Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit?! Anunțul a fost făcut chiar de cântăreț

cleopatra-stratan-si-edward-sanda-s-au-casatorit
cleopatra-stratan-si-edward-sanda-s-au-casatorit

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit?! Cei doi au lăsat numeroase indicii pe rețelele de socializare, iar cântărețul a făcut marele anunț!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit?! Se pare că fetița care a devenit celebră prin hit-ul „Ghiță” este doar un gând de mult apus, acum, iar Cleopatra Stratan a ajuns o... doamnă?! Iubitul artistei, Edward Sanda, cântăreț și el, a postat o fotografie pe rețelele de socializare, care a aruncat internetul în aer, la propriu!

Citeste si: Cel mai nou cuplu din showbiz! Cleopatra Stratan se iubește cu Edward Sanda: „E tot ceea ce am căutat”

cleopatra-stratan-si-edward-sanda-s-au-casatorit
cleopatra-stratan-si-edward-sanda-s-au-casatorit

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit?!

Pavel Stratan trebuie să se obișnuiască acum cu noul statut al fiicei sale, care formează un cuplu cu Edward Sanda de mai bine de câteva luni. Totuși, cei doi au făcut un anunț bombă, care l-a luat pe surprindere și pe solistul din Moldova, în legătură cu statutul fiicei sale.

„Ce înseamnă să ai nevastă!” a scris Edward Sanda, în dreptul unui filmuleț în care Cleopatra Stratan are grijă să nu îi fie frig.

Totuși, se pare că expresia folosită de solist, este doar un mod de a spune, și nu o confirmare a faptului că el și iubita sa ar fi devenit soț și soție, chiar dacă acest lucru s-ar putea întâmpla mai curând decât ne-am aștepta, la ce relație frumoasă trăiesc cei doi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

cleopatra-stratan-si-edward-sanda-s-au-casatorit
cleopatra-stratan-si-edward-sanda-s-au-casatorit

Citeste si: Cleopatra Stratan, schimbare uriașă! Fetița care îl aștepta pe Ghiță la portiță e acum bombă sexy

Iată că foarte multe persoane au observat apropierea dintre Edward Sanda și Cleopatra Stratan, iar cei doi soliști au confirmat că formează un cuplu și că trăiesc o poveste de dragoste demnă de a fi transpusă în romane.

Edward Sanda, în vârstă de 22 de ani, a fost primul care a dezvăluit faptul că între el și Cleopatra Stratan există sentimente puternice și că formează un cuplu. Totodată, tânărul a mărturisit că, din păcate, în contextul pandemiei de coronavirus, acum nu pot fi unul lângă celălalt, din cauza restricțiilor impuse.

cleopatra-stratan-si-edward-sanda-s-au-casatorit
cleopatra-stratan-si-edward-sanda-s-au-casatorit

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primele declarații despre copil: „O fetiță”

La doar câteva zile după ce au recunoscut că sunt împreună, Cleopatra Stratan și Edward Sanda le-au făcut o mare surpriză fanilor, în timpul unui live pe Instagram.

Adolescenta care a devenit cunoscută pentru piesa „Ghiță” se află în Republica Moldova, iar Edward Sanda este în România, așa că cei doi abia așteaptă să se revadă.

Cei doi îndrăgostiți au răspuns mai multor curiozități ale fanilor și au ajuns, inclusiv, să vorbească despre copii.

„Noi comunicăm zilnic, dar abia aștept să vii”, i-a spus Cleopatra iubitului ei pe Live.

Nici iubitul artistei nu s-a lăsat mai prejos și i-a făcut o declarație de dragoste spre deliciul celor care îi urmăreau cu sufletul la gură, după ce timp de mai multe luni și-au ascuns relația.

( Citeste mai mult: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primele declarații despre copil: „O fetiță”)



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

George Burcea, prima reacție după ce Andreea Bălan s-a cuplat cu Tiberiu Argint: „Eu prost...”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies