CITEŞTE: Horoscop weekend 15 - 16 ianuarie 2022. O zodie este pregătită să ia totul de la zero

horoscop weekend 15 16 ianuarie 2022
CITEŞTE: Horoscop weekend 15 - 16 ianuarie 2022. O zodie este pregătită să ia totul de la zero

Consultă horoscopul de weekend 15 - 16 ianuarie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Taur au parte de momente speciale cu persoana iubită.

Horoscopul de weekend 15 – 16 ianuarie 2022 oferă câteva descrieri generale. Acest weekend este special pentru majoritatea nativiilor. Unele zodii vor avea parte de schimbări semnificative.

Horoscopul oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop weekend 15- 16 ianuarie 2022 -Zodia Berbec

Pentru nativii zodiei Berbec, acest weekend se anunță plin de provocări în planul financiar.

Dacă nu îți vei stabili cu responsabilitate bugetul, atunci vei ajunge la pierderi colosale. Mare atenție la sănătate!

Citeste si: NOUTATE: HOROSCOP 2022. Descoperă ce zodie își schimbă locul de muncă!

Horoscop weekend 15- 16 ianuarie 2022 -Zodia Taur

După o lungă perioadă în care au fost singuri și s-au concentrat doar pe partea profesională, Taurii își dau frâu liber sentimentelor.

Surpriza va veni atunci când vor observa că sentimentele sunt reciproce. Este posibil să vă angajați într-o nouă relație.

horoscop 15 ianuarie 2022

Horoscop weekend 15- 16 ianuarie 2022 -Zodia Gemeni

Pentru nativii zodiei Gemeni, aceasta perioadă vine cu surprize neplăcute legate de partea materială. Intervin discuții cu prietenii, iar atitudinea ta le pune răbdarea la încercare. Încearcă să fii mai îngăduitor și să nu mai ai tendița de a-i judeca pe cei dragi.

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop GEMENI 2022. Descoperă ce au rezervat astrele pentru zodia Gemeni

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Horoscop weekend 15- 16 ianuarie 2022 -Zodia Rac

Te vei simții jignit de ignoranța de care dă dovadă parterenul tău de cuplu.

Încearcă să discuți rațional cu acesta, pentru a nu ajunge la reproșuri sau certuri. Dacă vei face acest lucru, atunci lucrurile nu vor evolua într-un mod negativ.

Horoscopul de weekend 15- 16 ianuarie 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop RAC 2022. Descoperă ce au rezervat astrele pentru zodia Rac!

Horoscop weekend 15- 16 ianuarie 2022 -Zodia Leu

Ești într-o formă de excepție și dai dovadă de foarte mult umor. Multe persoane își vor dori să te aibă alături, deoarece ești o prezență fascinantă. Fii atent la avansurile unei persoane de sex opus,  s-ar putea să fie exact ceea ce ți-ai dorit.

Horoscop weekend 15- 16 ianuarie 2022 -Zodia Fecioară

Nativii zodiei Fecioară se simt iubiți și apreciați de partenerul de cuplu. Din acest motiv, vor simți să ofere înapoi aceeași dragoste și pasiune, pe care o primesc. Totuși, încearcă să fii atent la cheltuielile neprevăzute.

Horoscop weekend 15- 16 ianuarie 2022 -Zodia Balanță

Pentru Balanțe se anunță o zi agitată atât din punct de vedere financiar, cât și sentimental.

Te simți foarte deprimat și nu înțelegi unde ai greșit sau unde nu ai procedat corect. Ar trebui să nu îți mai faci atâtea griji, deoarece este doar o perioadă, iar soarele nu va ezita să răsară pe strada ta.

Horoscop weekend 15- 16 ianuarie 2022 -Zodia Scorpion

Pentru zodia Scorpion se anunță o zi plină de pasiune în relația de cuplu. Astăzi, te simți mai atras ca niciodată de persoana iubită și ai face orice pentru a-i satisfice poftele. Totuși,  încearcă să acorzi mai multă atenție sănătății.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Horoscop weekend 15- 16 ianuarie 2022 -Zodia Săgetător

După o săptămână încărcată, weekend-ul de 15- 16 ianuarie este plin de liniște și de momente frumoase pentru acești nativi. Săgetătorii își vor dori să lenevească în pat, alături de un serial bun și de mâncarea lor preferată. Este o perioadă foarte bună pentru odihnă.

horoscop 16 ianuarie 2022

Horoscop weekend 15- 16 ianuarie 2022 -Zodia Capricorn

În ultima perioadă, relația cu pertenerul de cuplu a fost mai dificilă. Ai ocazia de repara unele greșeli și de a discuta deschis cu persoana iubită. Încearcă să fii sincer și să-i spui tot ce te deranjează, doar așa puteți salva relația.

Horoscop weekend 15- 16 ianuarie 2022 -Zodia Vărsător

Pentru nativii zodiei Vărsător, lucrurile nu merg așa cum și-au dorit. Te-ai plictisit de rutina din viața sentimentală și vrei să găsești o modalitate, pentru a schimba aceste lucruri. Încearcă să nu fii prea dur, atunci când îți expui punctul de vedere.

Horoscop weekend 15- 16 ianuarie 2022 -Zodia Pești

Nativii Pești își îndeplinesc un vis mai vechi. Îți poți achiziționa un obiect pe care ți-l doreai de foarte mult timp. În ceea ce privește partea sentimentală, lucrurile stau din ce în ce mai bine.

 

Te  invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul weekend şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Horoscop FECIOARĂ 2022. În anul 2022, nativii zodiei Fecioara vor avea probleme legate de stima de sine şi neîncredere în forţele proprii.

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies