Citeste printre randuri! Uite care sunt semnele care iti arata ca este indragostit de tine

Citeste printre randuri! Uite care sunt semnele care iti arata ca este indragostit de tine
Citeste printre randuri! Uite care sunt semnele care iti arata ca este indragostit de tine

Se stie ca barbatii nu prea stiu sa isi exprime sentimentele. Cu toate acestea poti sa iti dai seama daca barbatul cu care iesi este indragostit de tine, daca urmaresti anumite semne. Iata care sunt acestea.

Iti trimite mesaje banale

Cu cat sunt mai banale, cu atat dragostea lui pentru tine este mai mare! Iti poate scrie ca a terminat de citit o anumita carte sau ca a vazut o pisica identica cu a ta. Nu conteaza, ideea este ca se gandeste la tine!

Te suna

Barbatilor nu prea le place sa stea de vorba la telefon.

Daca nu esti colega lui de serviciu sau vreo ruda careia trebuie sa ii transmita ceva important, inseamna ca i s-au aprins calcaiele si te-a sunat ca sa iti auda vocea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Nu mai primeste mesaje de la alte femei

Barbatilor le face placere sa flirteze iar convorbirile prin mesaje cu diferite fete nu sunt ceva iesit din comun.

Daca observi ca acesta nu mai primeste mesaje de la alte fete inseamna ca nici el nu le mai trimite si ca cel mai probabil a anuntat ca este intr-o relatie! Lucky you!

Iti cere sfatul

Fie ca e vorba de imbracaminte fie ca te intreaba cum ar trebui sa procedeze intr-o anumita situatie, daca  iti cere ajutorul inseamna ca insemni ceva pentru el si ca iti respecta parerea.

Prietenii lui il tachineaza cand vine vorba de tine

Amicii lui il cunosc cel mai bine iar daca observi ca prietenul tau este tachinat cand se discuta de relatii este clar ca le-a povestit de tine. Prietenii lui ii observa schimbarile de comportament care se datoreaza evident relatiei pe care o are cu tine!

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies