Claudiu Bleonț, despre relația de prietenie cu Magda Catone și regretatul Șerban Ionescu. S-a băgat actorul între relația celor doi? „Îi iubesc în continuare.”

Claudiu Bleonț, despre relația de prietenie cu Magda Catone și regretatul Șerban Ionescu. S-a băgat actorul între relația celor doi? „Îi  iubesc în continuare.”
Claudiu Bleonț, despre relația de prietenie cu Magda Catone și regretatul Șerban Ionescu. S-a băgat actorul între relația celor doi? „Îi iubesc în continuare.”

Claudiu Bleonț a vorbit despre relația de prietenie cu Magda Catone și regretatul soț.

Claudiu Bleonț, îndrăgitul și cunoscutul actor, este un nume consacrat în lumea teatrului și a cinematografiei românești, cu o carieră impresionantă începută în urmă cu patru decenii. Este cunoscut pentru felul în care spune lucrurilor pe nume și este lipsit de inhibiții, iar de fiecare dată când a apărut pe scenă, a stârnit hohote de râs și interesul spectatorilor. Invitat în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, actorul a vorbit despre copilărie, despre viața personală, cea sentimentală, despre carieră, dar și despre prieteni, astfel că este cunoscut pentru relația specială pe care o are cu Magda Catone,

fiindu-și  mereu aproape unul celuilalt în momentele de cumpănă.

A fost Claudiu Bleonț la mijloc în relația dintre Magda Catone și Șerban Ionescu?

Citește și: A fost Claudiu Bleonț un fiu bun? Ce năzbâtii făcea actorul când era mic. “Bănuiesc că nu acopeream mult zona pe care el și-o dorea.”

Magda Catone
Magda Catone[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Cine este Claudiu Bleonț. „Dacă nu voi fi un tată bun, voi fi clar un bunic bun.”

Întrebat dacă a fost la mijloc vreodată între relația dintre Magda Catone și regretatul ei soț, Șerban Ionescu, actorul a spus că nu și că îi iubește pe amândoi la fel de mult în continuare, iar el este încă viu pentru toți, relația cu actrița fiind la fel de dinamică, prin intermediul fiului pe care cei doi îl au.

“Nu. (Dacă a picat la mijloc între Șerban Ionescu și Magda Catone). Îi  iubesc în continuare, el e aici, dar nu se vede, relația lor este o relație dinamică, ca cea a oricărui om cu universul, cu el însuși sau cu mediul. Povestea merge mai departe. Îl cheamă Carol Ionescu, fiul.”, a spus Claudiu Bleonț. Actorul este mereu deschis, iar pentru el, mulți colegi cu care a călcat pe scenă  rămas speciali pentru el.
Atât el, cât și regretatul soț al Magdei Catone, dar și aceasta, au făcut împreună numeroase proiecte care au ajuns la inima publicului, iar deschiderea unul pentru celălalt a fost și dincolo de cortina de la teatru. Magda și Claudiu au și în prezent numeroase proiecte pe scena teatrului, dar și în serialele TV, acolo unde stârnesc umorul telespectatorilor, iar respectul și sinceritatea dintre ei au reușit să se păstreze chiar și după decenii de activitate.

Serban Ionescu
Serban Ionescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

A fost Claudiu Bleonț un fiu bun? Ce năzbâtii făcea actorul când era mic. “Bănuiesc că nu acopeream mult zona pe care el și-o dorea.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies