CONCURS: Reţetă de calamar în vin alb
Particip la concurs cu o reteta delicioasa de calamar in vin alb.
Ingrediente:
-ulei de masline
-4-5 catei de usturoi
- o linguriță de oregano
- 1 kg calamar lamele sau inele
- 50 mi vin alb
- jumatate legatura (4 fire) de patrujel
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Mod de preparare:
Intr-o tigaie inalta se pune ulei de masline, se adauga 3-4 catei de usturoi taiati felii si un varf de lingurita de oregano.
Se amesteca pe foc timp de 5 minute, dupa care se adauga calamarul tait cubulete. Dupa 10- 15 minute se adauga un varf de lingurita de sare si 50 ml de vin alb. Se lasa la foc pana cand scade (aproximativ 20 de minute), dupa care se adauga patrunjelul.
Pofta buna!
Reţetă trimisă de Doina Tănase