Clara Bomboe, Director de programe Kanal D, premiata la Gala Femeilor care Daruiesc Sanatate

Clara Bomboe, Director de programe Kanal D, premiata la Gala Femeilor care Daruiesc Sanatate
Clara Bomboe, Director de programe Kanal D, premiata la Gala Femeilor care Daruiesc Sanatate

Clara Bomboe, Director de programe, planificare si strategie Kanal D, a primit aseara Premiul pentru promovarea unui stil de viata sanatos, in cadrul Galei Femeilor Care Daruiesc Sanatate.

 

Evenimentul care celebreaza, an de an, personalitati din domeniul Sanatatii, precum si pe cele care promoveaza modele de viata echilibrata, a adunat o serie de nume mari cu realizari semnificative in acest sens, in domeniile in care activeaza.     

 

Kanal D ofera constant publicului, prin intermediul emisiunilor difuzate, o serie de informatii pretioase ce cultiva in randul romanilor dorinta de a avea o viata armonioasa, prin intermediul hranei sanatoase, al sportului, al echilibrului sufletesc si mental. 

Emisiunea „Teo Show”, „Sport, dieta si-o vedeta”, reportaje din cadrul Stirilor Kanal D si, nu in ultimul rand, reality-ul fenomen, cu o latura sportiva foarte importanta, „Exatlon”, sunt productii in care romanii de pretutindenti regasesc toate aceste componente benefice. 

 

 

 

 

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Exatlon 18 aprilie. Giani Kirita, cel mai greu moment din competitia Exatlon: "Durerile nu-mi dau pace"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Ruxandrei, nora Larisei Uță, pentru soacra ei: „Soțul meu a făcut tot ce e necesar, la schimb a primit doar palme”

Elena Merisoreanu, vise premonitorii inainte de Ionela Prodan sa moara: „Cand m-am trezit, am crezut ca mor”

Robert spune adevărul în Gală și uimește concurenții! „Nu am venit aici să-mi găsesc iubită”. Cum reacționează Giuly la declarațiile iubitului ei

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies