Clipe de groaza! Razboinica Ema de la Survivor, gasita plina de sange! Reacţia lui Alex Nedelcu de la Exatlon când a văzut imaginile!

Clipe de groaza! Razboinica Ema de la Survivor, gasita plina de sange
Clipe de groaza! Razboinica Ema de la Survivor, gasita plina de sange

Ce a patit Ema de la Survivor. Concurenta din echipa Razboinicilor, gasita noaptea plina de sange. Panica printre concurentii de la Survivor Romania.

Panica la Survivor Romania! In editia de duminica 3 mai, concurentii trec prin momente de groaza!

Razboinica Ema este gasita plina de sange si intinsa pe jos. Toata lumea se sperie! Imaginile sunt socante! Oare ce a patit concurenta de la Survivor?

Razboinica Ema de la Survivor, plina de sange. Ce s-a intamplat cu concurenta de la Survivor Romania?

Competitia se incinge, iar diseara se duce cea mai importanta lupta pentru imunitate.

Concurentii trag tare pentru a demonstra ca isi merita locul in cel mai tare concurs de supravietuire. Totusi, un episod socant ii lasa inmarmuriti pe toti.

Clipe de groaza! Razboinica Ema de la Survivor, gasita plina de sange
Clipe de groaza! Razboinica Ema de la Survivor, gasita plina de sange

Faimosii se trezesc noaptea din cauza unor zgomote puternice. In imaginile din promo telespectatorii o vad pe Ema intinsa pe jos, cu sange la cap si pe maini. Mai multi concurenti de la Survivor sunt pe langa ea si incearca sa o ajute.

Reacţia lui Alex Nedelcu de la Exatlon când a văzut imaginile

" Ce imagini şocante! Nu îmi vine să cred...Dar ştim cu toţii că Survivor este un joc dur şi se poate întâmpla orice! Sper din tot sufletul ca totul să fie bine şi să nu aibă nimeni mari probleme medicale", a declarat Alex Nedelcu, în exclusivitate, pentru kfetele.ro

Citeste si: Dezvăluiri șoc! Iancu Sterp a mâncat bătaie pentru banii furați de Culiță! ” Atunci am aflat cine era cu adevărat hoțul!”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Clipe de groaza! Razboinica Ema de la Survivor, gasita plina de sange
Clipe de groaza! Razboinica Ema de la Survivor, gasita plina de sange

Ce s-a intamplat? Ce a patit Razboinica Ema? Pentru a afla ce s-a intamplat cu concurenta, urmariti Survivor Romania diseara, de la 20, la Kanal D! Se anunta o editie incendiara!

 

Ema de la Survivor România, în lacrimi. Ce a putut spune despre soțul ei! ”Este pentru a doua oară când îmi spune te iubesc de când suntem împreună”!

Ema de la Survivor România a vorbit cu emoție despre soțul ei, Toma, cel cu care are o relație de foarte mulți ani.

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu Ionuț Jaguarul! Fostul războinic de la Exatlon s-a întors din Spania! Unde a ales să stea în ”carantină”

Emanuela Carmen Huruială a ieșit în evidență la Survivor România prin calitățile sale sportive. Contabila din Reșița și-a testat limitele fizice și rezistența psihică în cea mai dură competiție din istoria televiziunii și a arătat telespectatorilor că nu doar un sportiv poate să se descurce de minune pe traseele din Republica Dominicană.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

”Particip la Survivor România în primul rând ca să scap de monotonia de zi cu zi, sunt sigură că pot face față acestui experiment inedit. Am lucrat foarte mulți ani în agricultură și mă pot adapta ușor”, a declarat Ema Huruială pentru Kanal D la plecarea în Republica Dominicană, iar parcursul ei de până acum a demonstrat că a avut dreptate.

Citeste si: Simona Gherghe, in doliu! "Si ai plecat, mamaie! Drum lin! Sa-l pupi si pe tataie cand va intalniti, acolo sus"

Citeste si: DECIZIE DE ULTIM MOMENT! Simina de la Puterea dragostei și-a amânat nunta cu Alex Zănoagă! Primele declarații! EXCLUSIV

Soțul Emei! ”Simt un sentiment de mândrie”

În competiție, Ema a dezvăluit că și-a dorit foarte mult să participe la Survivor România și a fost încurajată în acest sens de soțul ei, Toma. De altfel, acesta avea să și recunoască, în presa locală, că participarea războinicei la acest reality l-a făcut extrem de fericit. ”Simt un sentiment de mândrie și niciodată nu mi-am închipuit că va fi selectată, dar mi-a dovedit contrariul și sunt foarte mândru de asta”, a dezvăluit în reper24.ro.

ema-survivor-sot
ema-survivor-sot

Ema de la Survivor România a vorbit despre soțul ei! ”De două ori, mi-a spus...te iubesc”

Legătura dintre cei doi avea să fie vizibilă și pe micul ecran și, mai ales în ultima vreme. Ema de la Survivor România a vorbit despre soțul ei cu multă emoție. După ce a primit de Paște mesajul de la el în care îi spunea că o iubește, războinica a început să plângă și să ”dea totul din casă”! ”Îmi este atât de dor de Toma, este un om special. Noi avem o relație incredibilă, nu ne spunem mereu sentimentele, însă le simțim. Acum, de exemplu, mi-a spus pentru a doua oară în viață ”te iubesc„.Mi-a mărturisit înainte de a mă cere de soție acest lucru și azi. E ceva magic”, a comentat Carmen Emanuela, cu ochii în lacrimi.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Sfatul zilei din 10 iulie 2024. O zodie se va întâlni cu o veche iubire

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies