Clanul Levante <cere> moartea lui Genny

Clanul Levante <cere> moartea lui Genny
Clanul Levante moartea lui Genny

În această seară, de la ora 22:30, la Kanal D2, îl regăsim pe Pitbull proaspăt eliberat din închisoare, după ani buni. Acesta are o întâlnire surpriză cu nimeni altul decât Ciro, cel pe care întreaga lume mafiotă îl credea mort. Cele mai puternice clanuri sunt amenințate din toate părțile de lui Gennaro dar și de existența lui Ciro.

Clanul Levante este la pământ de când Genny a <intervenit> în confiscarea mărfii acestora și nimic nu este mai dureros pentru temutul grup decât să recupereze ceea ce au pierdut.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 

Un personaj cheie intră în lupta pentru supremație a clanurilor mafiote italiene, iar acesta poate schimba întregul curs al războiului care face ravagii printre temuții capi interlopi.

Frații Levante sunt disperați și solicită ajutorul celui cunoscut drept Gentilomul, pentru a răzbate în lupta împotriva clanului Savastano.

Cine este persoana care va schimba, de fapt, cursul evenimentelor din lupta acerbă a clanurilor mafiote italiene pentru supremație și ce implicare vor avea Ciro, Enzo și Pitbull în toată această dramă uluitoare veți putea afla în această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul “Gomora”, difuzat numai la Kanal D2.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies