Claudia Pătrășcanu, despre motivul pentru care a ieșit din trupa Sexxy. Care este relația Claudiei cu Julia Jianu, în prezent. „Am fost singura care nu s-a implicat într-o relație cu un bărbat manager.”

Claudia Pătrășcanu, despre motivul pentru care a ieșit din trupa Sexxy. Care este relația Claudiei cu Julia Jianu, în prezent. „Am fost  singura care nu s-a implicat într-o relație cu un bărbat manager.”
Claudia Pătrășcanu, despre motivul pentru care a ieșit din trupa Sexxy. Care este relația Claudiei cu Julia Jianu, în prezent. „Am fost singura care nu s-a implicat într-o relație cu un bărbat manager.”

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre relația actuală cu Julia Jianu și motivul pentru care a ieșit din trupa Sexxy.

Claudia Pătrășcanu și Julia Jianu au cântat împreună în trupa Sexxy până în anul 2006, moment în care s-au hotărât să o ia pe drumuri separate, moment în care și prietenia lor s-a rupt.

Ce relație este în prezent între Claudia Pătrășcanu și Julia Jianu

Citește și: Claudia Pătrășcanu a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi! Cum își încurajează bruneta băieții: „Dacă cumva îmi aduc o notă mai mică, niciodată nu îi cert.”

Julia Jianu
Julia Jianu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Claudia Pătrășcanu, despre cum a ajutat-o amanta soțului ei, în timpul divorțului. „Ca orice mamă m-am gândit la ce să mai fac. A făcut o faptă bună”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Claudia Pătrășcanu a vorbit, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, despre faptul că ea a fost singura de la acea vreme care nu s-a implicat într-o relație cu un manager, deoarece nu și-a

dorit niciodată să amestece viața privată cu cea profesională. Spune că Bogdan Jianu a fost cel care a a avut un comportament ciudat față de ea, motiv pentru care a ales să părăsească trupa. 

“Absolut nimic.( nr. Dacă mai are ceva de împărțit cu Julia Jianu) Sunt mulți ani. Nici nu-mi aduc aminte dacă Bogdan Jianu a spus ceva de noi. Da, au fost incidente, mi-am dorit să ies din trupa aceea, pentru că, repet, am fost  singura care nu s-a implicat într-o relație cu un bărbat manager și nu mi-am dorit acest aspect niciodată.

Nu am vrut să amestec jobul, cariera, cu viața mea personală. Și am pus punct în trupa Sexy tocmai pentru că Bogdan Jianu a avut un comportament inadecvat la adresa mea.”, a povestit Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu, momentul în care a ales să părăsească trupa Sexy

Claudia Pătrășcanu
Claudia Pătrășcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Claudia Pătrășcanu a povestit despre un incident din club, în care Bogdan Jianu a fost cât pe ce să o ia la bătaie, moment în care aceasta a ales să părăsească trupa și să meargă spre compozitori cunoscuți care să o ajute pe tipul de muzică pe care vrea să-l facă. 

“Eram, îmi aduc aminte, într-un club ceva și m-a pus să cânt o melodie sau mi-a oprit microfonul, nu mai știu și normal că sunt un om cu personalitate, am voce, cânt frumos, era soția lui, voia să o scoată în față și

pentru am avut de spus niște lucruri, m-a luat de mânecă și a vrut să mă bată și normal că n-am mai stat în trupa Sexxy, ce să mai fac. Ei erau cu viața lor, familia lor, eu am vrut să fac altfel de muzică, să merg la Marius Moga să îmi compună. La Connect-R. Și au existat niște răutăți și tot timpul ne aruncam vorbe.”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi! Cum își încurajează bruneta băieții: „Dacă cumva îmi aduc o notă mai mică, niciodată nu îi cert!”

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies