Cod galben de ploi 13 - 15 iunie. Jumatate de tara e vizata

Cod galben de ploi 13 - 15 iunie. Jumatate de tara e vizata
Cod galben de ploi 13 - 15 iunie. Jumatate de tara e vizata

ANM a emis un cod galben de ploi valabil de mâine, 13 iunie 2018, până vineri, 15 iunie. Iată mai jos care sunt fenomenele meteo semnalate de instituţie.

O informare meteo de ploi şi vânt puternic intră în vigoare de la ora 20, astăzi, 12 iunie şi expiră mâine, 13 iunie la ora 14.

Codul galben este valabil din 13 iunie de la ora 14 până pe 15 iunie la ora 8.

Se vor semnala perioade de instabilitate atmosferică accentuată mai ales în: Maramureş, Moldova, Transilvania, Banat şi Crişana.

Vizate mai sunt şi judeţele din zona Carpaţilor Orientali şi a Munţilor APuseni.

Acolo vor fi averse cu caracter torenţial şi descărcări electrice. Vântul va sufla puternic pentru durate scurte de timp şi va lua aspectul de vijelie, instalându-se şi condiţiile de grindină.

Se vor înregistra cantităţi de apă care vor deoăşi 15-20 litri pe metru pătrat până la 30-40 de litri.

Şanse de ploaie există şi în Capitală miercuri, 13 iunie 2018. Vremea va fi deosebit de caldă până marţea viitoare, conform prognozei meteorologilor.

Vor fi valori de 30-33 de grade toată săptămâna.
 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cele 3 zodii care vor insela in vara 2018. Cine risca relatia cu o aventura de-o noapte, cine face ochi dulci colegului de serviciu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies