Iti place sa experimentezi cu cafeaua? Inseamna ca te vei indragosti de aceasta reteta.
Ingrediente:
• 100 ml cafea fierbinte
• 50 g prune uscate
• 30 g zahar
• 50 ml fresh de portocale
Preparare:
Se incalzesc intr-o oala prunele, apa, zaharul si fresh-ul de portocale, se amesteca si se lasa la fiert pentru 10 minute (pana devine ca un sirop).
Siropul obtinut se toarna intr-un pahar, din care se strecoara apoi prin sita si se pune (dupa gust) peste paharul cu cafea. Se decoreaza dupa cum doresti!
Sursa, sursa foto: LauraCosoi.ro
Ingrediente:
• 100 ml cafea fierbinte
• 50 g prune uscate
• 30 g zahar
• 50 ml fresh de portocale
Preparare:
Se incalzesc intr-o oala prunele, apa, zaharul si fresh-ul de portocale, se amesteca si se lasa la fiert pentru 10 minute (pana devine ca un sirop).
Siropul obtinut se toarna intr-un pahar, din care se strecoara apoi prin sita si se pune (dupa gust) peste paharul cu cafea. Se decoreaza dupa cum doresti!
Sursa, sursa foto:
LauraCosoi.ro Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro