Clipe grele pentru Alexandru Arşinel. Anunţ şocant: "Nu poate să-şi mişte decât mâna dreaptă"

Clipe grele pentru Alexandru Arşinel. Anunţ şocant:
Clipe grele pentru Alexandru Arşinel. Anunţ şocant: "Nu poate să-şi mişte decât mâna dreaptă"

Alexandru Arșinel trece prin momente cumplite. Artistul a vorbit despre starea de sănătate a soției sale care nu este deloc bună.

 

Alexandru Arșinel este căsătorit de foarte mulți ani cu Marilena, cu care are doi băieți: Bogdan și Alexandru. Femeia are acum probleme de sănătate și a ajuns să nu poată merge fără ajutor. În toamna lui 2016, a căzut pe scări şi a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile.

Citeste si: DIETĂ. Cum să mănânci sănătos, în funcţie de zodie. Rețeta miraculoasă pentru toți nativii horoscopului

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: HOROSCOP Camelia Pătrășcanu până duminică. Taurii au o săptămână valoroasă, Leii au discuţii intense joi şi vineri

Declaraţiile cutremurătoare ale actorului

"Am muncit 60 de ani în teatru, aşa că merg mai departe cu sau fără voia mea. Trebuie să muncesc ca să îmi întreţin puţin dorinţa de viaţă şi să-mi reîncarc bateriile cu ajutorul spectatorilor care mă ţin în formă şi vor mereu să mă vadă în spectacole de umor.

Lucrurile astea la un loc îţi dau curaj de a merge mai departe. Soţia mea e perfect conştientă, dar nu poate să-şi mişte decât mâna dreaptă. Eu sunt bine, ceea ce urez tuturor. Îmi place să fiu activ şi mă bucur de ceea ce fac", a declarat, pentru Click!, Alexandru Arșinel.

Citeste si: Ce-şi dorea să devină Andreea Zaragiu când era mică? Dezvăluiri, în exclusivitate, ale faimoasei de la “Exatlon”

Citeste si: Horoscop Urania pentru toată săptămâna. Zodiile care vor plăti pentru greșelile din trecut! Viața acestor nativi se va schimba la 180 de grade

Citeste si: A născut! O artistă celebră are un băieţel! Avem primele imagini! ”După ce a păţit Andreea Bălan, am mers să nasc la stat”

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop VENUS ÎN PEŞTI 26 martie – 20 aprilie 2019. Iarăşi se schimbă macazul în relaţii şi amor! Ce aduce pentru zodia ta?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies