Cleopatra Stratan, cu sânii la vedere, la numai 17 ani! Cum a reacționat tatăl ei

Cleopatra Stratan, cu sânii la vedere, la numai 17 ani! Cum a reacționat tatăl ei
Cleopatra Stratan, cu sânii la vedere, la numai 17 ani! Cum a reacționat tatăl ei

Ce părere are Pavel Stratan de aparițiile fiicei sale.

Cleopatra Stratan nu mai seamănă deloc cu fetița din videoclipul „Ghiță”, iar acum este o adolescentă în toată regula, care devine din ce în ce mai îndrăzneață.

Fiica lui Pavel Stratan a început să poarte ținute din ce în ce mai sexy, fapt care i-a uimit pe fanii săi.

O fotografie postată de Cleopatra pe pagina sa de Instagram a dat naștere nu numai unor comentarii laudative la adresa frumuseții vedetei, ci și a unor reacții contrare.

”Because I am a lady??” – ”Pentru că sunt o lady”, a scris Cleopatra Stratan în dreptul fotografiei care a stârnit reacții contradictorii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Dacă mulți s-au grăbit să o laude, au fost și persoane care au fost șocate de apariția artistei. Unul dintre comentarii a fost foarte dur, internautul respectiv considerând că fiica lui Pavel Stratan are… o ”atitudine de escortă”.

Însă Cleopatra Stratan spune că pune școala pe primul loc și că nici măcar nu se gândește la… băieți, deși s-a speculat că are o relație cu Edward Sana.

Citeste si: Nu o mai recunoști! Cum arată acum Cleopatra Stratan: "Un personaj îndrăzneț care s-a îndrăgostit de un fotbalist"

Citeste si: Dupa peste 13 ani de cand a cucerit publicul cu piesa "Ghita", Cleopatra Stratan a lansat o noua melodie! Nu-ti vine sa crezi ca e ea! S-a transformat intr-o domnisoara superba

Citeste si: Cum arata Cleopatra Stratan la 14 ani! NU o mai recunosti cu siguranta!

„Nu am simțit dezavantaje că sunt cunoscută. Nu mă gândesc la băieți, am multe planuri de viitor în minte și sunt foarte ocupată cu lansările, școala, muzica. Nu simt că e acum momentul. Toate la timpul lor. Școala este pe primul loc. Sunt la liceu acum, clasa a X-a, așa e în Moldova ”, a mărturisit Cleopatra Stratan într-un interviu acordat recent.

”Tatăl meu nu este supărat deloc pe mine pentru cum mă îmbrac”

Vedeta încearcă deja să abordeze un stil vestimentar propriu, care să o definească 100%, iar Pavel Stratan nu are nimic împotrivă, având o încredere foarte mare în alegerile fiicei sale.

„Optez pentru stilul clasic și natural, asta mă caracterizează. Tatăl meu nu este gelos, nu este supărat deloc pe mine pentru cum mă îmbrac, chiar mă susține foarte mult.

Are tot timpul încredere în mine că pot să iau singură deciziile corecte, mai ales când vine vorba despre vestimentație. Este tare mândru de fiecare etapă a creșterii mele, întotdeauna a fost, iar eu mă bucur foarte mult de lucrul acesta”, a declarat artista.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Dupa peste 13 ani de cand a cucerit publicul cu piesa "Ghita", Cleopatra Stratan a lansat o noua melodie! Nu-ti vine sa crezi ca e ea! S-a transformat intr-o domnisoara superba

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies