Compatibilitate între Berbec și Taur

compatibilitate intre berbec si taur
Compatibilitate între Berbec și Taur

Majoritatea persoanelor urmăresc frecvent horoscopul, pentru a afla cum le va merge ziua. Însă dacă puteți afla și dacă sunteți compatibil sau nu cu persoana iubită?

V-ați gândit vreodată dacă există o compatibilitate între voi și partenerul de viață? Aflați din rândurile următoare dacă există sau nu compatibilitate între un Berbec și un Taur.

 

Zodia Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt foarte veseli de fel, temperamentali, sunt perseverenți în atingerea obiectivelor și nu acceptă sub nicio formă compromisuri. Tind să își apere punctul de vedere cu orice preț, mai ales dacă sunt siguri pe ei că dețin dreptatea.

Aceștia nu se lasă deloc influențați de persoanele din jurul lor, iar în dragoste sunt firi foarte pasionale. Indiferent de obstacolele apărute într-un drum, Berbecii își vor urmări mereu obiectivele stabilite. Atunci când vine vorba de dragoste, Berbecii sunt persoane foarte implicate și oferă tot ce au mai bun, însă odată ce le-ai greșit, nu mai e cale de întoarcere.

zodia berbec

Citeste si: CITEȘTE: Ce meserii se potrivesc în funcție de zodie

Zodia Taur

Nativii zodiei Taur sunt harnici și perseverenți. Datorită acestor caracteristici au și succes în ceea ce fac. Aceștia au o răbdare ieșită din comun și nu se dau la o parte din drumul pe care și l-au stabilit. Taurii nu prea țin cont de părerile celor din jur și își văd de mersul lor.

Sunt persoane foarte calme, dar în momentul în care cineva le-a supărat, nu mai țin cont de nimeni și de nimic. De asemenea, acești nativi nu uită niciodată nimic. Totodată, atunci când vine vorba de dragoste, intervine gelozia, dar și loialitatea față de partener. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

zodia taur

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop SĂGETĂTOR aprilie 2022. Nativii Săgetător se simt neîmpliniți

Compatibilitate între BERBEC și TAUR

Din cauza faptului că Berbecul și Taurul sunt două zodii foarte diferite, fiind din semne diferite, relația dintre cei doi se va menține cu dificultate. În timp ce zodia Berbec este un semn de foc, iar caracteristica lor principală este impulsivitatea, nativii zodiei Taur sunt semne de Pământ, care au nevoie de stabilitate, iar în același timp se tem foarte tare de schimbările care pot avea loc

de-a lungul vieții lor. Se recomandă ca aceste zodii să evite să se îndrăgostească una de cealaltă, dar dacă totuși o fac, ar fi bine să existe anumite reguli de luat în considerare între cei doi.

În primul rând, Berbecul trebuie să țină sub control agresivitatea din gesturi, dar și din gândire. Astfel, le vor oferi Taurilor ocazia de a se manifesta. În schimb, Taurii, pentru că au o fire mai lentă, ar putea să apară brusc, chiar de la început, anumite certuri.

Deși sunt caracterizați prin senzualitate și seriozitate, nu vor oferi totul încă de la început, ceea ce face totul mai palpitant într-o relație, pentru că îl va lăsa pe Berbec să descopere aceste lucruri legate de el.

horoscop 2022

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop CAPRICORN aprilie 2022. Ce schimbări se produc în relația cu partenerul de viață

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Berbecii trebuie să fie mai atenți la partenerii lor, Taurii. Acest lucru va duce spre o cale mai bună în relația dintre cei doi, acesta descoperind treptat plăcerile și nevoile pe care Taurii le au. Ținând cont că Taurii sunt persoane mai încete care fac totul cu calm, Berbecii trebuie să învețe să accepte acest lucru, dar în același timp să se și adapteze. Tocmai de aceea, este greu de menținut o relație între un Berbec și un Taur, fiind firi total diferite.

Un secret al Taurilor, este legat de faptul că adoră mâncarea. Acest aspect poate să fie folosit de către aceștia, pentru a se apropia de Berbeci. Iar pentru ca relația dintre cei doi să meargă, singurul lucru de care trebuie să țină cont amândoi, este că trebuie să lase din când în când fiecare de la el. Taurii ar putea să încerce să fie mai rapizi în ce fac, iar Berbecii să mai renunțe puțin la această rapiditate din mișcare și gândire.

Cu toate acestea, nativii zodiei Taur cu nativii zodiei Berbec, chiar pot forma o relație de invidiat. Datorită diplomației pe care Taurii o dețin, pot atinge cu ușurință un echilibru în relație. Fapt ce se datorează și că pun punct tendințelor Berbecilor, de a fi competitivi. Dacă stăm să analizăm și senzualitatea pe care ambele zodii o au, îmbinate cu diplomația și respectul reciproc, cei doi pot avea o relație chiar perfectă. 

horoscop zilnic kfetele

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop VĂRSĂTOR aprilie 2022. Nativii Vărsător sunt invitați să iasă în lume

 


Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce meserii se potrivesc în funcție de zodie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies