Comenzile online în timpul pandemiei: De ce reprezintă o alternativă inspirată?

comenzi online, auchan, comenzile online, hypermarketul auchan, hypermarket
comenzi online, auchan, comenzile online, hypermarketul auchan, hypermarket

Suntem cu toții prinși în această distanțare socială, cauzată de răspândirea fulgerătoare a noului coronavirus, iar această lipsă de mobilitate este compensată de o prezență colosală a userilor în online. Cu ajutorul netului, oamenii încearcă să replice pe cât de mult posibil întâlnirile cu cei mai buni prieteni, fostele lor activități din timpul liber, vechiul program de job (în cazul celor care lucrează remote), iar aceasta listă cu exemple face apoi un mic popas în jurul cumpărăturilor online. 

Departe de a mai reprezenta un capriciu, ci mai degrabă o necesitate de bun augur pentru toată lumea, comenzile pe net asigură suportul necesar celor care chiar tratează cu un maxim de responsabilitate conceptul de “prevenție prin autoizolare”. Iată care sunt cele mai convingătoare argumente în favoarea comenzilor online, pe întreaga durată a acestei perioade problematice: 

Comenzile online minimizează riscul de îmbolnăvire

“#staiacasa!” Probabil că ai tot văzut pe net acest hashtag, ce îndeamnă la distanțare socială. Motivul propagării sale în online este unul cât se poate de firesc: în acest moment, autoizolarea reprezintă cea mai eficientă metodă prin care putem contribui la minimizarea riscului de răspândire a noului coronavirus. 

Fiecare vizită la piața, fiecare sfert de oră petrecut în plus la magazinul de la colț, pot fi factori ce te pot expune în fața acestui agent patogen.

De aceea, comenzile online, indiferent de natura lor, generează un număr mai mic de ieșiri, așadar, un număr cât mai mic de scenarii în care te poți îmbolnăvi. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Comenzile online simplifică procesul de căutare

Găsești de toate în același magazin online, cu zero deplasări riscante și zero timpi pierduți printre rafturi.

În oferta unui hipermarket ce realizează comenzi acasă, produsele sunt concentrate în categorii și subcategorii, la care poți ajunge mai repede decât ai fi putut face-o vreodată într-un magazin real. Pașii de plasare a unei comenzi sunt simplu de urmat, iar filtrele de căutare rapidă din fiecare categorie cu produse îți permit să găsești instant ceea ce cauți, cu doar un singur click. 

Așadar, uită de drumuri la piață, ce te pot expune riscului de îmbolnăvire, sau de completarea declarației pe proprie răspundere, ori de câte ori trebuie să mergi la magazin.

Hypermarketul online Auchan îți aduce la ușă produse de care ai nevoie, în cel mai scurt timp posibil. Intră pe linkul de mai sus pentru a afla mai multe informații despre condițiile de comandă! 

Comenzile online lăsa loc unei liste mai mari de opțiuni

Netul îți oferă o gamă întreagă de opțiuni, net superioară ofertei la care ai acces într-un anumit perimetru din oraș.

Practic, cele mai bune produse din zona ta sunt la doar câteva click-uri distanță față de tine, iar dacă adăugăm aici și comenzile din țară, totul pare mult mai simplu.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cauti lapte praf? Comandă-l online! Vrei să eviți plictiseala citind? Comandă cărți online! Ai de gând să înveți tainele bucătăritului, în toată această perioada de izolare? Ai ghicit, comanzi online, pentru că tot ce vrei se află în același loc. Fără drumuri, fără expunere, fără rafturi goale. Comanzi online, iar produsele vin rapid spre tine, în limitele impuse de această perioada delicată. 

În concluzie! 

Netul este un canal dei business ce a explodat în această perioadă, lucru demonstrat și de miile de comenzi online pe care operatorii de plăți și magazinele online le procesează în fiecare zi. Cumpărăturile online minimizează riscul cauzat de expunerile repetate în spații publice, oferă o alternativă mult mai simplă de comandă, iar lista de produse pe care le poți lua de pe net este una interminabilă. Ce zici, încerci și tu o comandă online?



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies