Claudia Ghițulescu, despre noua pasiune, sportul. Cât timp petrece artista în sala de forță? „Ce să fac când ies în oraș sau când merg la petreceri? Nu mă pot abține.”

Claudia Ghițulescu, despre noua pasiune, sportul. Cât timp petrece artista în sala de forță? „Ce să fac când ies în oraș sau când merg la petreceri? Nu mă pot abține.”
Claudia Ghițulescu, despre noua pasiune, sportul. Cât timp petrece artista în sala de forță? „Ce să fac când ies în oraș sau când merg la petreceri? Nu mă pot abține.”

Claudia Ghițulescu a vorbit despre noua ei pasiune, sportul.

Claudia Ghițulescu, cunoscuta interpretează de muzică populară, are o carieră de succes și apariții strălucitoare de fiecare dată în lumina reflectoarelor. Își dorește să se păstreze mereu în formă și să arate cât mai bine la toate evenimentele pe care le onorează, dar mai ales, să se simtă bine în pielea ei, așa că ales în ultima perioadă să facă o schimbare majoră în viața sa. Arată mereu impecabil datorită faptului că are grijă la tot ceea ce consumă, însă nu exclude nici orele de sport.

Claudia Ghițulescu, despre noua pasiune, sportul

Citește și: Claudia Ghițulescu vorbește despre motivul pentru care a ales să pună punct căsniciei sale! „M-a dus la biserică, s-a rugat în genunchi să îl ajut că are o problemă.”

Claudia Ghițulescu
Claudia Ghițulescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Claudia Ghițulescu, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentul de mașină pe care l-a suferit la 17 ani! „Am avut fața distrusă. Am stat în comă două zile. Nu puteam să mai respir.”

În cadrul unui interviu pentru Știrile Kanal D, aceasta vorbește despre noua pasiune și despre zilele în care se antrenează în sala de forțe. Nu vrea să facă mușchi, ci vrea doar să aibă o condiție fizică bună, să se simtă mai bine și să fie mai sănătoasă.

Artista are inclusiv grijă la toate alimentele pe care le cumpără pentru acasă și mărturisește că nu se poate abține în momentul în care ajunge la petreceri.  „E o chinuială benefică, să zic așa, pentru mine. Pentru că eu făceam până acum sală, făceam bandă, bicicletă, chestii foarte ușoare dar încercam și la aparate, doar că nu le făceam corect. Am fost plecată câteva zile în București și m-a întrebat „unde ești, la sală când vii? E foarte important.”
Și atunci când îl aud sau când văd că mi-a scris mesaj, plec la sală unde sunt, mă duc și fac mișcare. Zic: „Doamne, dar lui îi pasă și mie nu?”.  Mie-mi place foarte tare să fac mișcare și eu nu vreau să fac mușchi. Nu vreau să lucrez cu greutăți, nu vreau mușchi, vreau să am o stare de bine. Mereu iau acasă lucruri care mă ajută pe mine, doar apă plată, mâncare, doar fructe și îmi fac eu dacă vreau o supă sau paste.
Mi le fac eu acasă. Dar ce să fac când ies în oraș sau când merg la petreceri? Nu mă pot abține.”
, a spus Claudia Ghițulescu.

 

Claudia Ghițulescu
Claudia Ghițulescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Claudia Ghițulescu, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentul de mașină pe care l-a suferit la 17 ani! „Am avut fața distrusă. Am stat în comă două zile. Nu puteam să mai respir.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Horoscop zilnic, 10 septembrie 2024: Zodia care va avea parte de ghinion, situații dificile și emoții puternice

Feli, despre cum a trecut peste despărțirea de fostul partener. Cine i-a fost alături artistei în clipele grele. „Eu știam, în inima mea, că acela e colacul meu de salvare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies