Codruț de la Puterea dragostei, noi dezvăluiri despre despărțirea de Alexandra: „Ea a cautat motiv de ceartă”

Codruț, noi dezvăluiri despre despărțirea de Alexandra!
Codruț, noi dezvăluiri despre despărțirea de Alexandra!

Fostul concurent de la Puterea dragostei a făcut primele declarații după despărțirea de Alexandra! Ce s-a întâmplat, de fapt, în relația celor doi

Au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Puterea dragostei, s-au jurat că se vor iubi mereu, dar se pare că lucrurile între ei au mers într-o cu totul altă direcție. La câteva zile după Marea Finală cei doi și-au spus „Adio!”, dar abia acum au venit și reacțiile mult așteptate de fanii celor doi. Codruț a vorbit pentru WOWbiz.ro despre ruptura dintre el și câștigătoarea sezonului trei a competiției fenomen de la Kanal D.

„Initial, supararile mele la adresa ei au inceput intr-o seara. Eu nu i-am luat telefonul niciodata la control sau chestii de genul. Au inceput intr-o seara cand am vazut ca ea pastra, intr-un fel sau altul, legatura cu un baiat din exterior, care a fost adus si-n emisiune, dar nu vorbesc despre el.  Tinea legatura aproape zilnic. Atunci am avut cu ea o mica cearta.

De atunci a inceput sa scartaie treaba. Am trecut peste. 

Citeste si: Sebastian Chitoșcă, anunț cu lacrimi în ochi: „Mi-a zis direct: «divorț»”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Eu am venit acasa (la Oradea), joia. Si vineri, aveam un prieten care a facut accident cu motorul si m-am dus sa-l vad. 

Ei nu i-a convenit ca eu am inceput sa ies pe afara, desi ii ziceam unde sunt, ii trimiteam poze. Ea mi-a zis sa stau acasa. I-am zis asa: Nu-i destul ca am stat acolo un an, inchis, la Bucuresti am stat tot inchis in casa, am venit in Oradea, vrei sa stau tot in casa? Dar ce, sunt la puscarie? Asa i-am zis. Nicidecum cum a zis ea.
A fost cearta aia...”, 
a spus Codruț.

Codruț, noi dezvăluiri despre despărțirea de Alexandra!
Codruț, noi dezvăluiri despre despărțirea de Alexandra![Sursa foto: Instagram]

Adevărul despre ruptura dintre Codruț și Alexandra!

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a mărturisit în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei” că nu a înșelat-o pe blondină, așa cum ar fi spus ea în nenumărate rânduri pe conturile de socializare. Tânărul a recunoscut că a ieșit în oraș, la interval de patru zile, dar susține cu tărie că nu a avut contact cu nimeni. 

Citeste si: Nuntă la Puterea dragostei? Doi foști concurenți sunt pregătiți să facă pasul cel mare: „Am luat în calcul o căsătorie”

„Initial, de la ea a pornit. Ea a cautat motiv de cearta, de la ea au pornit certurile. N-am inselat-o, cum a zis ea. Intr-adevar, la interval de patru zile am iesit in oras, m-am distrat intr-adevar, dar nu m-am pupat cu nimeni, nu am avut contact intim cu nimeni.

Asta s-a intamplat la patru zile dupa ce n-am mai avut treaba cu ea”,  a mai spus Codruț.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cristina Ciobănașu, din ce în ce mai îndrăgostită de noul ei iubit! Cum s-au afișat cei doi tineri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies