Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, infectata cu virusul care a ucis-o pe Ileana Ciuculete! Cum s-a vindecat de Hepatita C

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, infectata cu virusul care a ucis-o pe Ileana Ciuculete! Cum s-a vindecat de Hepatita C
Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, infectata cu virusul care a ucis-o pe Ileana Ciuculete! Cum s-a vindecat de Hepatita C

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu a facut o dezvaluire cutremuratoare, de aceasta data despre ea insasi.

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, cea care a prezis incendiul din Colectiv si prabusirea avionului in Apuseni, a suferit de Hepatita C, o teribila boala care naste fiori pe sira spinarii pentru orice roman. Ileana Ciuculete si Denisa Raducu sunt doua cazuri de vedete care au murit dupa ce s-au infectat cu virusul hepatic.

Maria Ghiorghiu a fost ceva mai „norocoasa” si a aflat din timp despre boala ei, insa chiar si asa s-a vazut nevoita sa se pensioneze pe caz de boala. 

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, infectata cu virusul care a ucis-o pe Ileana Ciuculete! "Am facut interferon"

„Sunt pensionata pe caz de boala, asta inseamna o tromboflebita, un ulcer varicos si o hepatita C. Am facut interferon o jumatate de an si am scapat de virus. Am o pensie de doar 600 de lei si un venit total in casa de 3.500-4.000 lei, avand in vedere pe sotul meu”, a declarat clarvazatoarea Maria Ghiorghiu la emisiunea „Voi cu Voicu” de la Antena 3.

Ileana Ciuculete a murit anul trecut dupa o criza hepatica provocata de virusul Hepatitei C. Si despre Denisa Raducu s-a crezut o perioada ca sufera de Hepatita C, insa in cele din urma s-a aflat ca moartea ei, tot anul trecut, a fost provocat de alt tip de virus: Hepatita B.

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, infectata cu virusul care a ucis-o pe Ileana Ciuculete! Nu exista vaccin pentru Hepatita C

Virusul Hepatitei C (VHC) este transmis prin sange si poate deveni mortal la 6 luni de la infectia initiala. Hepatita C poate provoca ciroza hepatica si este provocat de un virus ce genereaza 6 genotipuri majore. Este dificil de detectat si eliminat de catre sistemul imunitar si pana in prezent nu exista un vaccin importiva acestui tip de hepatita.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscopul caracterelor Mihai Voropchievici. Lucruri nestiute si intunecate despre fiecare zodie in parte

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies