Colleen Ballinger a devenit mămică de gemeni! Vedeta a născut prematur: „Au decis să ni se alăture mai devreme”

Colleen Ballinger a devenit mămică de gemeni!
Colleen Ballinger a devenit mămică de gemeni!

Starul de pe Youtube a adus pe lume gemeni! Vedeta a postat primele fotografii cu cei mici!

Starul de pe Youtube și actrița în vârstă de 34 de ani, cunoscută sub pseudonimul Miranda Sings, a devenit mămică! Ea și soțul său, Erik Stocklin în vârstă de 38 de ani, au devenit părinți de gemeni, fată și băiat. Cei doi actori mai au un băiețel de doi ani, pe care l-au numit Flynn.

Citeste si: Rachel Riley a devenit mămică pentru a doua oară! Vedeta a dezvăluit și numele bebelușului

Colleen Ballinger a devenit mămică de gemeni!

Actrița a ținut să împătășească vestea cea mare și cu urmăritorii ei de pe Instagram, astfel că a publicat o imagine cu cei doi micuți, iar la descriere a adăugat un mesaj cel puțin emoționant: „Copiii mei dulci au decis să ni se alăture mai devreme”, a scris Colleen în dreptul unei fotografii cu ea și cu gemenii ei pe patul de spital.

Nici Erik Stocklin nu s-a lăsat mai prejos. Foarte mândru de faptul că a devenit tătic de gemeni, actorul a publicat aceeași imagine pe contul său de Instagram: „Puțin devreme, dar exact la timp. Ce intrare, iar acum deja mă au sub control. Abia așteptăm să vă putem lua acasă!”.

Citeste si: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu vor mai avea un copil? Petra, fetița lor, își dorește un nou bebeluș în familie

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Colleen Ballinger a născut prematur!
Colleen Ballinger a născut prematur![Sursa foto: Instagram]

Colleen Ballinger a născut prematur

Actrița este foarte activă pe toate rețelele de socializare, mai ales pe YouTube, acolo unde postează multe fragmente din viața ei persoanală și unde a strâns o comunitate impresionantă de fani. Tot aici, Miranda Sings a oferit mai multe detalii referitoare la nașterea prematură: „Cred că voi naște acum, deși nu ar fi trebuit să nasc până pe 27 decembrie.

Tremur. Sunt panicată, la fel s-a întâmplat și la Flynn. Ai fi crezut că mi-am învățat lecția, dar nu aveam nimic pregătit”, a mărturisit actrița.

Colleen și Erik știau că sarcina poate întâmpina diferite probleme, căci actrița avea o complicație a cordonului ombilical, mai precis exista riscul ca acesta să iasă înaintea capului bebelușului, ceea ce putea opri circulația dintre cordon și copil.

„Sunt ok, copiii sunt ok.

Sunt foarte micuți și vor sta la incubator o vreme. Se descurcă grozav. Sunt atât de puternici. Amândoi respiră pe cont propriu. Noua noastră sarcină, să le găsim nume acestor drăgălași și să… supraviețuim. Este greu. Nu există cuvinte care să descrie durerea pe care o simt când trebuie să-mi las copiii la spital și să plec acasă fără ei.

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Roxana Vancea, noi detalii despre botezul copilului ei! Cine sunt nașii bebelușului

Colleen Ballinger a născut prematur!
Colleen Ballinger a născut prematur![Sursa foto: Instagram]

Adorm plângând, dorindu-mi ca ei să doarmă lângă mine. Plâng când le văd trupurile mici acoperite de fire conectate la aparate. Plâng când mă dor sânii și trebuie să pompez lapte singură în întuneric, în loc să creez o legătură cu copiii mei hrănindu-i.

Plâng când sunt acasă pentru că mă simt vinovată că nu sunt cu ei, pentru că nu pot să-i asigur că-i iubesc și că sunt protectorul lor. Este greu.

Voi plânge, voi avea în continuare inima frântă, îmi voi îmbrățișa soțul și copilul mai tare, voi fi puternică pentru micuții mei gemeni, pentru că și ei sunt puternici pentru mine. Este greu, dar este doar temporar. Vom fi ok. Îmi voi îmbrățișa copiii acum. Abia aștept să-i aduc acasă”, a mărturisit aceasta pe contul său de Instagram.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Victor Slav, noi detalii despre relația cu iubita lui, Selina: „Este un model de femeie!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies