CONCURS! Arata de milioane in fiecare zi si castiga un set de carti de la Editura Litera!

CONCURS! Arata de milioane in fiecare zi si castiga un set de carti de la Editura Litera!
CONCURS! Arata de milioane in fiecare zi si castiga un set de carti de la Editura Litera!

Iti propunem un concurs in care poti castiga un set de trei carti care te vor ajuta sa arati din ce in ce mai bine!

 

Editura Litera si www.kfetele.ro iti ofera un set de trei carti despre frumusete si moda pe care orice femeie trebuie sa il aiba in biblioteca. Volumele "Machiajul perfect in 10 minute", "Cum sa arati de milioane" si "Ghid pentru o piele frumoasa si sanatoasa" pot ajunge la tine daca urmezi un pas simplu.
Raspunde in perioada 17- 30 august la intrebarea "Tu ce faci sa arati de milioane in fiecare zi?" printr-un comentariu la acest articol si poti castiga pe 31 august unul dintre cele trei seturi de cate trei carti
pe care le punem la bataie.
Castigatorii vor fi alegi prin tragere la sorti, prin intermediul random.org.
Despre premii
"Machiajul perfect in 10 minute"
Smookey eyes, machiaje subtile, sexy sau extravagante, Boris Entrup va arata cum sa obtineti 50 de lookuri perfecte in 10 minute.
Sunt explicate cele mai importante tehnici de machiaj si va sunt oferite sfaturi pentru a obtine un efect senzational.
In plus, va sunt puse la dispozitie 10 filme de machiaj cu Boris Entrup. Cu ajutorul aplicatiei QR de pe smartphone sau de pe tableta, scanati codurile QR din interiorul cartii si vizionati filmele!
"Cum sa arati de milioane"
Andrea Pomerantz Lustig e cunoscuta in redactia revistei Glamour drept „detectivul de frumusete“, gratie rubricii ei cu sfaturi de frumusete si articolelor pe care le-a scris pentru revista in ultimii zece ani si care se bucura de o popularitate iesita din comun, precum si pentru faptul ca telefonul ei BlackBerry
e plin ochi cu date de contact ale celor mai cautati profesionisti din industria frumusetii. Ea a pus bazele blogului de frumusete de pe site-ul Glamour.com si e indragita de cititoarele Glamour pentru trucurile, ideile si solutiile ei de infrumusetare, care sunt mereu originale si inovatoare.
"Ghid pentru o piele frumoasa si sanatoasa"
Starea tenului nostru este extrem de importanta pentru imaginea de sine (la urma urmei, acesta reprezinta acea parte din noi expusa privirilor celorlalti).
Marturie stau sumele de bani si timpul pe care unii oameni le cheltuiesc pentru a avea o piele cu aspect tanar. Totusi, acesti bani se cheltuiesc pe produse care se aplica extern si, desi cremele ajuta la mentinerea unui ten frumos, este extrem de important sa ne hranim pielea si din interior. Prin urmare, daca pielea ta arata extraordinar, inseamna ca ai o sanatate de invidiat si ca procesul de imbatranire este incetinit.
Indiferent daca ai un ten patat, suferi de afectiuni mai grave ale pielii sau vrei sa-ti mentii aspectul tanar, aceasta carte iti arata cum sa-ti pastrezi tenul sanatos si curat, care sunt cauzele anumitor probleme dermatologice si cum pot fi acestea rezolvate.

Editura Litera si www.kfetele.ro iti ofera un set de trei carti despre frumusete si moda pe care orice femeie trebuie sa il aiba in biblioteca.

Volumele" Machiajul perfect in 10 minute"," Cum sa arati de milioane" si" Ghid pentru o piele frumoasa si sanatoasa" pot ajunge la tine daca urmezi un pas simplu.

Raspunde in perioada 17- 30 iulie la intrebarea" Tu ce faci sa arati de milioane in fiecare zi?" printr-un comentariu la acest articol si poti castiga pe 31 iulie unul dintre cele trei seturi de cate trei carti pe care le punem la bataie.


Castigatorii vor fi alegi prin tragere la sorti, prin intermediul random.org. 

Despre premii

"Machiajul perfect in 10 minute"

Smookey eyes, machiaje subtile, sexy sau extravagante, Boris Entrup va arata cum sa obtineti 50 de lookuri perfecte in 10 minute.
Sunt explicate cele mai importante tehnici de machiaj si va sunt oferite sfaturi pentru a obtine un efect senzational. In plus, va sunt puse la dispozitie 10 filme de machiaj cu Boris Entrup. Cu ajutorul aplicatiei QR de pe smartphone sau de pe tableta, scanati codurile QR din interiorul cartii si vizionati filmele!

"Cum sa arati de milioane"

Andrea Pomerantz Lustig e cunoscuta in redactia revistei Glamour drept „detectivul de frumusete“, gratie rubricii ei cu sfaturi de frumusete si articolelor pe care le-a scris pentru revista in ultimii zece ani si care se bucura de o popularitate iesita din comun, precum si pentru faptul ca telefonul ei BlackBerry e plin ochi cu date de contact ale celor mai cautati profesionisti din industria frumusetii. Ea a pus bazele blogului de frumusete de pe site-ul Glamour.com si e indragita de cititoarele Glamour pentru trucurile, ideile si solutiile ei de infrumusetare, care sunt mereu originale si inovatoare.

"Ghid pentru o piele frumoasa si sanatoasa"

Starea tenului nostru este extrem de importanta pentru imaginea de sine (la urma urmei, acesta reprezinta acea parte din noi expusa privirilor celorlalti). Marturie stau sumele de bani si timpul pe care unii oameni le cheltuiesc pentru a avea o piele cu aspect tanar. Totusi, acesti bani se cheltuiesc pe produse care se aplica extern si, desi cremele ajuta la mentinerea unui ten frumos, este extrem de important sa ne hranim pielea si din interior. Prin urmare, daca pielea ta arata extraordinar, inseamna ca ai o sanatate de invidiat si ca procesul de imbatranire este incetinit. Indiferent daca ai un ten patat, suferi de afectiuni mai grave ale pielii sau vrei sa-ti mentii aspectul tanar, aceasta carte iti arata cum sa-ti pastrezi tenul sanatos si curat, care sunt cauzele anumitor probleme dermatologice si cum pot fi acestea rezolvate.

Premii oferite de Editura Litera!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Urmariti extragerea castigatorilor concursului!

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

##VIDEO14365##



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies