Colierul personalizat - accesoriul de efect pentru o femeie stilată şi elegantă

Colierul personalizat - accesoriul de efect pentru o femeie stilată şi elegantă
Colierul personalizat - accesoriul de efect pentru o femeie stilată şi elegantă

Fiecare femeie care este preocupată de felul cum se prezintă în societate (la întâlnirile de afaceri, la mesele în oraş cu prietenii, la job etc.) trebuie să aibă în garderoba personală un accesoriu care îi conferă şi mai multă eleganţă decât cea înnăscută şi anume un colier. 

Pentru a plusa şi mai mult la acest capitol, se poate opta pentru coliere personalizate, care nu numai că sunt bijuterii de efect, care atrag atenţia prin originalitatea lor, dar „vorbesc” subtil într-un mod pozitiv despre persoană în cauză.

Cum se poartă colierul personalizat

Colierele pun în evidenţă un gât frumos şi în acelaşi timp oferă ţinutelor un aer aparte, de rafinament şi elegantă. Atât ţinutele de zi, cât şi cele de seară pot fi accesorizate cu o astfel de bijuterie. O simplă cămaşa albă, un outfit all black sau o rochie pot fi puse mai bine în valoare dacă este ales colierul potrivit.

Ceea ce face ca această piesă să fie indispensabilă pentru o femeie este tocmai versatilitatea. Colierele simple, cu un lănţişor şi un pandantiv de dimensiuni mici pot fi purtate absolut oricând, iar cele statement sau cele cu diamante sunt perfecte pentru evenimentele în care ţinutele trebuie să fie elegante.

Specialiştii de la Rubinul.ro spun că dacă un decolteu este adânc, trebuie ales un colier cu un pandantiv mai voluminos. În cazul decolteului pătrat, este potrivit un colier la baza gâtului său unul cu pandantiv unghiular, iar pentru decolteul în V, sunt recomandate colierele cu aceeaşi formă.

Modele de coliere personalizate

Sunt diverse opţiuni de luat în calcul în ceea ce priveşte colierele personalizate. Iată câteva dintre cele mai populare de pe piaţa:

Colierul cu nume

Acest tip de colier este celebru în toată lumea, la această modă contribuind foarte mult personajul principal din serialul „Sex and the City”, Carrie Bradshaw. Ea purta la orice ocazie colierul „Carrie”, că o amprentă personală asupra tuturor outfiturilor, iar de atunci cererea de coliere cu nume a crescut, fiind şi în ziua de astăzi una foarte ridicată. Aceasta este o dovadă în plus că o bijuterie personalizată este mai mult decât un simplu accesoriu, este ca o extensie a personalităţii, un talisman cu o valoare sentimentală deosebită.

Colierul cu semnătură

Cine vrea să fie şi mai original poate lua în considerare varianta unor coliere cu semnătură. Cu siguranţă bijuterii mai personalizate de atât se pot găsi cu greu! Dacă numele unei persoane nu este unul foarte rar, se mai întâlneşte cu siguranţă şi la alţi semeni de-ai săi, dar semnătura poartă o amprentă şi mai personală, fiind specifică fiecărui om în parte. Astfel, un colier din aur galben, alb sau roze cu semnătură poate fi un cadou special pentru mama, prietena cea mai bună sau pentru o colegă de serviciu.

Colier cu inimioara gravată

Un alt model foarte căutat este cel cu semnul infinitului şi cu o inimioară gravată, ce este realizat, de regulă din aur galben şi poate fi ţintuit cu diamante. Cu siguranţă o soţie ar fi impresionată de un astfel de cadou din partea soţului său.

În concluzie, colierul potrivit transforma orice ţinută într-una rafinată, indiferent de eveniment sau de momentul zilei în care este purtată.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies