Zodiac chinezesc 22 august 2022. Cocoșul își va găsi sufletul pereche!

Zodiac chinezesc 22 august 2022. Cocoșul își va găsi sufletul pereche!
Zodiac chinezesc 22 august 2022. Cocoșul își va găsi sufletul pereche!

Consultă zodiacul chinezesc al zilei de 22 august 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele!

Nativii unui semn chinezesc au probleme de sănătate și trebuie să consulte sfatul unui specialist.

Zodiacul chinezesc al zilei de 22 august 2022 oferă câteva descrieri generale. Ziua este generoasă cu mulți nativi şi pot avea surprize plăcute! Veștile bune sunt pe drum şi bucurați-vă de ceea ce vă oferă ziua.

Zodiacul oferă previziuni pentru nativii zodiilor: Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine şi Mistreț.

Citeste si: Zodiac 22 august 2022. "Gândiți-vă bine la ceea ce vreți să obțineți dintr-o anumită situație"

Citeste si: Calendar ortodox 22 august 2022. "Îmbunătăţeşte, sfinte, sufletul meu cel înrăutăţit de patimi"

Zodiac chinezesc 22 august 2022 – Şobolan

Fii atent la persoanele pe care le credeai apropiate.

Evită să te asociezi cu ele într-o afacere pentru a nu avea parte de o eventuală pierdere financiară. Vei avea parte de o surpriză neplăcută din partea unei persoane foarte apropiate. Păstrează-ți calmul și încearcă să rezolvi lucrurile cu înțelepciune.

Zodiac chinezesc 22 august 2022- Bivol

Evită să participi la activități care îți vor solicita multă energie. Se anunță o perioadă aglomerată pe plan profesional și ai nevoie de multe resurse energetice pentru a trece cu bine peste ea.

Nu le dezvălui altor persoane planurile tale de viitor. Fii încrezător în propriile forțe!

Zodiac chinezesc 22 august 2022- Tigru

Ți-ai neglijat sănătatea în ultimul timp, iar acest lucru se vede. Consultă un specialist și lucrează la rezolvarea problemelor de sănătate pe care le ai. Evită să te încarci cu energii negative și oferă-ți timp pentru a medita. Stai în preajma oamenilor dragi și petrece mai mult timp cu familia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Horoscop 23 august 2022. Află ce zodie ar trebui să fie mai responsabilă

/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1688/20246368/1/pexels-askar-abayev-5638612.jpg

  Zodiac chinezesc 22 august 2022- Iepure

Muncește mai mult pentru a obține ceea ce îți dorești.

Lenea este un inamic important în calea reușite tale. Organizează-ți activitățile și fă-ți un program săptămânal bine pus la punct. Te va ajuta atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Zodiacul chinezesc din  22 august 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Zodiac chinezesc 22 august 2022 – Dragon

Este momentul potrivit pentru a relua legătura cu un prieten din copilărie.

Deși drumurile voastre au mers în direcții diferite, puteți relua relația de prietenie. Ascultă-ți instinctul și acționează cu încredere.

Zodiac chinezesc 22 august 2022- Şarpe

Astăzi veți avea parte de un câștig financiar considerabil. Muncește în continuare la fel de mult și nu uita să îți ajuți colegii atunci când întâmpină dificultăți în realizarea unei sarcini. Ajutorul acordat vi se va întoarce înzecit.

Zodiac chinezesc 22 august 2022
Zodiac chinezesc 22 august 2022[Sursa foto: pexels]

Zodiac chinezesc 22 august 2022- Cal

Relația cu partenerul de viață scârțâie din ce în ce mai tare. Nu vă grăbiți să vă separați și încercați să vă mai acordați unul altuia o a doua șansă. Surprinde-ți partenerul cu o cină în oraș sau un cadou. Discutați despre problemele din cuplu și încercați să găsiți soluții.

Zodiac chinezesc 22 august 2022 – Capra

Astăzi este o zi benefică pentru a face un lucru pe care nu l-ai mai făcut de mult timp. Dacă ai un hobby nu înceta să excelezi în domeniu. La un moment dat poate constitui o sursă importantă de venit. Nu aruncați cu banii în stânga și-n dreapta. Urmează o perioadă grea din punct de vedere financiar.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Zodiac chinezesc 22 august 2022- Maimuţa

În decursul acestei zile veți primi o veste din partea unui prieten apropiat care vă va schimba cursul vieții. Acționați cu calm și nu vă grăbiți să luați o decizie de moment. Lucrurile se vor rezolva de la sine. Ascultați de părerea persoanelor mai în vârstă.

Zodiac chinezesc 22 august 2022- Cocoş

Astăzi este o zi foarte importantă pentru relațiile de iubire. Dacă ești într-o relație bucură-te de compania persoanei iubite, făcând împreună activități care să vă consolideze relația. Pentru nativii singuri este momentul oportun pentru a-și găsi sufletul pereche. Nu mai refuzați ieșirile în oraș și dați frâu liber sentimentelor.

zodiacul chinezesc azi
Zodiac chinezesc 22 august 2022[Sursa foto: pexels]

Zodiac chinezesc 22 august 2022- Câine

Este timpul pentru o vacanță. Ai muncit mult în ultimul timp și ai nevoie să-ți încarci bateriile. Planifică o vacanță în cadrul căreia să te odihnești și să te deconectezi de toate grijile și problemele. Alege un loc departe de agitația cotidiană. Fii atent la bugetul pe care îl aloci acestei vacanțe. Nu trebuie să fie foarte mare pentru a nu trebui să muncești dublu când te întorci la serviciu.

Zodiac ch inezesc 22 august 2022- Mistreţ

Fii pregătit să te așezi la casa ta. Dacă până acum te-ai gândit serios să îți cumperi locuința mult visată, acum este momentul oportun. Ai încredere în propria intuiție și acționează întocmai. Nu te teme de greutățile financiare. Vei trece cu bine peste ele.

Te  invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulți zodiacul chinezesc şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Zodiac 22 august 2022. "Gândiți-vă bine la ceea ce vreți să obțineți dintr-o anumită situație"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies