Claudiu, tată pentru copiii rămași fără sprijinul familiei biologice

Claudiu, tată pentru copiii rămași fără sprijinul familiei biologice
Claudiu, tată pentru copiii rămași fără sprijinul familiei biologice

SOS Satele Copiilor România sărbătorește 30 de ani de vieți schimbate în bine. În anul 1993, Satele SOS din București și Cisnădie și-au deschis porțile și au devenit, de-a lungul timpului, ”acasă” pentru mai mult de 500 de copii care au pierdut sprijinul familiei biologice. Programul SOS de îngrijire alternativă a cunoscut o extindere semnificativă în anii următori, cu deschiderea a două noi Sate în Bacău și Brașov. De la an la an, copiii au trăit ca în familie în casele SOS, alături de Mamele SOS, s-au bucurat de copilărie și au primit o șansă nouă la o viață bună.

În toți acești ani, Mamele SOS au fost repere pentru copii, oferindu-le căldură, structură, încredere și o perspectivă de viitor plină de speranță. Echipele de suport pentru familiile SOS au în componența lor specialiști, femei și bărbați. Treptat, la interviurile de angajare pentru părinți sociali și asistente familiale au început să se prezinte și bărbați. Doi asistenți familiali au fost angajați în ultimii ani, dintre care unul a devenit Tată SOS.

Claudiu Ghimisescu se numără printre puținii Tați SOS din istoria Satelor SOS, la nivel internațional. Dedicarea și implicarea lui sunt vizibile și au un impact bun în dezvoltarea copiilor.

”Sunt mândru și bucuros să fiu Tată SOS. Am posibilitatea să modelez caractere și să pregătesc tinerii de azi, în adulții de mâine.” Vă invităm să îl cunoașteți pe Claudiu, în clipul de mai jos:

 

În prezent, 150 de copii si tineri rămași fără sprijinul familiei cresc în casele familiale SOS din România și alți 850 sunt sprijiniți să rămână alături de ai lor, acolo unde le este cel mai bine.

FestiSAT – Festivalul Caritabil care marchează 30 de ani de viitor oferit copiilor vulnerabili

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

SOS Satele Copiilor sărbătorește 30 de ani de activitate în România și organizează un festival deschis publicului larg, pe 7 octombrie, între orele 14:00 și 22:00, pe terenul Năstase & Marica Sports Club (Bucuresti, Intrarea Țărmului). Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-festisat-89275/

Fiecare bilet la FestiSAT achiziționat înseamnă un ajutor pentru copii, dar și o zi plină de activități în aer liber și un concert de bună calitate.

 

Niciun copil nu ar trebui să crească singur

Oricine se poate implica în povestea SOS Satele Copiilor România, printr-o donație online pe sos-satelecopiilor.ro sau un SMS cu textul MAMA, la 8864 (4 euro lunar).

 

Mai multe detalii găsiți pe canalele SOS: 

Website: sos-satelecopiilor.ro/

Pagina eveniment FestiSAT: sos-satelecopiilor.ro/festisat/

Facebook: facebook.com/SOSSateleCopiilor

Instagram: instagram.com/sos_satelecopiilor/

Linkedin: linkedin.com/company/sos-satelecopiilor/

Youtube: youtube.com/@SateleCopiilor  Pentru informații suplimentare: [email protected]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies