Citeste horoscopul complet al lunii mai! Afla ce ti-au pregatit astrele in dragoste, cariera si bani!

Citeste horoscopul complet al lunii mai! Afla ce ti-au pregatit astrele in dragoste, cariera si bani!
Citeste horoscopul complet al lunii mai! Afla ce ti-au pregatit astrele in dragoste, cariera si bani!

Te invitam sa citesti previziunile astrologice pentru luna mai 2015. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Berbec

Chiar daca nu iti recomand sa incepi afaceri, te pot asigra ca in luna Mai casa banilor este foarte frumos aspectata. Exista predispozitia sa primesti bani, sa te bucuri de o potentiala promovare la locul de munca, sau sa ti se returneze un imprumut.

Esti foarte bine sustinut pe casa prestigiului social. Asta inseamna ca, desi esti fortat sa iei niste decizii radicale, alegerea finala pe care o vei face te va conduce catre succes si recunoastere a meritelor tale.

Punctele unde ar trebui sa acorzi mai multa atentie ar fi sectorele comunicarii si al intuitiei. Ambele vor fi profund afectate de incapatanarea si orgoliul care te vor conduce pe intreaga durata a acestei luni. Provocarea majora este sa incerci sa fii mai flexibil, mai conciliant si sa nu tii cu tot dinadinsul doar la propriile idei. Incearca sa accepti si ce au ceilalti de spus, pentru ca in acest proces vei primi informatii care te vor ajuta sa cresti si sa te dezvolti.

Taur

O buna parte a lunii Mai apartine zodiei Taurului, asa incat multe lucruri frumoase si interesante iti sunt dedicate din partea astrelor. Esti plin de energie,  ai toate portile deschise, tot ce trebuie sa faci este sa iesi din letargie, sa te imbraci frumos, sa afisezi un zambet larg si sincer si sa pleci sa cuceresti lumea!Din toate punctele de vedere!

Casa strainatatii este frumos aspectata, iar asta inseamna ca taurii care isi propun sa plece peste hotare vor rezolva mult mai repede chestiunile birocratice decat isi imaginau.

Cei care lucreaza deja in strainatate pot primi oferte de lucru mai interesante, o marire salariala sau chiar o promovare.

Sectorul dragostei nu este nici el mai prejos: va puteti indragosti in lumea virtuala sau cunoaste o persoana aflata in strainatate, care sa va capteze toata atentia.

Secotrul mai prost aspectat al acestei luni este sectorul relatiei cu bancile. Nu va grabiti sa luati un imprumut, nu va grabiti sa semnati acte ipotecare, pentru ca s-ar putea sa pierdeti unele aspecte din vedere, iar pe termen lung acestea sa va impovareze mult.

Gemeni

O prietena iti devine confidenta. Va impartasiti pareri, schimbati pinii, primesti stafuri. Esti foarte frumos sustinut in luna Mai pe sectoarele afacerilor, copiilor, iubirii si a afirmarii personale. Planeta iubirii si a banilor te aspecteaza cel mai frumos din tot zodiacul, asa incat sugestia mea va fi in asentiment cu ce gandesti si tu: actioneaza! Nu te limita numai la sectorul vorbe, nu te limita numai la a planifica lucruri.

Treci la fapte!

Gemenii care se afla in relatii de  ceva timp vor avea o luna in care isi vor pune ordine in ganduri. Din pacate, multi vor constata ca nu se mai simt impliniti, fie de partener, fie de situatia in care au ajuns si vor cauta sa porneasca pe un alt drum.  Le recomand sa nu ia decizii importante in aceasta luna (Venus totusi tranziteaza chiar semnul lor zodiacal, iar Venus in Gemeni este marcata de multa instabilitate).

Solutia ar fi sa fie atenti la tot ce se intampla in jur, sa vada daca se simt multumiti si impliniti si apoi sa decida ce au de facut.

Sectorul sanatatii este bine aspectat, iar gemenii care doresc sa isi reintre in forma o pot face cu mult succes.

Rac

Uneori, cei dragi ne pot crea cele mai mari probleme. Si tot uneori, cei dragi sunt o reflectie a comportamentului nostru.

Luna Mai poate fi o luna destul de dificila pentru Racii mai putin evoluati, insa pentru cei care inteleg sa respecte liberul arbitru al celorlalti va fi o adevarata luna-miracol.

Harta se axeza numai si numai pe sectorul relatiilor, de orice tip: relatii de iubire, parteneriate de afaceri, contracte importante. Insa cuvantul care le uneste este: ,,ordine”. Pluton (moartea si renasterea) se aseza pe casa parteneriatelor si te va forta, in aceasta luna, sa hotarasti foarte clar ce vrei de la tine, ce astepti de la cei din jur si cum vrei sa mediezi situatiile aparute.

Vestea buna vine dinspre sectorul banilor, unde te poti bucura de un mare noroc sau de o mare oportunitate. La locul de munca esti sustinut de persoane importante, care cred in planurile si obiectivele tale si sunt disuse chiar sa te si sponsorizeze.

Cu sanatatea ar mai fi unele lucruri de reglat, mai ales in sectorul afectiunilor cronice. Boli reumatismale, afectiuni ale articulatiilor s-ar putea sa te mai stanjeneasca, insa nu este nimic de speriat si cu siguranta vei reusi sa manageriezi toate situatiile ce pot aparea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Leu

Cu planeta norocului pe casa 1 a astrogramei Leului, ar trebui sa te bucuri de tot ce iti aduce luna Mai: sustinere la locul de munca, comunicare buna, o relatie cu strainatatea foarte frumoasa. Asta la prima vedere, pentru ca toate aceste lucruri minunate vin la pachet si cu un test:cel al orgoliului! In primele zile ale lunii Mai, cand vei constata ca totul se aseaza dupa cum iti doresti, s-ar putea sa uiti de unde ai pornit si prin cate incercari ai trecut, si sa ai o atitudine superioara fata de cei din jur. Cu siguranta ca acest comportament nu iti va aduce chiar ce iti doresti, insa, daca iti tii capul pe umeri vei reusi sa capeti aliati puternici si sa te bucuri de usi care se deschid larg in fata ta.

Stai bine la capitolul sanatate, esti plin de energie si dornic sa muncesti. Din strainatate s-ar putea sa nu vina vesti chiar bune( fie se refuza un contract, fie e un blocaj in depunerea  unor acte, fie se rupe o relatie).

Fecioara

Stii cum se spune? ,,tonul face muzica” si in luna Mai va trebui sa lucrezi pe acest sector. S-ar putea sa spui: ,,nu imi pasa, eu zic ce gandesc si daca iti convine bine, daca nu,nu!” La prima vedere ti-as da dreptate, insa astrele s-ar putea sa faca front comun si sa te invete sa livrezi informatia in cantitati mici, ambalate frumos. Stii de ce?Nu toti sunt pregatiti sa auda un adevar si daca vrei sa le faci cu adevarat un bine, daca vrei ca informatia sa ajunga la destinatie, atunci fa-o intr-un mod diplomatic.

Cu dragostea nu pot spune ca excelezi.O rutina confortabila, care iti va aduce liniste, insa nu iti imagina ca vei simti neaparat fluturi in stomac. Sectoarele care te vor preocupa cu adevarat sunt cele ale muncii si finantelor. Acolo ai multa sustinere,multa energie si foarte multa imaginatie!

Balanta

Emotional,empatic, sensibil,intuitiv, acestea sunt cuvintele care ar descrie comportamentul unui nativ Balanta in luna Mai. Cu o harta armonioasa, putem spune ca este o mare probabilitate sa bifezi exat in sectoarele care te-ar interesa. Totusi, ca o directie de actiune, sa stii ca esti foarte frumos aspectat pe afirmare personala, pe sectorul familiei,relatiilor si al calatoriilor.

Punctul de maxima vulnerabilitate este aduse de sectorul muncii, unde o doza de naivitate si neatentie iti poate cauza multe probleme. Incearca sa nu comentezi prea mult, incearca sa nu te transformi in persoana care le stie pe toate, pentru ca acest comportament s-ar putea sa declanseze gelozia si invidia celor din jur.

 

Scorpion

Luna Mai vine cu o multime de provocari interesante pentru tine. Punctul de stres este manifestat pe sectorul casniciei, unde scorponii s-ar putea sa aiba unele conflicte cu partenerul lor (sot sau sotie). Problema este ca nu ai cum sa rupi relatia in acest moment si nici nu suntem prea convinsi ca o vei face cu mare usurinta (in aceasta directie energia, ambitia, incapatanarea, reprezentate de Marte, Soare si Saturn sunt martore ale blocajelor ce pot aparea). Sugestia ar fi sa te repliezi, sa gasesti cai de comunicare –macar politicoase- cu persona langa care iti vei petrece o mare parte a vietii.

O cu totul alta directie de viata este pentru Scorpionii liberi, cei care nu se simt inlantuiti nici de parafe sociale, nici de acte si certificate la starea civila.Veti iubi, va veti manifesta creativitatea, veti da dovada de multa multa intelepciune si dorinta de transformare.

Un sector mai prost aspectat este cel al finantelor.Urmeaza sa iei decizii importante, poate vrei sa incepi o afacere si vei avea nevoie de capital. Chiar daca aceasta iti va destabiliza bugetul, in curand vei incepe sa culegi roadele investitiei tale si te vei bucura de abundenta.

Foarte frumos aspectat este sectorul prestigiului social. Starea de sanatate este buna, atentie la sistemul digestiv si la cel locomotor.

Ai idei bune, vei reusi sa dai jos mastile de pe chipul celor din jur si putem spune ca luna Mai te va invata lectiile rabdarii, asumarii faptelor si a compromisiului.

Sagetator

Incearca sa te tii tare, da?Adica sa nu cazi in depresie,melancolii si angoase ca nu e cazul! Mobilizeaza-te si gaseste puterea interioara de a lasa in urma trecutul si a privi plin de incredere spre viitor.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Potentiale conflicte la locul de munca, cauzate de incapatanarile tale. Invatati sa ii lasati pe cei din jur sa se exprime, fiti mai concilianti si tineti cont si de sfaturile celorlalti. Pot aparea unele conflicte cu familia.

Exista, desigur, si o parte buna a acestei luni. Daca stii sa taci din gura si sa asculti, poti sa te bucuri de castiguri financiare. Esti atent la detalii, iar asta iti va aduce o potentiala promovare. Sunt benefice colaborarile cu grupurile mari de oameni.

 

Capricorn

In aceasta luna trebuie sa faci un joc de glezne in familie. Puteti fi prinsi la mijloc intr-o lupta intre rude sau intre iubiti/iubite si rude. Daca va implicati in acest razboi, riscati sa cadeti la mijloc si sa deveniti oaia neagra a intregii scene. Cel mai bine este sa evitati acest lucru, stand deoparte si abitandu-va sa dati sfaturi sau sa manifestati pareri.

In viata sociala lucrurile stau complet diferit fata de familie.Invatati sa comunicati, luati cuvantul in public ori de cate ori aveti ocazia. Fii cat mai deschis in a interactiona cu cei din jur. Oamenii va vor aduce si idei noi, si subiecte interesante si metode de afirmare personala.

Capricornii singuri se pot indragosti, insa aveti grija ca va puteti indragosti de o persoana carismatica si pasionala, care pe parcurs poate deveni extrem de geloasa. Chiar daca nu e o poveste care va dura prea mult, macar veti simti ca traiti cu adevarat.

Pentru capricornii care au probleme de sanatate in aceasta perioada le recomand atentie la aparatul respirator. Imunitatea este mai scazuta si pot cantacta cu mai mare usurinta gripe sau viroze sezoniere.

Varsator

In aceasta perioada varsatorii sunt trasi in toate partile.Sunt atatea pretentii din partea celorlalti, timpul este atat de limitat si li se va cere sa ii multumeasca pe toti.

Insa un pahal pe jumatate gol, are si o jumatate plina.Este o perioada foarte buna in care accentul ar trebui sa cada pe viata de cuplu. Va recomand sa lasati putin deoparte pretentiile locului de munca, lasati responsabilitatile; ati fost prins intr-un talmes balmes de emotii si responsabilitati sociale si v-ati neglijat partenerul.Iata de ce e foarte important ca acum sa va axati pe viata personala.

Tot in luna Mai creste fertilitatea varsatorilor asa incat daca va doriti un mostenitor, acum este momentul propice si fertil pentru a-l aduce pe lume.

Punctul cu minus al lunii Mai este predispozitia foarte crescuta pentru un conflict deschis cu o ruda de sex masculin.

Pesti

Pentru nativii Pesti lucrurie sunt foarte simple si clare: comunicati, comunicati, comunicati! Luna Mai tine de comunicare si interactiune sociala. Lasati la o parte toate fricile si panicile, pentru ca prin comunicare va veti largi grupul de prieteni cu niste persone importante care sunt capabile sa va ajute pe termen lung.

La locul de munca pot aparea niste conflicte cauzate de un sef destul de frustrat. Daca veti incerca sa va justificati nu veti face decat sa cauzati si mai mari probleme.Taceti,ascultati, taceti din nou si lasati-l sa isi verse furia, apoi cand lucrurile se calmeza veti fi capabil sa clarificati orice situatie.

Horoscop oferit de RoAstrolog.com.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies