Cod galben de ploi torenţiale, vijelii şi grindină pentru 12 județe! Care sunt zonele vizate

Cod galben de ploi torenţiale, vijelii şi grindină pentru 12 județe! Care sunt zonele vizate
Cod galben de ploi torenţiale, vijelii şi grindină pentru 12 județe! Care sunt zonele vizate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de ploi torenţiale, vijelii şi grindină, valabilă în cea mai mare parte a ţării de joi, ora 10.00, până duminică, ora 10.00. De asemenea, până vineri dimineaţă, 12 judeţe vor fi sub cod galben de ploi, vijelii şi grindină.

Începând de joi, ora 10.00, până duminică, ora 10.00, în cea mai mare parte a ţării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică care se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelie şi izolat grindină.

Cantităţile de apă vor depăşi, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15...25 l/mp şi pe arii restrânse 35...40

l/mp.

Citeste si: Atenție, bucureșteni! Primăria tocmai a anunțat decizia! Riscați amenzi de 20.000 de lei

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De asemenea, ANM a emis şi o avertizare cod galben de ploi torenţiale, vijelii şi grindină, valabilă de joi, ora 12.00, până vineri la ora 6.00, care vizează judeţele Hunedoara, Alba, Sibiu, Gorj, Vâlcea, Braşov, Olt, Argeş, Prahova, Dâmboviţa, Teleorman şi Giurgiu.

În judeţele Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Olt, Teleorman, Giurgiu şi zona de munte a judeţelor Prahova, Braşov, Sibiu, Alba şi Hunedoara se vor semnala averse, ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie şi grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp şi pe arii restrânse 40...50 l/mp.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Puiu Călinescu a murit în urmă cu 22 ani. Povestea tristă și neștiută a iubitului actor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies