Semne în funcție de zodie că începe să se îndrăgostească

semne in functie de zodie ca incepe sa se indragosteasca
Semne în funcție de zodie că începe să se îndrăgostească

Chiar dacă ești de părere că îți poți da seama imediat dacă o anumită zodie este îndrăgostită de tine, află că lucrurile nu stau atât de simplu.

Fiecare persoană este diferită, prin urmare, fiecare zodie se îndrăgostește și iubește în felul ei. Aflați din rândurile următoare, cum îți poți da seama dacă o persoană te place, dar și cum va ajunge să te iubească.

 

Semne în funcție de zodie că începe să se îndrăgostească

Zodia Berbec

O caracteristică a zodiei Berbec, în momentul când se îndrăgostește, este legată de faptul că nu ascunde acest lucru și își mărturisește direct iubirea.

Un alt semn este legat de faptul că toată atenția sa se va axa pe tine, dacă este îndrăgostit. Te va invita să vizitezi diverse locuri și îți va vorbi foarte mult despre realizările lor.

Zodia Taur

Atunci când vine vorba de iubire, zodia Taur emană romantism și armonie. Îți vei da seama că o zodie se îndrăgostește de tine, în momentul în care vei vedea că își dorește ceva stabil și va face prima mișcare.

Se va apropia treptat de tine și va începe să filtreze prin diferite modalități, de la a face glume, până la a sparge gheața fără niciun fel de problemă.

Zodia Gemeni

În cazul Gemenilor, nu vei știi exact dacă sunt îndrăgostiți sau nu, pentru că abordează un joc dublu. Câteodată sunt reci și indiferenți, iar câteodată te atrag numai cu privirea, bineînțeles, dacă își doresc asta.

Iar acesta este semnul principal că zodia Gemeni este îndrăgostită de tine, atunci când nu știi dacă te vrea sau nu. Este momentul în care este îndrăgostită până peste cap de tine. Un alt semn este legat de comportamentul lor corporal, dacă îl vei analiza puțin, îți vei da seama că deja ți-au căzut în plasă.

Zodia Rac

Un semn al faptului că zodia Rac  este îndrăgostită de tine, poate să fie reprezentat de atenția pe care ți-o oferă.

Indiferent că este vorba de anumite mici cadouri, atenții sau despre ținutul umbrelei atunci când plouă, Racul vrea să te facă să te simți în siguranță. Un alt semn este cel al momentelor în care se retrage pentru că se simte intimidat, dar nu într-un sens rău. Nu este genul de persoană care să-ți spună direct ce simte pentru tine, dar dacă observă că altcineva intervine, poate să prindă repejor glas.

Zodia Leu

Un semn al faptului că zodia Leu se îndrăgostește este foarte simplu. Acesta va spune direct în față ceea ce simte. Iar totodată, acesta te va urmări peste tot cu privirea, prin urmare, îți poți da seama ușor dacă acesta este îndrăgostit de tine sau nu. Acesta este foarte atașat de persoana de care este îndrăgostit, prin urmare te va lua de mâna și va sta cât de aproape poate de tine.

cum iubeste in functie de zodia lui

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop 5 Martie 2022. O zodie va avea nevoie de un control de rutină

Zodia Fecioară

Un semn important al faptului că zodia Fecioara este îndrăgostită este momentul în care devine nervos și agitat. Poate părea destul de stângaci și cu capul în nori, dar acesta este stilul lui atunci când se îndrăgostește.

Va face mici favoruri pentru a-ți atrage atenția.

Zodia Balanță

Dragostea este foarte importantă pentru zodia Balanță. Nu își va spune sentimentele direct, dar după o perioadă o va face. În schimb, se va lăuda la toate persoanele din jur, despre cât de minunată ești tu. Un alt semn este că sunt foarte romantici, deci dacă te vor invita la o cină sau la un film romantic, e semn că s-a îndrăgostit.

Zodia Scorpion

La fel ca în cazul anumitor zodii, nici zodia Scorpion nu își exprimă direct sentimentele, prin urmare, va trebui să îl simți. Te va urmări majoritatea timpului cu privirea, iar în momentul în care modul în care se poartă te va intriga, e semn că te place. Deși nu face niciodată prima mișcare, dorește să îți ofere ție acest lucru și va aștepta din partea ta.

Zodia Săgetător

Nu îți vei da seama prea ușor că Săgetătorul este îndrăgostit de tine. Însă dacă va decide la un moment dat să te invite într-o călătorie alături de el, este semn clar că este îndrăgostit, altfel nu te invita. Totodată, un alt semn este legat de faptul că această zodie nu ține secrete. Prin urmare, va folosi această oportunitate pentru a-ți declara dragostea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Zodia Capricorn

Această zodie este destul de rezervată, atunci când vine vorba despre a arăta că s-a îndrăgostit. Însă un semn este acela că se va apropia treptat de tine, lent dar sigur. Chiar dacă mișcările sale vor părea ușor ireale și nefirești, sentimentele lui sunt adevărate.

semne ca ma place

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop 4 Martie 2022. O zodie va păși pe o treaptă mai înaltă

Zodia Vărsător

Odată ce zodia Vărsător te-a integrat în lumea sa, este semn clar că s-a îndrăgostit de tine. Acesta este primul pas, pentru a vedea cum te comporți cu cei din grupul său dar și invers. Deși pare destul de rece, Vărsătorul  dezvoltă o pasiune care îi oferă zâmbetul pe buze atunci când te aștepți mai puțin.

Zodia Pești

Aici este destul de clar momentul în care se vor îndrăgosti. Nu pot ascunde ceea ce simt, chiar se poate citi direct pe fața lor, prin expresiile feței. Iar datorită faptului că sunt persoane romantice, nu prea îți vei da seama ușor că s-au îndrăgostit. Însă dacă decide să petreacă timp în prezența ta, semnul a sosit. Iar apoi mici gesturi vor apărea, îți va dărui flori, îți va scrie mesaje și poezii.

 

Cum iubește, în funcție de zodia lui

Zodia Berbec

Această zodie obișnuiește să iubească ca un vânător. Este cu adevărat cuceritoare și îi place să obțină tot, deseori este atrasă mai mult de cineva pe care nu poate să obțină, decât pe cineva la care poate avea acces imediat. Sclipirea din ochii ei vorbește de la sine. Deseori va depune orice efort pentru a te ține lângă ea, dar dacă i-ai greșit, nu se va uita înapoi.

Zodia Taur

Taurul iubește persoana de lângă el cu orice părticică a lui. Este dedicat unei relații, iar odată ce se îndrăgostește, nimeni nu-l poate face să renunțe. Se poate întâmpla să încerce să-ți dovedească marea sa iubire de mai multe ori, pentru a nu te plictisi.

Zodia Gemeni

Zodia Gemeni iubește puțin ascuns. Tinde să fie aproape de tine cu fiecare părticică, iar în unele momente, tinde să se îndepărteze fără un motiv. Însă cu siguranță iubesc persoana de lângă ei. Totodată, acele priviri ascunse care se dau între el și partener, fac ca relația să fie una palpitantă și mereu cu scântei.

cum imi dau seama ca este indragostit de mine

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop 3 Martie 2022. Zodia care va pleca într-o vacanță

Zodia Rac

Zodia Rac iubește atât cât poate. Nu va exista loc de mai puțin, ci de mai bine. Modul în care această zodie iubește ține și de sentimentele pe care persoana de lângă ei o fac să se simtă. Se poate schimba rapid dacă nu îi convine ceva, ceea ce îți va da impresia că nu mai are aceleași sentimente pentru tine.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Zodia Leu

Leul iubește cu multă pasiune, mai ales în momentul în care se află doar în compania persoanei iubite. Acesta iubește tandru, dulce și foarte atent, astfel încât cine ajunge să cunoască și să se îndrăgostească de zodia Leu, va avea parte de foarte multă iubire.

Zodia Fecioară

Modul în care iubește această zodie, este puțin ferită, nu își arată adevărata pasiune, dar este foarte atent la persoana de lângă ea. În ciuda acestui fapt, tind să ia fața anumitor persoane din grup, care încearcă să-ți atragă atenția. Astfel, dorește să se bucure de toată ființa ta.

Zodia Balanță

Această zodie iubește ca într-o poveste de dragoste. Exact așa te va face să te simți, fiind o zodie foarte romantică. Toată atenția sa se va reflecta asupra ta. Te vei simți foarte specială în prezența zodiei Balanță, odată ce va începe să te iubească. Te va face să te simți apreciată.

Zodia Scorpion

Scorpionii iubesc extrem de mult, chiar dacă nu fac ei primul pas către tine. Totuși, sunt destul de calculați înainte să facă vreo mișcare. Iar o altă caracteristică a modului în care acesta iubește este legată de faptul că nu îți va arăta ce simte, până nu va fi sigur de ceea ce simți tu.

cum imi dau seama ca ma iubeste

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Zodia Săgetător

Modul în care iubește Săgetătorul, se va reflecta în gesturile pe care le face pentru tine. Nu te va face niciodată să te îndoiești de iubirea lor, chiar dacă nu îți spun direct ceea ce simt. Odată ce ți-a mărturisit iubirea pentru tine, nu îți va lipsi absolut nimic și te va susține necondiționat.

Zodia Capricorn

Iubirea acestei zodii este pasională. Se va purta absolut impecabil cu persoana iubită. Îi va pune lumea la picioare, pentru că își dorește ca femeia de lângă el că nu simtă lipsă de nimic. Gesturile acestei zodii vor părea pentru cei din jur o exagerare, însă acesta este modul lui de a-ți arăta ție că te iubește.  

Zodia Vărsător

Zodia Vărsător iubește foarte mult. Odată ce i se va lumina fața când te vede este clar că te iubește. În momentul în care te-a primit în inima lui și a început să te iubească, va dori să petreacă majoritatea timpului alături de tine. Prin urmare, te vei putea bucura de toată atenția acestei zodii.

Zodia Pești

Această zodie preferă să te iubească delicat și să nu se grăbească. Se poartă foarte frumos cu tine și sunt atenți la modul în care te fac să te simți. Vei observa că iubirea lor nu are limite și va face orice pentru tine.

Citeste si: CITEȘTE: Femeia SCORPION. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

CITEȘTE: Horoscop 4 Martie 2022. O zodie va păși pe o treaptă mai înaltă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies