Idei de cadouri de Valentine's Day

valentines day surprize
Valentines day surprize pentru partener

Iată ce cadouri poți face de Valentine's Day partenerului tău de viață, în funcție de cât de lungă este relația voastră.

Mai sunt doar câteva zile până la Valentine's Day, iar dacă nu ai găsit încă un cadou perfect pentru partenerul tău, nu este timpul trecut.

Sărbătoarea împrumutată de la americani și preluată de multe cupluri din România se poate dovedi o adevărată sursă de stres mai ales pentru persoanele care sunt de puțin timp într-o relație.

Dacă îți dorești cadoul perfect pentru persoana iubită, ai venit la locul potrivit, căci avem multe idei pe care le poți pune în practică pentru ziua de 14 februarie.



Unul dintre cele mai populare cadouri este un voucher pentru o ședință de masaj în doi. Ce poate fi mai plăcut decât o sesiune de spa, de masaj, un tratament facial și multă relaxare, după o zi grea de lucru? Din fericire, sunt multe saloane care oferă astfel de vouchere pentru o experiență de neuitat în doi și orice bărbat, oricât ar fi de mofturos, se poate simți mai bine după un astfel de răsfăț.


Fii creativ atunci când vine vorba despre Ziua Îndrăgostiților. Până la urmă, se sărbătorește o dată pe an și trebuie să fie o experiență memorabilă pentru ambii parteneri.

cadouri valentines day pentru el
Cadouri Valentines day pentru el, ce alegi[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: CITEȘTE: Tradiții și obiceiuri de Sfântul VALENTIN. Ce trebuie să faci de Ziua Îndrăgostiților

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Idei de cadouri de Valentine's Day

Experții în dating sugerează pentru bărbatul iubit niște bilete la un eveniment sportiv sau la un concert la care știi că și-ar dori să participe.

În cazul femeilor, niciodată nu ai cum să dai greș cu niște flori și cu niște bijuterii, mai ales dacă poartă zilnic astfel de accesorii. Optează pentru un set elegant sau pentru un set pe care să îl poarte zilnic la birou.

Ai o mulțime de magazine de unde poți alege și dacă bugetul nu îți permite să alegi pietre prețioase, poți înlocui cu pietre de tip zirconia sau cu pietre Swarowski, iar efectul va fi unul scontat.

Știi că partenera ta este o împătimită a băilor lungi cu spumă? Alege un set de bombe de baie sau niște spumante de baie luxoase și o vei impresiona pe partenera ta de viață.

Citeste si: DESCOPERĂ: Și fetele fac cadouri de Ziua Îndrăgostiților. Iată 10 cadouri inspirate pentru iubitul tău

De asemenea, niciodată nu poți da greș cu un set de lenjerie sexy. Asigură-te că îi știi măsurile și dă o fugă în magazine pentru a-i cumpăra ceva în care să se simtă feminină și sexy.

idei de cadouri pentru indragostiti
Idei de cadouri pentru indragostiti, ce alegi[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pentru cuplurile mai vechi, o vacanță în doi, un city break poate fi un adevărat cadou de Ziua Îndrăgostiților. Alege o destinație aproape de casă sau una în care puteți evada pentru 2, 3 zile, mai ales dacă știi că puteți să vă luați liber de la serviciu. Cuplurile pasionate de călătorii ar putea fi entuzismate și de o hartă personalizată, care să conțină toate destinațiile în care ați fost împreună, alături de fotografii din locurile respective.

De asemenea, poți face câteva sugestii pe hartă, pentru niște călătorii viitoare.

Nicio zi a Îndrăgostiților nu trebuie să fie lipsită de șampanie și de ciocolată, așa că optează pe lângă cadouri și la ceva dulce. Dacă vrei să îți surprinzi partenerul, poți face tu câteva dulciuri de casă pe care să i le dăruiești într-o cutie personalizată.
Un alt cadou extrem de simpatic ar putea fi și o cană termosensibilă, o cană care să ascundă câteva fotografii cu voi doi și pe care partenerul să o vadă atunci când bea cafea fierbinte sau ceai.

cadouri valentines day pentru ea
Idei de cadouri[Sursa foto: PixaBay]

Florile sunt cea mai ușoară alegere atunci când vine vorba de un cadou. Alege un buchet de flori cu florile pe care le preferă și nu uita de o cutie de bomboane fine.

Dacă partenerul tău de viață este pasionat de sporturi, o lecție de parașutism, o plimbare la hipodrom ori o plimbare pe circuit ar fi extrem de apreciată de persoana iubită.

Mai poți apela și la jocuri de societate, o lecție de olărit în doi, cursuri de dans sau la niște huse de telefon personalizate. Ține cont de cât de lungă este relația voastră pentru a alege cadoul potrivit.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

2022: Tradiții și obiceiuri de Sfântul VALENTIN. Ce trebuie să faci de Ziua Îndrăgostiților

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies