CITEȘTE: Horoscopul BANILOR pentru săptămâna 14-20 februarie 2022

horoscop saptamanal 14 20 februarie 2022
Horoscopul banilor pentru săptămâna 14-20 februarie

Horoscopul banilor pentru săptămâna 14-20 februarie. Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele pe plan financiar in aceasta saptamana.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 14-20 februarie. Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele pe plan financiar in aceasta saptamana.

Berbec

Este o saptamana extrem de buna pentru tine pe plan financiar. Esti capabila sa depasesti orice provocare si se anunta progrese in munca si in profesia ta. Saptamana aceasta vei dormi bine noaptea, pentru ca situatia ta materiala este una prospera.

Taur

Saptamana aceasta iti va adduce provocari mari pe plan financiar, aparand cheltuieli neprevazute in familia ta, de care va trebui sa te ocupi in regim de urgenta. Vei suferi apoi pentru toata luna, pana la urmatorul salariu. Ca sa eviti asemenea situatii, ar trebui sa iti deschizi un cont de economii si sa te ocupi mai serios de finantele tale.

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop GEMENI Martie 2022. Nativii Gemeni se bucură de uși deschise.

horoscop februarie 2022
Horoscopul banilor pentru săptămâna 14-20 februarie[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop TAUR Martie 2022. Nativii Taur fac față unor noi provocări

Gemeni

Este o saptamana buna pentru tine in care vei relua niste proiecte care fie au fost puse in asteptare prea mult timp, fie te gandeai sa le abandonezi complet.

Astrele insa s-au aliniat si acum reusesti sa initiezi acele sarcini care vor fi aducatoare de bani. Tot ce trebuie sa faci este sa te concentrezi pe ele.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Rac

Saptamana aceasta iti va aduce o serie de castiguri din mai multe directii.

Este o ocazie buna sa iei decizii de investitii sanatoase. Conentreaza-te pe tine si pe ceea ce ai de facut si nu vei regreta, lucrurile se vor aseza fix asa cum iti doresti.

Leu

Nu este o saptamana buna pentru tine sa iti asumi riscuri mari din punct de vedere financiar. Ar trebui sa tai cheltuielile inutile si sa consumi strict ceea ce este necesar.

Doar asa vei putea razbi. Totul se va intampla lent, prin urmare trebuie sa dai dovada de multa rabdare.

Balanta

Este o saptamana buna pentru tine din punct de vedere financiar. Ar trebui totusi sa ramai precauta, pentru ca risti sa te confrunti cu anumite situatii dificile si trebuie sa fii pregatita sa le gestionezi corespunzator.

Scorpion

Nu te simti foarte optimista in aceasta saptamana cand vine vorba de finantele tale. Dar nu ar trebui sa fii atat de descurajata pentru ca viata este despre a merge inainte si sunt doar cateva zile proaste, nu o viata intreaga esuata. Le vei scoate tu la liman pe toate in curand.

Sagetator

Bucura-te de ceea ce ai, dar nu irosi tot.

Invata sa fii chibzuita pentru ca nu stii niciodata cum viata iti arunca provocari neasteptate. Fii pregatita pentru o perioada mai dificla dar consoleaza-te cu idea ca vei fi rasplatita pentru munca ta grea in curand.

Capricorn

Este o saptamana buna pentru tine din punct de vedere financiar, unde vei inrgistra anumite castiguri. Satisfactia este si mai mare, in special pe fondul efortului pe care l-ai depus si in final da roade. Esti mandra de tine si de munca ta si te simti rasplatita financiar pentru tot ce ai facut.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: DESCOPERĂ: Horoscop Berbec MARTIE 2022. Nativii Berbec sunt cu picioarele pe pământ și nu se lasă influențați.

horoscop saptamanal
Horoscopul banilor pentru săptămâna 14-20 februarie[Sursa foto: PixaBay]

Varsator

Saptamana aceasta iti va aduce o presiune financiara de mare intensitate. Lucrurile nu sunt insa atat de rele precum iti imaginezi tu si, daca te calmezi, vei reusi sa gasesti solutii pentru provocarile la care esti supusa. Tot ce trebuie sa faci este sa ai incredere in propriile tale forte si sa nu te lasi batuta.

Pesti

Saptamana aceasta vei fi epuizata emotional pentu cate ai de facut dar, la final, vei fi multumita financiar.  Vei putea sa te odihnesti in weekend si sa te rasfeti, intrucat vei avea resursele financiare sa faci asta.

Citeste si: Horoscopul dragostei pentru săptămâna 14-20 februarie

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop 15 februarie 2022. O zodie nu își poate recupera liniștea.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

DESCOPERĂ: Horoscop weekend 19 - 20 februarie 2022! O zodie se află la răscruce de drumuri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies