CITEȘTE: Horoscopul săptămânii 7-13 martie 2022. Banii sau dragostea?

horoscop saptamanal 7 13 martie 2022
Horoscopul săptămânii 7-13 martie. Banii sau dragostea?

Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele pentru saptamana aceasta si cum te vei situa in raport cu dragostea sau banii:

Horoscopul săptămânii 7-13 martie. Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele pentru saptamana aceasta si cum te vei situa in raport cu dragostea sau banii:

Berbec

Dragoste

Este o saptamana minunata pentru tine in materie de dragoste. Vei petrece mult timp de calitate in prezenta celui care te iubeste si vei simti caldura in sufletul tau.

Toate merg ca pe roate si meriti sa fii fericita.

Bani

Deciziile pe care le-ai luat in ultima perioada din perspectiva financiara incep sa dea roade si te simti multumita cu situatia ta. Lucrurile incep sa revina pe drumul cel bun. Posibil sa ai parte de o delegare de la munca si, desi este o calatorie in scop de serviciu, vei avea ocazia sa vezi un loc nou si te va bucura.

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop LEU aprilie 2022. Nativii Leu sunt preocupați de sănătate

Horoscopul săptămânii 7-13 martie. Banii sau dragostea?
Horoscopul săptămânii 7-13 martie. Banii sau dragostea?[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop Balanță MARTIE 2022. Nativii Balanță întâmpină probleme!

Taur

Dragoste

Chiar daca esti singura si nu ai inca pe cineva special in viata ta, te vei simti bine in aceasta saptamana incat vei primi multe complimente de la admiratori si te vei simti dorita.

Acest lucru iti va da o stare de bine si vei intelege ca esti plina de calitati care sunt observate de barbatii din anturajul tau si vei avea de unde sa alegi.

Bani

Vointa ta este foarte puternica in aceasta saptamana si nu te dai batuta sub nicio forma. Oricate dificultati ai intampina, tu trebuie sa mergi inainte. E doar o saptamana proasta, nu o viata intreaga.

Ai mult de munca da, dar lucrurile se vor rezolva.

Gemeni

Dragoste

Suna clopoteii pe strada ta si se anunta de nunta. Partenerul tau discuta tot mai intens acest subiect cu tine. Totusi, inainte de a face pasul, trebuie sa te asiguri ca este alegerea potrivita pentru tine. Este un pas extrem de important in viata.

Bani

Este o perioada in care ar trebui sa fii precauta cu finantele tale. Nu este momentul potrivit sa te arunci in cheltuieli nejustificate, ci mai degraba sa economisesti pentru zile negre. Un depozit cu cateva mii de lei te poate scapa de multe belele si probleme neasteptate.

horoscop saptamanal kfetele
Horoscopul săptămânii 7-13 martie. Banii sau dragostea?[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop GEMENI aprilie 2022. Nativii Gemeni îşi schimbă partenerul

Rac

Dragoste

Vei experimenta o iubire mai profunda decat de obicei in aceasta saptamana. Te vei simti iubita din plin si apreciata pentru ceea ce esti si felul tau adorabil. Esti norocoasa sa ai un partener atat de bun in viata ta si nu ar trebui sa ai niciun dubiu ca el este “the one”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Bani

Pe plan financiar insa nu te descurci chiar atat de bine. Ai avut multe cheltuieli neprevazute care te-au dat peste cap si va mai dura un pic sa iti revii. Nu uita de dezvoltarea ta personala si profesionala. Cu cat investesti mai mult in tine, cu atat vei creste mai repede.

Leu

Dragoste

Viata ta amoroasa este destul de zbuciumata in aceasta saptamana si nu te simti apreciata pentru cat de mult te timplici si cat de mult efort depui. Ar trebui sa iti regandesti relatia. Poate ca este timpul sa renunti si sa o iei de la capat cu altcineva.

Bani

Nici pe plan financiar nu te descurci foarte bine pentru ca nu ai fot atenta cu viata ta. Acum este momentul pentru schimbari majore spre binele tau. Scopul este sa fii fericita cu viata ta si tu nu ai facut prea multe in acea directie.

Kfetele horoscop
Horoscopul săptămânii 7-13 martie. Banii sau dragostea?[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop TAUR aprilie 2022. Nativii Taur evoluează pe plan intelectual

Fecioara

Dragoste

Viata ta amoroasa a fost extrem de nefericita in ultima perioada insa, in aceasta saptamana, vei simti o schimbare pozitiva. Scanteia dintre voi se reaprinde si tu te simti din nou iubita. Problemele se vor rezolva usor usor si lucrurile vor reveni la normal.

Bani

Este o saptamana benefica pentru a cumpara lucruri de valoare, cu impact major asupra vietii tale. Daca erai pe ganduri cu acel apartament, afla ca acum este momentul sa te decizi. Investitiile tale se vor aseza fix asa cum ti-ai planuit.

Balanta

Dragoste

Dragostea este un sentiment bland sit u te bucuri din plin de el. In aceasta saptamana iti vei consolida relatia si vei fi mai linistita ca niciodata. Ai incredere ca esti acolo unde trebuie.

Bani

Vei primi bani din mai multe surse la inceputul saptamanii. Asta nu inseamna ca trebuie sa ii spargi pe toti pe haine si alte mofturi. Incearca sa fii responsabila din punct de vedere financiar.

Scorpion

Dragoste

Saptamana aceasta ai toate sansele s ail cunosti pe viitorul tau partener de viata. Trebuie doar sa fii deschisa si sa nu refuzi acele invitatii in oras de la cunoscutii tai. Vor da roade.

Bani

Ai tendinta de a cheltui peste masura dar nu esti inca ingrijorata pentru ca stai bine cu finantele. Vei avea parte si de noi provocari in viata profesioanala si te vei descurca de minune. Vei simti un seniment de satisfactie extraordinar.

Sagetator

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Dragoste

In aceasta saptamana vei vedea schimbari pozitive in viata ta amoroasa. Persoana iubita iti este alaturi si iti ofera multa grija si respect si tu te simti minunat. Vei petrece timp de calitate cu el si vei sti ca viata este minunata in mainile barbatului potrivit.

Bani

Este o saptamana in care trebuie sa exerciti mai mult control asupra cheltuielilor tale, astfel incat sa nu ai cheltuieli inutile. Nu iti trebuie in casa toate acele obiecte la care ai vazut tu reclama. Gandeste-te bine daca tu chiar le vei folosi sau le vei cumpara degeaba.

Capricorn

Dragoste

Este o saptamana in care trebuie sa te feresti de ce este rau, sa te pui la adapost. Nu vei primi prea mult sprijin din partea partenerului tau si trebuie sa iti revizuiesti relatia. Daca nu apare o schimbare in comportamentul sau, ar trebui sa ii dai un ultimatum. Si nu uita, poti si fara el. Esti puternica.

Bani

In aceasta saptamana vei obtine profituri bune generate de activitatile tale si, daca nu esti fericita pe plan sentimental, cel putin poti sa dormi linistita noaptea pentru ca nu duci grija banilor.

Varsator

Dragoste

Este o saptamana plina de frustrare insa nu ar trebui sa iei lucrurile asa de personal, pentru ca nu sunt atat de grave precum le percepi tu. Micile contradictii in relatie sunt normale si existente in orice relatie. Ce conteaza este ca va iubiti si trebuie sa le rezolvati.

Bani

Apropiatii iti vor cere sprijin financiar. Este ok sa ii ajuti, nu insa cu pretul in care ajungi tu sa suferi. Fii alaturi de ei, fara sa te bagi pe tine in groapa.

Pesti

Dragoste

Saptamana aceasta iti va adduce schimbari benefice pe plan amoros. Lasa fluxul sa mearga si bucura-te de el. Nu te mai stresa si nu iti mai face griji. Toate se rezolva de la sine.

Bani

Eforturile tale nu sunt apreciate pe plan profesional. Nu este pentru ca nu ai muncit suficient de mult ori pentru ca nu esti suficient de buna in jobul tau, ci pentru ca nu esti in locul potrivit. E timpul sa iti actualizezi CV-ul.

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop FECIOARĂ aprilie 2022. Nativii singuri se îndrăgostesc

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop Scorpion MARTIE 2022. Nativii Scorpion au parte de surprize neașteptate



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop Balanță MARTIE 2022. Nativii Balanță întâmpină probleme!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies