CITESTE: Horoscop weekend 29 - 30 ianuarie 2022. O zodie se refugiează în brațele familiei

horoscop weekend 29 30 ianuarie 2022
CITESTE: Horoscop weekend 29 - 30 ianuarie 2022. O zodie se refugiează în brațele familiei

Consultă horoscopul de weekend 29 - 30 ianuarie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Balanță au parte de momente romantice cu persoana iubită.

Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2022 oferă câteva descrieri generale. Weekend-ul este interesant, din punct de vedere relațional. Unii nativi vor avea parte de momente romantice, în timp ce alții vor petrece timp de calitate, alături de familie și de prieteni.  

Horoscopul oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop weekend 29- 30 ianuarie 2022-Zodia Berbec

Berbecii sunt extrem de liniștiți în aceast weekend. Nativii acestei zodii vor să se odihnească și să aibă parte de o zi lipsită de lucruri neprevăzute. Intr-una din o să vină niște prieteni pe la voi, pentru a sta la povești.

Citeste si: DESCOPERĂ: Blestemul ZODIILOR. Care este partea întunecată a zodiei tale

Horoscop weekend 29- 30 ianuarie 2022-Zodia Taur

Taurii sunt extrem de fericiți în aceast weekend. O persoană este intersată de voi și vă invită în oraș. O să trăiți momente foarte frumoase în compania ei. Vin zile bune pentru tine!

Horoscop weekend 29- 30 ianuarie 2022-Zodia Gemeni

Gemenii au parte de un weekend favorabil, din punct de vedere financiar. Veți intra în posesia unei sume de bani, iar moralul vostru se va reechilibra considerabil.

Horoscop weekend 29- 30 ianuarie 2022-Zodia Rac

Nu ai cea mai bună stare de spirit, iar familia este cel mai mare sprijin pentru tine. Vrei să-ți petreci weekend-ul alaturi de cei dragi și lași problemele deoparte. Vei primi foarte multe sfaturi bune și încurajări, care te vor face să depăsești această stare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

horoscop 29 ianuarie 2022

Citeste si: DESCOPERĂ: Femeia SCORPION. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Horoscopul weekend 29- 30 ianuarie 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Horoscop weekend 29- 30 ianuarie 2022 -Zodia Leu

Leii vor fi foarte dezamăgiți, de modul în care a evoluat o relație, în care și-au pus mari speranțe.

Deși ai crezut că ai găsit persoana potrivită, se pare că te-ai înșelat. Încearcă să nu fi demoralizat și să mergi înainte.

Horoscop weekend 29- 30 ianuarie 2022-Zodia Fecioară

Fecioarele au avut parte de foarte multe momente frumoase în familie. Aceștia se consideră binecuvântați că au parte de sprijinul familiei. Este o zi benefică pentru ieșiri sau mese în familie.

Horoscop  weekend 29- 30 ianuarie 2022-Zodia Balanță

Astăzi, partenerul de viață nu știe cum se te mai surprindă. Te simți foarte apreciat și iubit, iar pentru acest lucru, vrei să-I oferi aceeași iubire. Unii native se bucura de o cină romantică.

Horoscop weekend 29- 30 ianuarie 2022-Zodia Scorpion

Vei avea parte de o despărțire dureoasă, în aceast weekend.

Chiar dacă ți se va părea nedrept, ai ajuns în această situație, din cauza atitudinii tale. Vei primi o lecție importantă, pe care nu o vei uita niciodată.

horoscop 30 ianuarie 2022

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: CITEȘTE: Ce preziceri a făcut BABA VANGA pentru anul 2022. Oamenii se vor lupta cu foametea

Horoscop  weekend 29- 30 ianuarie 2022-Zodia Săgetător

Săgetătorii trebuie să ia o decizie importantă. Dacă nu o să te gândești de mai multe ori, înainte de a face o alegere, riști să fii dezamăgit. Încearcă să te sfătuiești cu membri familiei, care te vor ghida spre cea mai bună decizie.

Horoscop weekend 29- 30 ianuarie 2022-Zodia Capricorn

Capricornii sunt epuizați și vor să fie lăsați în pace. Nu vei avea starea necesară pentru a oferi explicații despre starea ta de spirit. Încearcă să petreci acest timp singur și să reflectezi la tot ceea ce s-a întâmplat.

Horoscop weekend 29- 30 ianuarie 2022-Zodia Vărsător

Persoana iubită este cea mai importantă in aceste zile. Ai nevoie să lămurești lucrurile care s-au întâmplat între voi și să vezi care este problema. Dacă veți fi calm și veți acorda importanță dorințelor partenerului, atunci lucrurile se vor remedia.

Horoscop weekend 29- 30 ianuarie 2022-Zodia Pești

Peștii sunt extrem de ingenioși. Găsiți noi soluții la probleme mai vechi, iar acest lucru vă da liniște. O cină în familie este tot ceea ce aveți nevoie.

 

Te  invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul zilnic şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

CITEȘTE: Horoscop Rac FEBRUARIE 2022. Nativii Rac au parte de o lună plină aventuri!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies