Clipele grele prin care a trecut familia lui Ilie Năstase. Mama sportivului nu și-a cunoscut părinții, iar bunicii au murit în Siberia. “Fă bagajele și dă-i drumul înapoi în România.”

Clipele grele prin care a trecut familia lui Ilie Năstase. Mama sportivului nu și-a cunoscut părinții, iar bunicii au murit în Siberia. “Fă bagajele și dă-i drumul înapoi în România.”
Clipele grele prin care a trecut familia lui Ilie Năstase. Mama sportivului nu și-a cunoscut părinții, iar bunicii au murit în Siberia. “Fă bagajele și dă-i drumul înapoi în România.”

Ilie Năstase a vorbit despre părinții și bunicii lui.

Ilie Năstase, unul dintre cei mai cunoscuți tenismeni din țară, a vorbit, în cadrul podcastului Fain&Simplu, cu Mihai Morar, despre familie și alte aspecte neștiute până acum.

Motivul pentru care mama lui Ilie Năstase nu și-a cunoscut părinții

Citește și: „Am dormit în pat cu Țiriac mai mult decât am dormit cu toate soțiile!” Ce sacrificii a făcut Ilie Năstase la începutul carierei sale

Ilie Năstase
Ilie Năstase[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „A trecut un an de când am vorbit.” Fiica lui Ilie Năstase nu s-a mai putut abține. Ce a declarat Charlotte despre tatăl său

Ilie Năstase  a vorbit despre faptul că mama lui nu și-a cunoscut părinții și a crescut orfană, dar și cum a fost perioada până l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț.

Bunicii lui au fost trimiși în Siberia, acolo unde au murit din cauza condițiilor cu care nu erau obișnuiți, bunicului său fiindu-i amputat piciorul, iar tatăl lui a fost nevoit să se întoarcă din Soroca înapoi în România și să o ia de la capăt aici, până în ziua în care viața lui s-a schimbat.  „Mama nu își cunoaște părinții, ea a fost orfană. Și a fost foarte mândră să vină din partea lui taică-miu, fiind la Râmnicu Sărat polițistul Băncii Naționale.
După l-au mutat la Soroca. Atunci a cunoscut-o pe maică-mea de lângă Chișinău. Și perioada cât au stat acolo, Costică și sora mai mare cred că au făcut prima clasă la Soroca. I-a zis „Cam fă bagajele și dă-i drumul înapoi în România” și așa s-a întâmplat. Bunicii mei au fost trimiși în Siberia, după o lună i s-a amputat piciorul că erau -40 de grade, nu erau obișnuiți, bunica a murit și ea acolo și noi ne-am întors în Râmnicu Sărat.”,
a povestit Ilie Năstase în cadrul podcastului. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum a ajuns tatăl lui Ilie Năstase la București

Ilie Năstase
Ilie Năstase[Sursa foto: Facebook]

Ilie Năstase a mai adăugat că tatăl lui a rămas în Râmnicu Sărat timp de 2 ani de la întoarcerea în țară, iar vizita Guvernatorului României de la acea vreme avea să îi schimbe viața, deoarece i-a propus să se mute în București. “Taică-miu a stat la Râmnicu Sărat încă vreo doi ani și a venit Guvernatorul României în vizită acolo, i-a plăcut de el și i-a zis „Nea’ Gheorghe, te vrem la București.

Haide că îți dau și casă, tot ce vrei, doar am nevoie de tine la București.”, a povestit Ilie Năstase.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este Amalia Năstase. “Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies