Clarvazatoarea de la Colectiv loveste din nou! Profetia Mariei Ghiorghiu despre Romania in 2017: "Viitorul al doilea Ierusalim"

Clarvazatoarea de la Colectiv loveste din nou! Profetia Mariei Ghiorghiu despre Romania in 2017:
Clarvazatoarea de la Colectiv loveste din nou! Profetia Mariei Ghiorghiu despre Romania in 2017: "Viitorul al doilea Ierusalim"

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis dezastrul de la Colectiv, loveste din nou. Clarvazatoarea vorbeste despre viitorul Romaniei si despre ce ne asteapta in 2017.

"Romania, tara aleasa! Romania viitorului al doilea Ierusalim! Romania, Gradina Maicii Domnului. Asa am scris adeseori prieteni dragi, si nu de la mine am scris, ci de la Duhul cel prea Sfant. Iata dragilor, ce graia un glas in aceasta dimineata devreme: 'Proslavita, Tara Romaneasca! Proslavita Romania!'

Clarvazatoarea care a prezis dezastrul de la Colectiv face un anunt TRAGIC pentru ROMANIA: "Urmeaza randuiala, un cutremur si Razboiul Tare"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Dragii
mei, se ne intarim in Credinta, sa fim buni si milostivi, sa ne rugam chiar si in gandul nostru, si-atunci cand suntem la serviciu sau mergem pe strada, si astfel, vom merita acest titlu divin: 'Proslavita este Tara Romaneasca!'"
, a scris Maria Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Previziune cutremuratoare pentru Romania: "Atacurile vor fi la Gara de Nord"! Femeia care a prevestit tragedia de la Colectiv revine!



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies