Pentru o variantă mai sănătoasă a batoanelor de ciocolată, Claudia Neghină a pregătit una cu orez expandat.
Claudia Neghină este una dintre cele mai îndrăgite modele, de la noi din țară. Aceasta s-a făcut remarcată de-a lungul timpului prin intermediul nenumăratelor defilări ale creatorilor de modă români, începându-și cariera încă de la vârsta de 17 ani.
Batoane cu ciocolată cu orez expandat, pregătite de Claudia Neghină
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ingrediente
- 200 g orez expandat
- 120 g unt de arahide
- 80 g miere
- 30 ml ulei de cocos
- 120 g ciocolată neagră, topită
Mod de preparare
- Începem prin a aduce un bol de dimensiuni mai mari, în care vom adăuga treptat toate ingredientele menționate în secțiune de “ingrediente”. Astfel, adăugăm prima dată untul de arahide, apoi mierea, uleiul de cocos, dar și ciocolata pe care am topit-o în prealabil și am lăsat-o să se răcească. La final, adăugăm și fulgii de orez expandat, pentru că este necesar să îi adăugăm treptat, în timp ce amestecăm toate ingredientele, pentru a ne asigura că se omogenizează cât mai bine.
- Compoziția se transferă apoi într-o tavă dreptunghiulară sau pătrată, în funcție de preferințe, în care am așezat hârtie de copt în prealabil, și se introduce în frigider, timp de aproximativ 2 ore.
- După acest interval de timp, scoate tava din frigider, porționăm batoanele rezultate și sunt gata de servit!