Clipe de agonie pentru Denisa Raducu. Lovita de boala, cantareata nu isi mai recunoaste prietenii si familia

Clipe de agonie pentru Denisa Raducu. Lovita de boala, cantareata nu isi mai recunoaste prietenii si familia
Clipe de agonie pentru Denisa Raducu. Lovita de boala, cantareata nu isi mai recunoaste prietenii si familia

Dupa ce si-a anuntat fanii ca se simte mai bine, boala Denisei s-a agravat, iar simptomele au afectat-o din ce in ce mai tare pe artista.
Desi nu si-a dorit sa mearga la spital, familia a internat-o de urgenta pe indragita artista intr-un spital din Capitala, sperand ca medicii sa faca o minune.
Potrivit Spynews, cantareata este din ce in ce mai slabita, iar starile de constienta alterneaza cu cele de inconstienta.

In unele momente, Denisa nu isi recunoaste apropiatii, iar cei care vin in vizita intra in salon cu ochii in lacrimi.


"Lumea plange cand o vede. Boala ei este cumplita, iar acum a ajuns de multe ori sa nu recunoasca pe cei care o viziteaza", au declarat apropiatii pentru sursa citata.
Dovada ca starea de sanatate a artistei s-a agravat o face si ultima aparitie televizata a Minodorei.
Daca in urma cu cateva saptamani, cantareata ii incuraja pe fanii Denisei sa fie optimisti pentru starea ei de sanatate, de data aceasta, Minodora a abia si-a mai tinut in frau lacrimile atunci cand a vorbit despre colega ei de breasla.
Vezi reactia Minodorei AICI.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

A murit la festivalul de la Cannes! Toata lumea este socata. A facut infarct

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies