Codruț și Alexandra de la Puterea dragostei s-au împăcat! Fotografiile care i-au bucurat enorm pe fani: „Iubirea nu moare niciodată!”

Codruț și Alexandra de la Puterea dragostei s-au împăcat!
Codruț și Alexandra de la Puterea dragostei s-au împăcat!

Cei doi foști concurenți de la Puterea dragostei au lăsat tot trecutul în urmă și s-au hotărât să își mai acorde o șansă!

Alexandra și Codruț s-au cunoscut la Puterea dragostei, acolo unde au și format unul dintre cele mai apreciate cupluri de către telespectatori. Cei doi au plecat împreună din emisiunea matrimonială pe care Alexandra a și câștigat-o, însă la scurt timp după s-au hotărât să își continue viețile pe drumuri separate. Fanii au așteptat cu sufletul la gură să se împace, dar lucrurile între ei păreau foarte complicate, astfel că o bună perioadă de timp nu și-au vorbit.

Surpriza cea mare a venit abia acum, iar fotografiile postate de cei doi sunt de-a dreptul emoționante.

Citeste si: Elena Gheorghe, declarație de dragoste pentru soțul ei la aniversarea celor 11 ani de la cererea în căsătorie: „Am plâns...”

Codruț și Alexandra de la Puterea dragostei s-au împăcat!
Codruț și Alexandra de la Puterea dragostei s-au împăcat![Sursa foto: Captură KANAL D]

Codruț și Alexandra de la Puterea dragostei s-au împăcat!

După ce în mediul online au apărut mai multe acuzații, Alexandra și Codruț s-au decis să lase totul în urmă și să își mai acorde o șansă.

Fanii s-au bucurat enorm să vadă că tinerii au postat pe conturile lor personale de Instagram fotografii în care apăreau îmbrățișați și foarte îndrăgostiți unul de celălalt.

„Destinul lor este scris, adica sa fie împreună”, „Doi frumoși! Mă bucur că v-ați împăcat”, „Ce mă bucur.  Iubirea nu moare niciodată”, „Când iubirea exista ,minunea apare ❤️Bravo dragilor, sa fie intr-un ceas bun”, „Nu pot să cred că v-ați împăcat”, „Felicitări”, sunt doar câteva dintre miile de reacții ale fanilor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Codruț a format un cuplu cu Antonia, concurentă în sezonul patru al emisiunii Puterea dragostei, în perioada în care a fost despărțit de Alexandra, însă cei doi nu se potriveau deloc, astfel că au decis să pună capăt relației.

Citeste si: Oana Radu se mută cu soțul ei într-o casă nouă! Suma pe care au plătit-o pentru apartamentul de lux: „Mi se pare o performanță”

Codruț și Alexandra de la Puterea dragostei s-au împăcat!
Codruț și Alexandra de la Puterea dragostei s-au împăcat![Sursa foto: Instagram]

Codruț, declarații uimitoare în perioada separării de Alexandra: „Este un personaj închis...” 

la un moment dat, pe internet au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora fostul concurent de la Puterea dragostei a fost infidel în relația cu Alexandra, însă el a negat cu fiecare ocazie acest lucru. Ulterior, invitat în platoul emisiunii „Totul despre Puterea dragostei” de pe canalul de YouTube WOWnews, Codruț a mărturisit că Alexandra reprezintă un personaj închis și că nu ar mai accepta nici măcar să poarte o discuție cu ea. 

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Nu mai țin minte când am vorbit ultima oară. 

I-am zis că am un prieten care vine în Italia și că nu o să mă mai întorc în România și că poate el să îmi ia bagajul de la ea.

Ea a zis că mi-a spus cum stă treaba și că trebuie să merg eu după ele. Au fost foarte multe, îi ziceau foarte mulți oameni că eu am făcut-o în toate felurile pe rețelele de socializare.

Nu pot eu ca bărbat să mă duc acum, după tot ce s-a întâmplat, să o fac cu ou și cu oțet, să îmi vărs frustrările pe ea. Am evitat cât am putut subiectul. Gura lumii nu o împaci nicicum.

La momentul de față nu aș accepta nici măcar o cafea, nu că nu pot eu să trec peste ce a fost, dar sunt mai căpos și nu vreau. Îmi pare bine că nu a mai apărut nimic despre mine și ea, că oamenii au început să uite. Nu aș mai accepta nici măcar să stau de vorbă cinci minute, Alexandra este un personaj închis...”, au fost declarațiile acestuia pentru sursa citată.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Andreea Mantea, dezvăluiri uluitoare despre sarcină: "Eram în țară când am simțit și am știut eu"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies