Femeia CAPRICORN. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Femeia CAPRICORN. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii
Femeia CAPRICORN. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Femeia Capricorn are o personalitate aparte. Dacă veți avea ocazia să cunoașteți o astfel de persoană, veți fi fascinat de modul în care gândește.

Conform zodiacului, femeia Capricorn se află în topul celor mai bune soții. Ar face orice pentru persoana iubită, este loială și pune familia pe primul plan.

Despre femeia Capricorn

Nu există nicio zodie mai devotată decât Capricornul. Femeile născute sub acest semn zodiacal sunt cele mai bune soții, asta pentru că nu ar face nimic să-și rănească partenerul.

Zodia Capricornului cuprinde perioada dintre 22 decembrie și 20 ianuarie, iar femeile născute în aceste zile au o personalitate aparte, care vă cucerește de la prima vedere.

Chiar dacă nu sunt persoane sociabile, femeile Capricorn știu cum să-și ocupe timpul.

Nu le place deloc să stea degeaba și chiar dacă preferă să stea singure, vor găsi întotdeauna ceva de făcut.

Acest tip de femei nu-și vor etala niciodată sentimentele sau dorințele prin vorbe. Așteaptă să le cunoașteți și să le descoperiți singuri.

Acest fel de a fi o poate face să pară timidă sau secretoasă, dar în realitate, femeia Capricorn are extrem de multe calități. Întotdeauna știe să asculte și nu ezită să ajute, atunci când este cazul.

Citeste si: //TOP 5 CARACTERISTICI// despre femeia Taur. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Aceste reprezentante ale sexului frumos sunt guvernate de planeta Saturn, ceea ce le face să fie punctuale, responsabile, conștiincioase și perseverente.

Sunt organizate și se țin întotdeauna de cuvânt. Niciodată nu-și vor lua un angajament, dacă nu sunt sigure că-l pot respecta.

Cum gândește femeia Capricorn

La prima vedere, femeia Capricorn poate sa para foarte dificila.

La început, va fi formală și oarecum distantă, pentru că nu-i place să se bage în seamă neîntrebată.

Este o femeie mai greu de abordat, dar cu siguranță merită. Modul de a gândi al acestor femei poate să țină oamenii la distanță. Ele vor să rezolve totul singure, prin forțele proprii, pentru a nu depinde de altcineva.

De asemenea, sunt genul de persoane care nu vorbesc mult, mai ales despre ele sau despre ceea ce gândesc sau ce simt.

Nu vă speriați însă! După ce se împrietenesc cu cineva, își vor scoate la suprafață simțul umorului și vor începe să se deschidă.

De asemenea, atunci când le-a intrat în cap să facă ceva, nu se vor da la o parte de la muncă și de la sacrificii, ca să obțină ceea ce vor.

Personalitatea femeii născute în zodia Capricorn

Femeia Capricorn este genul de persoană pe care te poți baza întotdeauna. Poate fi și copilăroasă, și romantică, dar și serioasă.

Aceste femei nu-și prea asumă riscuri, de teama unui eventual eșec. De asemenea, femeia Capricorn poate fi și destul de conservatoare.

Citeste si: //DESCOPERĂ// Bărbatul LEU: cum iubește și ce tip de femei preferă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Tocmai de aceea, nu e atrasă de modă, ci preferă să poarte ceva clasic și elegant. Vrea să găsească un bărbat care să-i ofere stabilitate și nu se gândește la partea materială.

Cum se ceartă femeia Capricorn

Trebuie să știți că aceste femei pot fi destul de certărețe, mai ales dacă le dați motive și le provocați. Nu uitați că femeia Capricorn este foarte inteligentă, așa că nu încercați să obțineți ceva de la ea prin ceartă.

Dacă ați supărat-o rău, să nu vă mirați dacă se va transforma dintr-o persoană timidă, într-o persoană care o să vă insulte și o să vă arunce în față cuvinte grele.

Cum este în pat femeia Capricorn

Este o femeie extrem de pasională, adoră să facă dragoste, mai ales dacă este într-adevăr îndrăgostită de bărbatul respectiv. Va prelua inițiativa și îl va face pe bărbatul iubit să se simtă ca în paradis.

Trebuie să știți că femeia Capricorn vrea să conducă în pat, nicidecum să fie supusă. Să nu vă mire dacă o să vină cu idei mai perverse.

Îi place să aibă cătușe la îndemână, să folosească gheață, frișcă sau să vă lege la ochi. Nu-i displace nici ideea de a aduce în pat tot felul de jucării, menite să vă producă plăcere ambilor. Dacă vreți să o provocați, puteți să-i dați o palmă peste fund. Va reacționa cât se poate de bine.

Femeia Capricorn. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Compatibilități femeia Cappricorn

Capricorn- Berbec

Două zodii total opuse, așa că este nevoie de multă răbdare, dacă vreți să funcționeze această relație. Capricornul este calculat, în timp ce Berbecul se aruncă înainte, fără să se gândească la consecințe.

Șanse de reușită în această combinație sunt de 30%.

Capricorn- Taur

Aceasta este relația perfectă pentru femeia Capricorn. Va funcționa fără niciun efort, pentru că ambele zodii gândesc la fel.

Amândoi partenerii sunt cu picioarele pe pământ și își doresc aceleași lucruri de la viață.

Șanse de reușită sunt peste 90%.

Capricorn- Gemeni

Este o legătură predispusă eșecului, pentru că cele două zodii sunt opuse. Gemenii sunt impulsivi și caută aventură, în timp ce Capricornul vrea stabilitate.

Șanse de reușită: sub 20%.

Capricorn- Rac

Aceasta este o relație care poate funcționa perfect sau poate fi un dezastru. Totul depinde de cât de mult își doresc cei doi parteneri să continue.

Citeste si: Horoscop dragoste: Zodiile care se despart în luna august. Toamna le găsește singure

La început se vor înțelege foarte bine, dar pentru că femeia Capricorn poate fi mai rece uneori, sensibilul Rac poate da înapoi.

Șanse de reușită: 50%.

Capricorn- Leu

Aceste două zodii n-au ce să caute una lângă cealalta, cel puțin nu într-o relație de iubire. Capricornul e strângător și se gândește la viitor, în timp ce regele zodiacului poate cheltui fără măsură și îi place și luxul.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Capricornul e retras, în timp ce Leul vrea să strălucească și să fie înconjurat de oameni.

Șanse de reușită: sub 10%.

Capricorn- Fecioară

Această relație poate funcționa de minune, pentru că sunt două zodii care văd viața prin aceeași ochi. Va lipsi însă romantismul, ceea ce poate strica oarecum relația.

Șanse de reușită: 90%.

Capricorn- Balanță

Sunt două zodii care nu sunt compatibile. Capricornul este introvertit, în timp ce Balanța este extrem de sociabilă.

În plus, Balanțele sunt firi romantice și se pot simți rănite de răceala Capricornului și de pragmatismul acestuia.

Șanse de reușită: 30%.

Capricorn- Scorpion

La început vor ieși scântei, și nu în sensul bun. Sunt personalități puternice, suspicioase și răzbunătoare, dar este posibil ca fix aceste lucruri să-i unească, mai ales că ambii vor stabilitate financiară.

Șanse de reușită: 50%.

Capricorn- Săgetător

O relație sortită eșecului din start. Capricornul este mult prea serios, față de neastâmpăratul Săgetător. Acesta din urmă e visător și caută aventuri, spre deosebire de stabilitatea pe care o vrea Capricornul.

Șanse de reușită: 10%.

Capricorn- Capricorn

Ei bine, este o relație care poate să meargă sau la fel de bine poate să fie un dezastru. Chiar dacă au lucruri în comun, asta nu le garantează succesul în relație.

Sunt încăpățânați și suspiciosi și nu-și etalează sentimentele, ceea ce poate să pună punct rapid relației. Totuși, chiar aceste lucruri îi pot și apropia extrem de mult, pentru că fiecare știe cum gândește celălalt.

Șanse de reușită: 60%-70%.

Capricorn- Vărsător

Nu are cum să funcționeze, pentru că nu este posibil ca un visător ca Vărsătorul să reziste lângă un om cu picioarele pe pământ, cum este Capricornul. Doar dacă este o iubire foarte mare la mijloc, cele două zodii pot rezista împreună.

Șanse de reușită: 40%

Capricorn- Pești

O relație care poate fi perfectă, pentru că femeia Capricorn îl ține pe bărbatul Pești ancorat în realitate și îi oferă stabilitatea de care are nevoie. Împreună, cei doi pot deveni un cuplu invincibil și pot rezista în armonie pentru toată viața.

Șanse de reușită: 90%-100%.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Bărbatul Săgetător. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies