare masă va trebui să bei un pahar cu apă încălzită. Ai grijă ca aceasta să nu fie fierbinte deoarece îți poate afecta esofagul.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”- stirilekanald.ro

Dieta cu apa calda
Dieta cu apa calda[Sursa foto: Pexels]

Medicii recomandă să bei 2 pahare de apă caldă pe stomacul gol, imediat după ce te-ai trezit și să servești micul dejun la diferență de 20 de minute. De asemenea, se recomandă ca atunci când simți senzația de foame să bei un pahar de apă. În aproximativ 20 de minute, foamea ar trebui să dispară. Dieta cu apă caldă în această variantă poate fi reluată abia după jumătate de an. 

„Legătura dintre apă și sănătate e mai simplă decât putem crede: dacă nu bem suficiente lichide există riscul să ne scadă ușor tensiunea arterială și diureza (contitatea de urină eliminată în 24 ore), vom transpira mai puțin si poate apărea constipația ca fenomen secundar”, a spus Mihaela Bilic, medic nutriționist.

Și activitățile fizice joacă un rol foarte important în dieta cu apă caldă! Este recomandat să faci sport cel puțin 30 de minute în fiecare zi. Plimbări în parc, alegare în aer liber sau antrenamente la sala de fitness, toate te vor ajuta să obții rezultatele dorite.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Top 10 alimente care scad glicemia

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul


Cookies