Coafuri de mireasă 2022. Coafura de mireasă este în strânsă legătură cu rochia de mireasă și machiajul

Coafuri de mireasă 2022. Coafura de mireasă este în strânsă legătură cu rochia de mireasă și machiajul
Coafuri de mireasă 2022. Coafura de mireasă este în strânsă legătură cu rochia de mireasă și machiajul

Topul celor mai căutate coafuri de mireasă pentru anul 2022. Alege varianta potrivită pentru tine, din 13 coafuri de mireasă propuse pentru anul 2022

Coafurile pentru mirese pot reprezenta cele mai grele alegeri. Fiecare mireasă vrea să arate extraordinar în ziua nunții ei. După multe cataloage de coafuri pentru mireasă sau chiar direct căutări pe internet, viitoarele mirese vor să facă alegearea cea mai potrivită pentru ele. Din cauza situatiei pandemice, coafurile de mireasă ale anului 2020 nu au fost în top căutărilor pe internet privind aceasta temă. Pentru multe mirese coafura este mai puțin importantă, decât rochia de mireasă.

Atunci când alegi coafura de mireasă, aceasta trebuie să se îmbine perfect în întregul tabloul imaginii tale din ziua nuntii. Coafura de mireasă este în strânsă legătură cu rochia de mireasă și machiajul. Apelează la specialist și consultă forumurile de specialitate, care o să te ajute in alegerea potrivită pentru tine. 

Pentru a veni în întâmpinarea viitoarelor mirese ale anului 2022, am realizat un top al celor mai bune 13 coafuri de mireasă:

1. Coafură mireasă 2022 tip prințesă – coafură de mireasă perfectă pentru păr mediu și lung

Cine nu s-a uitat la povești cu prinți și prințese? Coafura de mireasă tip prințesă este una dintre cele mai căutate coafuri ale tuturor timpurilor. În ultimii ani, aceasta a ținut locul întâi pe acest segment de coafuri de mireasă pentru păr mediu și lung.

Citeste si: Tunsori la modă în 2022 pentru păr mediu. Află ce se poartă și ce nu!

2. Coafură mireasă 2022 tip Pin Curl Waves Princess – coafură de mireasă perfectă pentru păr lung

Adoptată în ultimii de miresele moderne, coafura de mireasă Pin Curl Waves Princess a fost aleasă în special în anul 2018. În anii 2019 deja devenea favorită și obținea medalia de bronz a celor mai căutate coafuri de mireasă. Buclele lejere prinse ușor la spate sunt în centrul atenției. 

Fiecare mireasă dorește un păr frumos, jucăuș și ondulat.

Citeste si: Cum îți tunzi părul în V de una singură

3. Coafură mireasă 2022 tip Pony Tale- coafură de mireasă perfectă pentru păr lung

Coafura de mireasă tip Pony-Tale (coadă de cal) este adresată femeilor care au părul lung. Coada clasică de "cal" ar putea fi banală pentru mulți dintre noi.

Multe femei o consideră potrivită pentru locul de muncă și nu potrivită pentru o nuntă. Această coafură îmbinată cu rochia de mireasă simplă, frumoasă și o atmosferă de zi mare, aceasta devine o coafură superbă.

4. Coafură mireasă 2022 tip Queen Aspect- coafură de mireasă perfectă pentru păr lung

Inspirate de la marile regine ale mapamondului, această coafură nu a intrat în topul celor mai căutate coafuri în anul 2019 și 2020.

Coafura de mireasa tip Queen Aspect are mereu diadema care o scoate dintr-un „anominat”, mai ales dacă ești o mireasă care vrea să atragă toate privirile.

5. Coafură mireasă 2022 cu un coc elegant- coafură de mireasă perfectă pentru păr lung și mediu

Coafura de mireasă cu un coc elegant este adoptată de femeile serioase care isi doresc să nu iasă din tipărul miresei clasice.

Este foarte des întâlnită la miresele care își pun în evidență rochia de mireasă și voalul, mai puțin coafura.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

6. Coafură modernă 2022 pentru o mireasă ultra-modernă- coafură de mireasă perfectă pentru păr scurt

Coafura de mireasă ultra-modernă a intrat în topul celor mai căutate coafuri de mireasă, în anul 2019. Totuși este o coafură ce poate fi aleasă doar de miresele îndrăznețe, ce vor ceva lejer și deloc sofisticat. Această coafură de mireasă ultra-modernă este aleasă în special de către femeile ce au părul scurt sau părul mediu.

Citeste si: Tunsori la moda pentru parul de lungime medie

/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1657/20142538/1/wedding-6129569-1920.jpg

Citeste si: Ce coafuri vor fi la modă în 2022. E valabil pentru toate tipurile de păr

7. Coafură mireasă 2022 accesorizată- coafură de mireasă perfectă pentru păr scurt, mediu și lung

Coafura de mireasă accesorizată cu flori sau diverse aplicații speciale pentru infrumusetarea părului este special aleasă de femeia care vrea să pună preț pe accesoriile folosite. Este alegerea perfectă pentru orice tip de lungime a părului. În anii 2018, 2019 și 2020, florile au fost cele mai utilizate”accesorii” pentru păr.

8. Coafură mireasă 2022 Vintage- coafură de mireasă perfectă pentru păr scurt și mediu

Coafura de mireasă Vintage este perfectă pentru o nuntă cu tematică a anilor 60 și 70. Foarte rar întâlnită, acest stil abordare este pentru o femeie ce dorește să fie o mireasă clasică. Părul poate fi scurt sau de lungime medie, pentru a fi o coafură de mireasă vintage perfectă!

9. Coafură mireasă 2022 extravagantă- coafură de mireasă perfectă pentru păr mediu și lung

Această coafură de mireasă extravagantă o să atragă toate privirile! Adoptată de femeile care vor să fie mereu în centrul atenției, această coafură o să aibă de câștigat mereu, detronand celelalte coafuri mai ales dacă ai un păr de lungime medie spre lung. A fost în topul căutărilor de coafuri de miresele în 2020 și probabil o să fie o coafură de mireasă în 2022.

Citeste si: Pentru ce tunsoare să optezi, în funcție de zodie!

10. Coafură mireasă 2022 tip sirenă- coafură de mireasă perfectă pentru păr lung

Coafură de mireasă tip sirenă este o alegere bună pentru o mireasă ce deține o podoabă capilară cu un păr lung și drept, până aproape de mijloc. Împletiturile din păr pun în valoare mireasa ce optează pentru această coafură, fără a mai pune un voal.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Servicii de înfrumusețare la dispoziția ta!

 

Citeste si: Îngrijirea părului primăvara- 3 probleme și soluții

11. Coafură mireasă 2022 naturală- coafură de mireasă perfectă pentru păr mediu și lung

O coafură de mireasă naturală este aleasă de femeia care nu vrea să se complice foarte mult în privința acestui "detaliu". Așezarea buclelor lejere pe spate și voalul prins ușor, vor în păr atrage privirile invitaților. Este coafură ce oferta un aer fresh și este aleasă în special de femeile foarte tinere. În anul 2020, aceasta coafură de mireasă a fost in top 10 cele mai căutate coafuri de mireasă de pe internet.

Citeste si: Inna și-a făcut o schimbare radicală de look! Artista s-a tuns singură: ”Nu încercați asta acasă”

/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1657/20142538/1/wedding-dress-4547631-1920.jpg

Citeste si: Tunsori la modă în 2022 pentru păr mediu. Află ce se poartă și ce nu!

12. Coafură mireasă 2022 împletită cu coc- coafură de mireasă perfectă pentru păr lung

Coafura de mireasă împletită cu coc este alegrerea pe care o fac femeile cu vârste de peste 40 de ani în mod special, dar nu numai. Împletitura este elementul cheie al miresei și alegerea voalului nu o să îi dea bătăi de cap.

Citeste si: Iți dorești o schimbare de look pentru noul an? Apelează la vopseaua semipermanentă!

13. Coafură mireasă 2022 tip Barbie- coafură de mireasă perfectă pentru păr lung

O alegere pentru femile ce au părul lung și nu vor să își prindă părul într-o zi specială cum este ziua nunții. Nu este cea mai căutată coafură a ultimilor ani, mai ales pentru că nu toate femeile întrunesc criterii pentru o astfel de coafură de mireasă.

Sperăm că vei găsi cea mai potrivită coafură pentru petrecerea ta de ziua cea mare, cea a nunții. Abordările unor coafuri "dezordonate", coafuri cu accesorii sau flori, bucle mari sau mici.... toate aceste coafuri te să ajută să pară că ai un par mai bogat.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum să îți tunzi părul în V de una singură

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies