Colpan, “pusă la zid” de Bora

Colpan, “pusă la zid” de Bora
Colpan, “pusă la zid” de Bora

Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Tablou de familie”, difuzat al Kanal D, evenimentele tensionate se țin lanț în familia Cehver, iar acum Colpan se confruntă cu o serioasă problema, din cauza lui Bora, noul asociat al firmei de avocatură.

Un caz vechi, în care se pare că tatăl lui Bora a devenit din reclamant – victimă, și la care ar fi lucrat cuplul Erman – Colpan, îi amenință cariera celei din urmă, care ar putea fi exclusă din Barou, așa cum o avertizează Sergen pe Azra.

Azra bănuiește că trădătorii din firmă care ar colabora îndeaproape cu Bora ar fi Ismet și Funda, singurii care ar fi știut de cazul Serhan Gulan, la care a lucrat Colpan.

În plus, Azra se va confruntă cu o situație extrem de dură atunci când află că Sergen a obținut custodia copiilor lor.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Totodată, Azra trebuie să ducă la bun sfârșit investigațiile în ceea ce privește bănuielile lui Songul, femeia considerând că soțul fiicei sale, împreună cu mama acestuia, urmăresc să dobândească foloase materiale de pe urma acestei uniuni.

Nadide, cuscra  lui Songul, va intra în panică atunci când prețioasa bijuterie pe care “intenționa” să o dăruiască nurorii sale Filiz, drept cadou de nuntă, nu “poate” fi vândută.

Ce este dispusă să facă Azra pentru a se răzbuna pe Sergen și pentru a obține custodia copiilor săi, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D. 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cu ce probleme se confruntă Geta Sterp în sarcină? „Am o problemă foarte gravă. Ce mă fac? Atât de nervoasă am fost la un moment dat.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Bebe Cotimanis și-a educat copiii după exemplul oferit de mama sa: „Avem sarcina noastră să ne îndreptăm copiii spre o anumită cale. Să nu le punem frână, să nu le punem piedică.”

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies