Horoscop chinezesc din 14 august 2022. Nativii zodiei Bivol se pot certa cu persoana iubită

Horoscop maine
Horoscop maine

Consultă horoscopul chinezesc al zilei de 14 august 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii unei semn chinezesc trebuie să fie ceva mai atenți cu partenrul de viață, deoarece pot declanșa o ceartă puternică.

Horoscopul chinezesc al zilei de 14 august 2022 oferă câteva descrieri generale. Se anunță o zi excelentă pentru mai multe zodii, care fac planuri de vacanță alături de persoana iubită.

Horoscopul oferă previziuni pentru nativii zodiilor: Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine şi Mistreț.


Horoscop chinezesc 14 august 2022 – Şobolan

Nativii acestui semn au parte de o zi productivă și de multe vizite pe la rude și la prieteni, precum și de vești foarte bune. Se anunță o zi aglomerată și poți primi și niște invitații pentru a participa la niște evenimente în următoarele săptămâni.

Horoscop chinezesc 14 august 2022- Bivol

Relația de cuplu este în pericol în această zi pentru nativii semnului Bivol, care pot avea parte de niște discuții legate de bani sau de niște împrumuturi.

Se recomandă multă prudență, deoarece riști să pierzi tot ce ai trăit în ultimii ani alături de persoana iubită din cauza unor banalități.

Horoscop chinezesc 14 august 2022- Tigru

Nativii semnului Tigru sunt mai pregătiți ca niciodată pentru noi provocări, iar cei din jurul lor le dau o mână de ajutor și le sunt alături în noile aventuri ale vieții lor.

La locul de muncă pot veni vești despre o mutare într-un alt oraș și nativii Tigru vor fi primii care vor dori să facă acest pas important.

Horoscop chinezesc
Horoscop chinezesc 14 august[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce zodie își îndeplinește marea dorință, în septembrie

Horoscop chinezesc 14 august 2022- Iepure

Un prieten foarte bun îți poate cere ajutorul în această zi din cauza unei probleme personale și vei face tot posibilul să demonstrezi că ești o persoană pe care se poate baza oricine în momentele grele.

Vin vești bune în viața ta, așa că așteaptă-le cu inima deschisă.

 

Horoscopul chinezesc din 14 august 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Horoscop chinezesc 14 august 2022 – Dragon

Ziua de 14 august vine cu o călătorie alături de persoana iubită. Ai nevoie de o mică ieșire din rutina zilnică pentru a te reconecta cu cel pe care îl iubești.

O cină romantică și un cadou din partea persoanei pe care o iubești îți vor schimba starea de spirit și îți vor bucura sufletul.

Horoscop chinezesc 14 august 2022
Horoscop chinezesc 14 august 2022 pentru toate zodiile[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: După câți bărbați vei suferi, în funcție de fiecare zodie

 

Horoscop chinezesc 14 august 2022- Şarpe

Nativii acestui semn se simt mai pregătiți ca niciodată să lucreze într-un loc diferit, la un alt loc de muncă. Din acest motiv, unii nativi vor începe să caute niște cursuri de perfecționare. Din fericire, membrii familiei le sunt alături în acest demers și îi ajută cu sfaturi bune și chiar și financiar pentru un nou început.

 

Horoscop chinezesc 14 august 2022- Cal

Nativilor acestui semn li se recomandă să nu lase pe mâine ce pot face azi, deoarece se vor strânge multe lucruri și nu vor ști unde să se mai împartă. Nu ar fi rău să ceri ajutorul celor din jur, pentru că sunt multe persoane dispuse să învețe de la tine și să îți ofere ajutorul.

Horoscop dragoste
Horoscop dragoste 14 august[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: După câți bărbați vei suferi, în funcție de fiecare zodie

 

Horoscop chinezesc  14 august 2022 – Capra

 

Citeste si: Horoscop chinezesc duminică, 14 august 2022. Probleme din cauza orgoliului pentru acești nativi

Ultima lună a verii poate fi decisivă pentru relație de cuplu. Nativii acestei zodii sunt hotărâți să treacă la un nou nivel al relației și să facă încă un pas alături de persoana iubită. Fii sincer în legătură cu sentimentele pe care le ai și spune-i celui pe care îl iubești exact ceea ce gândești.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Horoscop chinezesc 14 august 2022- Maimuţa

Ești pus pe fapte mari astăzi și încerci să rezolvi tot ce nu ai putut face în ultima perioadă. Fie că este vorba despre curățenie în casă, de o vizită în familie sau despre o excursie pe care ți-ai dorit-o mult. Se anunță o zi plină și vei avea parte de multe satisfacții!

 

Horoscop chinezesc 14 august 2022- Cocoş

A venit momentul să te destinzi puțin și să îți oferi câteva clipe de răsfăț. Nativii semnului Cocoș pot face astăzi niște cumpărături impulsive ale unor lucruri pe care și le-au dorit mult. Nu lua chiar totul, mai lasă câțiva bani și pentru luna viitoare!

 

Horoscop chinezesc 14 august 2022- Câine

Nativii zodiei Câine au parte astăzi de o întâlnire neașteptată, cu o persoană din trecutul lor, de care le-a plăcut mult la momentul respectiv. A venit momentul să își deschidă sufletul și să accepte sentimentele care încep să se nască în inima lor. Nu trebuie să îți fie teamă să fii fericită.

 

Horoscop chinezesc 14 august 2022- Mistreţ

Este o zi în care nativii semnului Mistreț culeg roadele muncii lor, după mult timp în care nu au avut parte de zile libere. Această zi vine cu planuri importante de viitor, alături de cei dragi.

 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul chinezesc şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.. Se bucură din plin alături de cei dragi de vacanță și



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscopul weekendului. Cine va avea zile agitate?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies