Combinarea alimentelor pentru a slăbi. Ce trebuie să mănânci pentru a scapa de kilogramele în plus

combinarea alimentelor pentru a slabi
Combinarea alimentelor pentru a slăbi. Ce trebuie să mănânci pentru a scapa de kilogramele în plus

Nu se ține întotdeauna cont de alimentele pe care le consumăm și mai ales de modul în care le combinăm. Pentru o digestie bună, ar trebui să se evite cât se poate de mult combinațiile greșite.

Odată cu o alimentație bună, vitaminele, mineralele și antioxidanții vor ajuta la formarea unei digestii bune. În plus, poate ajuta la un proces de slăbire eficientă.

Regim de slabit sanatos

Citeste si: CITEȘTE: cu ce se mănâncă puiul

 

Lucruri pe care trebuie să le știi despre digestie

Trebuie să ținem cont de timpul pe care îl acordăm pentru digestie, de mediul digestie acido-bazic, dar și de încercarea de a-ți mobiliza energia cât de bine poți, pentru a

putea digera așa cum trebuie anumite alimente.

Acest tip de digestie diferă în funcție de ce aliment alegem să consumăm. Pot apărea probleme ale acidității, fermentației și a putrefacției, în momentul în care alegem să combinăm anumite alimente care au un proces de digerare diferit.

Digestia fructelor poate să dureze între 30 și 60 de minute, în timp ce digestia semințelor, a legumelor și a cerealelor, poate să dureze până la 2 ore.

În ceea ce privește carnea și peștele, digestia poate ajunge până la 3-4 ore, iar a crustaceelor între 4 și 8 ore.

Dieta rapida de slabit

Citeste si: DESCOPERĂ: Câte calorii ai voie să mănânci pe zi

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

Principiul combinării alimentelor

Pentru a asimila mai bine nutrienții, se recomandă să nu se consume prea multe tipuri diferite de alimente în timpul unei mese. Modul în care alegem să ținem o dietă, poate să difere de la o persoană la alta, pentru că organismul fiecărei persoane în parte reacționează diferit.

Dacă alegem să avem o alimentație potrivită, vor apărea și beneficiile.

Unul dintre ele este că nu vom mai simți oboseală imediat ce ne hrănim. Ceea ce înseamnă că alimentele pe care le-am consumat sunt unele corecte, care nu au nevoie de un timp îndelungat pentru a se digera.

Nu trebuie să uităm de nevoile corpului nostru. Asta înseamnă că nu trebuie să mâncăm pentru a ajunge la acea sațietate sau până ne simțim noi confortabil din punct de vedere personal, cu toată cantitatea pe care am consumat-o, pentru că acest lucru este departe de principiul menționat.

O altă caracteristică a unei alimentații greșite ține de supraîncărcarea organismului cu anumite toxine. Această supraîncărcare constă în pesticidele care se regăsesc în produsele alimentare prelucrate, alimentele semiprocesate sau combinării unor alimente greșite.

Supraîncărcarea poate duce la diabet, probleme circulatorii, inflamații, supraponderalitate și anumite boli (metabolice, ale pielii și degenerative). Acestea sunt posibile și din cauza carențelor care se formează în lipsa unei alimentații care conține legume proaspete, din cauza gătitului inadecvat care nu prepară bine alimentele sau a unui aport deloc echilibrat de grăsimi.

Aceste carențe țin mai exact de scăderea sistemului imunitar, a tonusului muscular și a elasticității pielii.

Cina sanatoasa pentru slabit

Citeste si: CITEȘTE: Câte MIGDALE ai voie să mănânci pe zi

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Combinații de alimente care te vor ajuta să slăbești

Proteinele și alimentele cu amidon în combinație cu legumele sau fructele, sunt cele pe care le puteți consuma. În plus, și legumele cu fructele și leguminoasele reprezintă o combinație bună. Iar o altă variantă este cea a amidonului cu legumele și fructele.

Din cauza unei digestii greșite, apare și lipsa de energie în organism. Prin urmare, se recomandă următorul mod de hrănire:

O masă care să conțină o cruditate, un aliment care să conțină amidon și o legume preparată la aburi, cum ar fi: o salată mixtă cu orez brun și broccoli. Următoarea masă poate să fie alcătuită tot dintr-o cruditate, cu un aliment bogat în proteine și o legume preparată tot la aburi, precum: o salată verde, cu un file de pește și spanac.

Acestea au fost doar două recomandări de mese, dar dacă se vor respecta, vei avea o digestie potrivită. Digestie care poate să fie adaptată de la o persoană la alta, ținând cont de vârstă sa, gustul și capitalul său energetic.

Dieta pentru slabit burta

Citeste si: CITEȘTE: Cura de slăbire cu PUFULEȚI. Slăbește 10 kg în 7 zile



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Moduri ușoare prin care poți mânca mai sănătos

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies