Colecția Tommy Jeans redefinește eleganța urbană. Jacheta Alaska Puffer, o capodoperă a stilului urban-chic

Colecția Tommy Jeans redefinește eleganța urbană. Jacheta Alaska Puffer, o capodoperă a stilului urban-chic
Colecția Tommy Jeans redefinește eleganța urbană. Jacheta Alaska Puffer, o capodoperă a stilului urban-chic

Chiar dacă nu ești o împătimită a modei, cu siguranță în garderoba ta se află și o jachetă potrivită pentru anotimpurile în care vremea este mai rece.

Noua colecție a brand-ului Tommy Jeans reprezintă o expresie perfectă pentru rafinamentul modern, potrivit pentru agitația urbană. Jacheta Alaska Puffer are un design emblematic, susținut de o atenție majoră către detalii. Piesa vestimentară poate deveni cu ușurință un element important atât în garderoba femeilor, cât și în cea a bărbaților.

Jacheta Alaska Puffer sau definiția stilului urban-chic 

În ceea ce privește modelul, acesta este special adaptat pentru trendurile sezonului de toamnă 2023 și poate fi integrat în ținute demne de poze fashion pentru conturile tale de socializare. Fabricat din materiale de înaltă calitate, modelul Alaska Puffer a fost special conceput pentru a vă proteja de vremea extremă. Jacheta umplută cu puf, cu o croială impecabilă, poate fi găsită sub diverse mărimi, forme și variante. Materialele din poliester reciclabil îndeplinesc standardele eco-friendly, oferind consumatorilor opțiuni de modă sustenabilă și având totodată grijă și de mediul înconjurător. Jacheta Alaska Puffer a fost inspirată din spiritul aventuros al exploratorilor urbani și este perfectă pentru acele zile în care vremea nu este atât de prietenoasă.

Piesa vestimentară este concepută din materiale atent selecționate, ce resping cu ușurință apa și vântul. Poți aduce rapid o notă fresh și vibrantă ținutei tale, purtând unul dintre modelele de jachete Alaska ale colecției Tommy Jeans.

Fie că alegi o nuanță clasică sau una mai îndrăzneață, cum ar fi printul de leopard, jacheta Alaska Puffer se adaptează perfect stilului tău. Ceea ce poate face diferența pentru outfit, este alegerea potrivită a lungimii, acesta fiind un aspect de care ar trebui să ții cont. Nuanțele versatile reflectă atenția la detalii, dar și dorința de acoperire a unei palete variate de ținute, ce se pot adapta perfect stilului personal.

Cu ce fel de ținute pot fi purtate jachetele Alaska Puffer

Jacheta cu croiala cropped fit

Jacheta cu croială cropped fit este perfectă pentru femeile care vor să poarte jeanși, pantaloni largi sau fustă scurtă. Este un articol vestimentar care a trecut bariera timpului și se păstrează în tendințe de ani buni. Tommy Jeans propune două nuanțe cu material de nailon reciclat, bej și portocaliu electric pentru femeia care vrea să iasă în evidență.

Jacheta cu imprimeu de leopard

Jacheta cu imprimeu de leopard animă o ținută all black. Este ușor de purtat și poate fi pata de culoare din garderoba ta pentru piesele vestimentare de exterior, în anotimpurile friguroase.

Paltonul

Stilată și versatilă chiar și într-o iarnă geroasă? Paltonul este ideal pentru tine, fiind conceput din materiale foarte ușoare ce izolează bine căldura și poate fi asortat cu ușurință în orice look ales. Vrei să atragi priviri? Încearcă-l cu o fustă midi, tricot gros și prinde talia cu o curea.

Jacheta oversize fit

Cu un design colour-blocked luminos, în nuanțe vibrante, poate fi bine pusă în evidență alături de jeanși și fuste scurte sau medii. Materialul lucios îi oferă un aer aparte, mai ales atunci când vrei o ținută urban-chic.

În România, colecția este disponibilă pe tommy.com și în magazinele TOMMY JEANS din Parklake Shopping Center și Mega Mall.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies