Scrub cu zahăr pentru corp. Specialiștii îți dau toată detaliile necesare pentru realizarea scrub-ului cu zahăr

Metodă corectă de a folosi un scrub cu zahăr. Specialiștii îți dau toată detaliile necesare pentru realizarea scrb-ului cu zahăr
Scrub cu zahăr pentru corp. Specialiștii îți dau toată detaliile necesare pentru realizarea scrub-ului cu zahăr

Scrub cu zahăr pentru corp pentru piele catifelată. Ține cont de sfaturile și trucurile oferite de specialiști, în utilizarea scrub-ului cu zahăr!

Unele femei sunt mereu în căutarea unor produse homemade făcute chiar de ele, cu ingrediente găsite în bucătăria lor. Rețele de produse bio sunt o variantă alternativă, sănătoasă pentru produse ce implică un cost minim și oferă aceeași calitate, ca un produs din comerț. Exfolierea pielii ar trebuie să fie rutina de îngrijire și fiecare femeie trebuie să conștientizeze beneficiile exfolierii.

Scrub-ul cu zahăr oferă o piele moale după ulitizare, mult mai fermă și curată.

Odată ce l-a utilizat, te vei îndrăgosti pur și simplu! Pielea are un aspect ușor lucios și catifelat și poate fi puțin roșie, în funcție de cât de mult ai apăsat pe zonele unde ai utilizat scrub-ul cu zahăr. Ceea ce trebuie să știi este faptul că scrub-ul poate lasa și efecte adverse dacă este folosit nepotrivit.

Scrub cu zahăr pentru corp- Cum funcționează scrub-ul cu zahăr pentru corp

Scrub corp zahar
Zahar[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Scrub natural pentru corp cu zaț De cafea| Cea mai bună rețeta de scrub cu zaț de cafea!

Scrub-ul cu zahăr, excat ca și scrub-ul cu cafea funcționeaza exact ca o exfoliere a pielii. Un specialist al celebrităților, Joshua Ross a precizat că „Un scrub cu zahăr funcționează prin exfolierea mecanică a pielii”.

Pentru exemplifica în termeni din punct de vedere al compoziției, scrub-ul oferă o exfoliere mecanică sau fizică. Celulele moarte se îndepărtează de pe piele cu ajutorul acidului glicolic, lactic sau salicilic. Aceștia eliberează porii și oferă o fermitate și aspect neted pielii. Scrub-ul cu zahăr este un exfoliant fizic ce eliberează prin utilizare mecanică, acumularea de impurități și celule moarte ce rămân deasupra pielii.

Scrub cu zahăr pentru corp- Cum afectează pielea scrub-ul cu zahăr?

Scrubul cu zahăr nu afectează deloc pielea! În comerț există mai multe tipuri de scrub-uri  cu zahăr ce au mirosuiri îmbietoare, ce te fac să mergi imediat la dus pentru a le utiliza. Specialistul Joshua Ross nu recomandă aceste exfoliante, indiferent că ele se adresează corpului sau tenului! Conform declarațiilor în privința diferențelor între scrub-ul de față si cel de corp acesta a precizat că „scrub-urile pot provoca iritații și zgârieturi microscopice pe piele.

Totul ține mai mult de dimensiunea și cantitatea particulelor abrazive”. Specialistul nu recomandă deloc un scrub cu zahăr pentru față pentru că: „pot provoca iritații și zgârieturi microscopice pe piele. Nu există un scrub cu zahăr pe care să-l recomand pentru față, pentru că sunt de părere că un exfoliant chimic delicat este o opțiune și mai bună”, a comentat acesta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scrub natural pentru buze senzuale| Cum pregătești acest exfoliant la tine acasă?

Metodă corectă de a folosi un scrub cu zahăr. Specialiștii îți dau toată detaliile necesare pentru realizarea scrb-ului cu zahăr
Scrub cu zahar si cafea[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Scrub cu mălai, cea mai eficientă metodă de exfoliere la tine acasă!

Scrub cu zahăr pentru corp- Pot utiliza în siguranță scrub-ul cu zahăr pentru buze?

Buzele sunt cel mai puțin introduse într-o rutină săptămânală sau lunară de frumusețe.

Pentru buze, exfoliantul cu zahăr face minuni! Doctorul dermatolog Dr. Dedy Engelman a declarat pentru byrdie.com că: „Nu le oferim buzelor noastre suficientă atenție pentru câte fac pentru noi. De fapt, buzele noastre sunt predispuse să fie uscate și crăpate pentru că au o densitate scăzută a glandelor sebacee și sunt zilnic în contact cu salivă, care conține alfa-amilază (o enzima digestivă care poate descopune pielea).”

Dermatologul susține cu tărie acest lucru pentru că buzele „se confruntă cu soarele, vremea rece, vântul și căldura”. Pentru a avea buze senzuale, exfoliază-le o dată pe săptămână. „Dacă simți că buzele tale sunt iritate sau ai crăpături ar trebui să eviți exfolierea”, a precizat doctorul Dedy Engelman.

Achizitionarea scrub-ului cu zahăr din comerț trebuie realizată cu grijă și mai ales evitarea produseclor ce au la baza și substanțe chimice, ce oferă o mărire a buzelor: „ Acidul hialuronic și peptidele sunt benefice pentru hidratarea pielii buzelor și stimularea colagenului pentru un plus de volum. Nu în ultimul rând, folosește protecție SPF pentru buze și alege un balsam cu petroleum sau ceară de albine care „sigilează” pielea buzelor și previn deshidratarea”, a conchis medicul.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Metodă corectă de a folosi un scrub cu zahăr. Specialiștii îți dau toată detaliile necesare pentru realizarea scrb-ului cu zahăr
Scrub-ul in recipient[Sursa foto: PixaBay]

Scrub-ul cu zahăr este benefic pentru exfolierea corpului?

Prin combinarea a două produse, zahăr și ulei poți obține unul dintre cele mai bune scrub-uri bio chiar la tine acasă. Utilizarea acestui amestec oferă pielii multe beneficii. În primul rând elimina impuritățile acumulate la suprafața pielii, porii blocati și oferă o stimulare a circulației sangvine. Vergeturile și celulita pot fi estompate cu acest minunat exfoliant ieftin. După utilizare, pielea devine netedă, fermă și plăcută la atingere.

Scrub cu zahăr pentru corp- Cât de des ar trebui să exfoliezi corpul?

Cel mai indicat mod de utilizare a scrub-ului cu zahăr este să fie făcut după baie sau un dus. Nu abuza în schimb, de utilizarea scrub-ului mai ales dacă ai pielea uscată. Specialistul recomandă: „Recomand exfolierea corpului o dată sau de două ori pe săptămâna pentru pielea sensibilă sau de două sau trei ori pe săptămâna pentru pielea normală. Dacă ai pielea grasă, poți exfolia de până la patru – cinci ori pe săptămâna”.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Scrub natural pentru buze senzuale. Cum pregătești acest exfoliant la tine acasă

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies