Coafuri indraznete si frumoase! Iata de unde te poti inspira!

Coafuri indraznete si frumoase! Iata de unde te poti inspira!
Coafuri indraznete si frumoase! Iata de unde te poti inspira!

Subliniaza-ti feminitatea cu aceste coafuri indraznete si frumoase, incat nimic nu te poate ajuta sa arati mai sexy decat o coafura feminina.

Verifica aceste coafuri moderne si experimenteaza stiluri variate, incat sa poti emana stil la orice eveniment.

Femeia moderna se exprima prin moda, machiaj si coafura. O ocazie speciala aduce intotdeauna nevoia de a sublinia cele mai bune calitati si o coafura frumoasa va fi intotdeauna gata de lucru.

Lungimea parului este cruciala, cand vorbim despre aranjarea parului si pentru toate femeile care vor sa beneficieze de aceste coafuri, extensiile temporare pot fi folosite, asa ca poti straluci cu o coafura fara prea mult efort.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

De la cocurile de balerina la cocurile-ciot inalte, rasucirile elegante si cocurile fabuloase, optiunile sunt numeroase, asa ca opteaza pentru un look elegant, care sa ti se potriveasca. Cateva agrafe, un elastic de par, o placa si un fixativ sunt tot ce ai nevoie pentru a arata uimitor.

Daca vrei sa creezi un coc rotund, mare, poti sa apelezi la gogosile de par, care iti permit sa aranjezi parul in cocuri foarte mari, perfect rotunde.

Prinde tot parul la spate sau permite catorva suvite sa cada usor in jurul fetei. O alta metoda moderna este sa folosesti ceara pentru a modela cateva suvite de par, pe care le vei prinde cat de aproape de cap doresti.

Coafurile cu jumatate de par ridicat si jumatate lasat lejer sunt perfecte pentru o femeie romantica, asa ca scoate ce este mai bun din parul tau prinzand doar jumatate de par. Coafurile pe jumatate arata cel mai bine cand sunt aranjate cu bucle sau onduleuri, deci asigura-te ca dai suvitelor niste bucle/onduleuri bine definite, care vor face diferenta. Fie ca alegi un coc-stup voluminos, o coafura simpla pe jumatate sau o coada rasucita intr-o parte, vei arata uimitor, inocenta si sexy, in acelasi timp.

Experimenteaza si gaseste coafura perfecta pentru tine!



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Vesta de blană: Piesa de rezistență pentru ținute casual

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

TJ Miles, invitat la "În oglindă", sâmbăta aceasta, de la 23:30, la Kanal D2 “Poate nu am fost cel mai cuminte băiat, dar..”

Robi a recunoscut ce simte pentru Teodora: „Te iubesc”. Familia tinerei este, însă, împotriva concurentului de la „Casa iubirii”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies