„Colegii mei l-au văzut.” Florin Salam, scandal în incinta unui hotel. Care ar fi fost motivul de la care a început totul

„Colegii mei l-au văzut.” Florin Salam, scandal în incinta unui hotel. Care ar fi fost motivul de la care a început totul
„Colegii mei l-au văzut.” Florin Salam, scandal în incinta unui hotel. Care ar fi fost motivul de la care a început totul

Florin Salam este unul dintre cei mai celebri artiști și are în spate o carieră foarte lungă. Viața nu a fost mereu bună cu el, cu toate că se bucură de foarte multe lucruri, de-a lungul timpului a trecut printr-o durere de nedescris.

În urmă cu puțin timp, într-un hotel din Poiana Brașov ar fi avut loc un scandal de proporții, Florin Salam fiind protagonistul acestuia, distrugând mai multe obiecte de mobilier.

Se pare că totul a început de la o criză de gelozie, după ce marele artist l-a suspectat pe fiul unui fost fotbalist că îi face avansuri Roxanei Dobre.

Citește și: „Cea mai tare dedicație.” Ce sumă a băgat Florin Salam în buzunar în timpul unui eveniment

Florin Salam, scandal în incinta unui hotel

Întregul scandal ar fi avut loc înainte ca artistul să fie dus la audieri de către autorități, în calitate de martor într-un dosar de cămătărie și proxenetism.

Mai exact, artistul și Roxana Dobre au decis să meargă la Poiana Brașov, alături de Laurențiu Aliuță, fiul fostului fotbalist, Marian Aliuță, iar celebrul cântăreț a avut o ieșire nervoasă, deoarece considera că tânărul i-ar face curte soției sale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

După ce a avut loc marele scandal, Laurențiu Aliuță ar fi venit înapoi în București singur, cu trenul.

Florin Salam, scandal în incinta unui hotel
Florin Salam, scandal în incinta unui hotel[Sursa foto: Instagram]

Florin Salam a fost săltat de mascați miercuri dimineață

Pe data de 22 februarie, miercuri, peste Florin Salam au venit mascații, deoarece numele lui era prezent într-un dosar de cămătărie și proxenetism.

Cu toate acestea, artistul urmează să devină în fața oamenilor legii pentru a le oferi mai multe explicații.

Un aspect foarte important este că artistul are calitatea de martor, lucru ce înseamnă că este clientul uneia dintre femeile implicate în dosar. Un martor a spus că nu ar fi minore implicate în faptele de prostituție.

Bogdan Ghebaur, un purtător de cuvânt al IGPR a menționat că poate confirma că Florin Salam era acolo, deoarece colegii săi l-au văzut în momentul în care a intrat la audieri.

„Pot să confirm că Florin Salam era acolo.  Colegii mei l-au văzut când a intrat la audieri, nu știu în ce calitate. Nu există minore în acest dosar”, a declarat Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt al IGPR, pentru Fanatik.ro

Florin Salam, scandal în incinta unui hotel
Florin Salam, scandal în incinta unui hotel[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Betty Salam. „Nu am regrete, nu regret absolut nimic, orice aș face sau orice voi face pe viitor îmi asum întotdeauna"



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„A fost o căsnicie frumoasă.” Francisca și Bogdan Lățescu au pus capăt relației de 10 ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies