CITEŞTE: Horoscop weekend 22-23 ianuarie 2022. O zodie Are parte de momente tensionate în familie

horoscop weekend 22 23 ianuarie 2022
CITEŞTE: Horoscop weekend 22-23 ianuarie 2022. O zodie Are parte de momente tensionate în familie

Consultă horoscopul de weekend 22-23 ianuarie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Taur se bucură de liniște.

Horoscopul de weekend 22-23 ianuarie 2022 oferă câteva descrieri generale. Weekend-ul acesta zodiile au parte de momente inedite. Unii nativi își vor dori să fie singuri, în timp ce alții vor ieși alături de prieteni.  

Horoscopul oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop weekend 22-23 ianuarie 2022 -Zodia Berbec

Zodia Berbec este plină de energie în acest weekend.  Aceaștia au planuri mari și vor să petreacă acest sfârșit de săptămână alături de cineva drag. Duminică vei avea parte de o vizită neașteptată.

Horoscop weekend 22-23 ianuarie 2022 -Zodia Taur

Taurii se vor odihni în acest weekend. După foarte multă muncă și sarcini noi la serviciu, nativii au nevoie de odihnă și relaxare.

Duminică îți vei petrece timpul, alături de o persoană specială.

Citeste si: CITEȘTE: Ce preziceri a făcut BABA VANGA pentru anul 2022. Oamenii se vor lupta cu foametea

Horoscop weekend dragoste
Horoscop weekend 22-23 ianuarie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: NOUTATE: HOROSCOP 2022. Descoperă ce zodie își schimbă locul de muncă!

Horoscop weekend 22-23 ianuarie 2022 -Zodia Gemeni

Gemenii au parte de momente de cumpănă în această perioadă. Se simt neîndreptățiți și au impresia că cineva le vrea răul. Încercați să nu va mai faceți atâtea filme și lăsați grijile deoparte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Horoscop weekend 22-23 ianuarie 2022 -Zodia Rac

Racii sunt extrem de dezamăgiți în acest weekend.

Nativii realizează că o persoană nu este ceea ce pare a fi și că aceasta a încercat să le întindă o cursă. Vor fi extrem de supărați și lipsiți de energie, din cauza acestei situații.

Horoscopul de weekend 22-23 ianuarie 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

horoscop weekend
Horoscop weekend 22-23 ianuarie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: CITEȘTE: 10 Semne că bărbatul Săgetător este îndrăgostit de tine

Horoscop weekend 22-23 ianuarie 2022 -Zodia Leu

Leii au parte de un weekend plin de surprize. Nativii acestei zodii sunt extrem de energici, în această perioadă și chiar își doresc să-și găsească pe cineva. Din acest motiv, vor accepta propunerea unui prieten de a ieși în oraș. Cine știe, poate isi vor găsi alesul?!

Horoscop weekend 22-23 ianuarie 2022 -Zodia Fecioară

Fecioarele sunt au multe treburi de rezolvat în acest weekend. Nativii acestei zodii fac tot posibilul să termine un proiect sau să îndeplinească o promisiunie. Încercați să nu vă suprasolicitați.

Horoscop weekend 22-23 ianuarie 2022 -Zodia Balanță

Nativii zodiei Balanță au parte de foarte multe momente tensionante. Aceștia pot fi într-o mare cumpănă și vor fi nevoiți să ceară ajutorul unui prieten.

Dacă veți trata problema cu seriozitate, lucrurile se vor rezolva mai repede decât ai crezut.

Horoscop weekend 22-23 ianuarie 2022 -Zodia Scorpion

Scorpionii își dedică tot weekend-ul persoanei iubite. Nativii acestei zodii simt că și-au neglijat partenerul în ultima perioadă și vor să-i acorde mai multe atenție. Mare atenție la alimentație și odihnă!

Horoscop weekend 22-23 ianuarie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: CITEȘTE: Cele mai frumoase zodii din zodiac. Cine sunt și de ce e bine să le ai prin preajmă

Horoscop weekend 22-23 ianuarie 2022 -Zodia Săgetător

Săgetătorii au parte de momente tensionante în familie. Simți că ești ideile tale sunt tot mai ignorate acasă și nu înțelegi unde s-a produs problema. Dumincă, vei purta o discuție cu aceștia și vei vedea care este cauza neînțelegerii.

Horoscop weekend 22-23 ianuarie 2022 -Zodia Capricorn

În acest weekend, Capricornii au parte de momente speciale, alături de persoana iubită. Te simți tot mai apreciat în relația de cuplu și simți că ai găsit ceea ce căutai de mult timp. Dacă lucrurile vor continua in direcția aceasta, cu siguranță, vei trece la alt nivel.

Horoscop weekend 22-23 ianuarie 2022 -Zodia Vărsător

În acest weekend, Vărsătorii au parte de momente de liniște și de odihnă. Veți petrece momente de calitate, alături de persoana iubită și nimic nu vă va perturba liniștea interioară. Dumincă aveți planificată o mică escapadă romantică.

Horoscop weekend 22-23 ianuarie 2022 -Zodia Pești

Peștii își petrec weekend cu familia. Nativii acestei zodii au nevoie să fie aproape de rude, deoarece acolo se simte cel mai bine. Mare atenție la odihnă și la alimentație.

 

Te  invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul zilnic şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cele mai frumoase zodii din zodiac. Cine sunt și de ce e bine să le ai prin preajmă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies