Colectii romanesti la Saptamana Modei de la Paris!

Colectii romanesti la Saptamana Modei de la Paris!
Colectii romanesti la Saptamana Modei de la Paris!

Federatia Romana de Design a organizat in cadrul Saptamanii Modei de la Paris un eveniment de moda suta la suta romanesc la Ambasada Romaniei, una dintre cele mai frumoase cladiri istorice din Paris.

Catalin Botezatu, Clara Rotescu, Elena Perseil, Cristian Samfira, Rhea Costa, Carmen Ormenisan, Cristallini, Ludmila Corlateanu si-au prezentat colectiile in fata unui public numeros printre care s-au numarat diplomati si ambasadori din toate tarile, jurnalisti si bloggeri straini, stilisti de toate nationalitatile. Designerii romani au folosit modele internationale de la o prestigioasa agentie din Paris. Catalin Botezatu a folosit machiaje 3D realizate de Mirela Vescan si coafuri supradimensionate care au necesitat 6 ore de munca din partea lui Florin Cova (echipa Lauren Tourette).

Printre invitati s-a numarat si celebra romanca stabilita la Paris, Rodica Paleologu, care manechin senior care este are peste 60 de ani si a aparut la aceasta varsta in campanii precum Bulgari sau Louis Vuitton, dar si ambasadorul romaniei la Paris, Luca Niculescu.

Designerii romani au fost aplaudati indelung si felicitati pentru organizare dar si pentru creatiile lor. Seara s-a incheiat cu un coktail in gradina ambasadei, dar promovarea creatiilor lor continua pana pe data de 2 octombrie la Salon Beautiful care are lor la vestitul Hotel Ritz Carlton din Place Vendome.

"Am muncit mult, a fost o adevarata desfasurare de forte, s-au adus lumini, scena din tara, am amenajat noi personal salile ambasadei cu decoratii realizate din fructe, flori si lumanari, am avut modele care fac campanii pentru toate casele mari de moda, foarte bine cotate pe piata internationala, s-a conceput special muzica, decor, lumini. A fost un adevarat spectacol si ne-am bucurat sa avem in sala personalitati din lumea modei internationale, stilisti, jurnalisti dar mai ales foarte multi diplomati care au venit sa ne felicite personal.

E o multumire imensa pentru noi sa ne fie apreciata munca, sa fie apreciate creatiile romanesti, sa promovam Romania atat de frumos in cadrul unui eveniment de mare anvergura cum este Saptamana Modei la Paris", a declarat Catalin Botezatu.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies