Comunicatul oficial al Poliției, după ce George Burcea a fost prins conducând drogat

George Burcea
George Burcea

Ce a anunțat Poliția Română în urmă cu puțin timp.

La doar câteva ore după ce s-a aflat că George Burcea a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise, Poliția Română a emis primul comunicat în legătură cu scandalul monden al momentului.

Potrivit unor surse, soțul Andreei Bălan era filat de mai multă vreme și bănuit că este consumator al substanțelor interzise, iar pe data de 21 februarie, oamenii legii au reușit să îl oprească în trafic și să îl testeze.

Citeste si: Detaliul pe care Andreea Bălan l-a ascuns ani de zile! Ce au văzut fanii, după ce s-a speculat că divorțează de George Burcea

Citeste si: Andreea Bălan, primele reacții după zvonul divorțului de George Burcea: „Se vede mărunt, nerealizat, frustrat”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: George Burcea, prins de polițiști cu cocaina! Motivul real al despărțirii de Andreea Bălan

„La data de 21 februarie a.c.,în jurul orelor 10:00, polițiștii Serviciul Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor din orașul Voluntari, județul Ilfov.

George Burcea
George Burcea

Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive.



Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive” se menționează în comunicatul emis de poliție.

Andreea Bălan și George Burcea, la un pas de divorț

Andreea Bălan
Andreea Bălan

De câteva zile, se speculează faptul că George Burcea și Andreea Bălan sunt la un pas de divorț. Cei doi ar fi avut parte de discuții în vacanța din Mauritius, iar lucrurile au degenerat după ce s-a aflat că tatăl lui George și-a ucis fosta amantă. 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Despărțire șoc în showbiz! Carmen Grebenișan este o femeie singură

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies