Combinații HOT: Cu ce semn zodiacal ești compatibil

Combinații HOT: Cu ce semn zodiacal ești compatibil
Combinații HOT: Cu ce semn zodiacal ești compatibil

Dupa cum stii, cele 12 zodii sunt impartite sub patru semne zodiacale: Foc (Berbec, Leu, Sagetator), Apa (Rac, Scorpion, Pesti), Aer (Gemeni, Balanta, Varsator), Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn). Iata cu ce semn zodiacal te potrivesti.

Pamant si Aer

Pamantul are nevoie de stabilitate si echlibru, in timp ce semnele de Aer sunt foarte buni comunicatori. Pamantul tine Aerul stabil, in timp ce Aerul le ofera semnelor de Pamant posibiltiatea sa “zboare” si sa exprime liber.

Citeste si: Horoscop PRIMĂVARĂ 2019: Ce ELEMENT este zodia ta – AER, FOC, PĂMÂNT sau APĂ? Iată ce aduc cele 3 luni de primăvară pentru elementul tău!


Pamant si Pamant

Un parteneriat puternic cu un viitor stralucit in fata. O viata plina de succes.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Pamant si Foc

Pamantul va “pava” platforma care va contribui la indeplinirea viselor si ideilor elementului Foc.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop PRIMĂVARĂ 2019: Ce ELEMENT este zodia ta – AER, FOC, PĂMÂNT sau APĂ? Iată ce aduc cele 3 luni de primăvară pentru elementul tău!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies